התפקדות חודש אוקטובר!

../images/Emo230.gif../images/Emo215.gifהתפקדות חודש אוקטובר!../images/Emo215.gif../images/Emo230.gif

שם:
תאריך לידה:
מיקום בארץ:
דרך ליצירת קשר (מסן/פייסבוק וכו'):
משהו טוב שקרה בחודש אוגוסט:
משהו רע שקרה בחודש אוגוסט:
למה אתן הכי מצפות בחודש ספטמבר:
שיר החודש:
תמונת החודש:
מסר לאומה: קישור למדגישומטיק: http://on.liorshemesh.com/mo/2.0/ חודש מהנה לכולן

../images/Emo243.gifהנה השאלות מתוקנות:../images/Emo243.gif

סורי על טימטומי
שם: תאריך לידה: גיל: מיקום בארץ: דרך ליצירת קשר (מסן/פייסבוק וכו'): משהו טוב שקרה בחודש ספטמבר: משהו רע שקרה בחודש ספטמבר: למה אתן הכי מצפות בחודש נובמבר: שיר החודש: תמונת החודש: מסר לאומה:

../images/Emo89.gif../images/Emo90.gif שוב טעית חחח

למה אתן מצפות בחודש אוקטובר לא נובמבר

../images/Emo34.gif מתפקדדדדת DDD:

שם: תאריך לידה: 29.11.95 גיל: חודש וחצי ל14 ! מיקום בארץ: גבעתייייים דרך ליצירת קשר (מסן/פייסבוק וכו'): [email protected] פייסבוק...תחפשו XD משהו טוב שקרה בחודש ספטמבר: לאדעת *~* משהו רע שקרה בחודש ספטמבר: בצפר *~* למה אתן הכי מצפות בחודש אוקטובר: ק א ס י יום שני ואני רואה את פיטר אהווווווווווובי שיר החודש: האלבום החדש של דמס ומיילס תמונת החודש: איייייייינלי כח אבל תדמיינו תמונה של זאקי קקי כי התאהבתי מסר לאומה: דאגי פיטר וזאקי אהווווובייייייייייי ושתקו כולכם

DannyMcFly

New member
../images/Emo189.gifמתפקדת../images/Emo8.gif

שם: ניצן לעתיד ג'ונס
חחח תאריך לידה: 1.8.96 חח ניראה לי אני הכי קטנה פה
דרך ליצירת קשר (מסן/פייסבוק וכו'): nitzan salem [email protected] משהו טוב שקרה בחודש ספטמבר: מצאתי עבודה יאיי הצלחתי לחסוך מספיק כסף כדי לקנות סופסוף גיטרה פגשתי חברים וחברות ממש טובים שלי סופסוף אחרי שלא ראיתי אותם כל הקיץ משהו רע שקרה בחודש ספטמבר: בצפר
שהחליפו מחנכת ועכשיו יש לי מחנך ממש מפחיד ואני שונאת אותו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
מרד שאסור לי לעבור שנה הבאה לאותו בצפר עם כל הברים שלי אז אני יהיה לבד
למה אתן הכי מצפות בחודש נובמבר: היום יומלדת לחברה שלייי
חח שכחתי מזה לגמרי ופתאום היא כתבה לי כזה בפייסבוק חחח
קונה את הדיסק של רדיו אקטיב סופסוף [אם מישהי יודעת באיזה חנויות בראשון יש דיסקים של מקפליי אתם יכולות להגיד לי????] ואם יגיע אז גם את החדש של טוקיו הוטל למרות שלא נראה לי.. ברית של הילד של בן דוד שלי מחר
יש עוד מלא אבל אני לא כל כך זוכרת עכשיו.. שיר החודש: איי מיס יו - סימפל וואי לא הפסקתי לחרוש עליו פורגט מיי ניים - סימפ כנ"ל אוריבטי נואוס - מק אנד צ'ייס שליי
חח סמייל ועוד כמה אבל אני לא זוכרת את השם שלה
תמונת החודש: אני לא במחשב שלי אז כשאני יחזור הבייתה אני ישם משו מסר לאומה: אף פעם אל תחליטו שאתם רוצים ללכת להופעות מאוחרת מידי!! לדוגמה הטמטום שלי:סימפל, כאסי
קפוצינו של ארומה זה כזהה טוב!

../images/Emo73.gifמתפקדדדדתת ../images/Emo195.gif../images/Emo196.gif

שם: סתיו :]
תאריך לידה: 17.10.1995
מיקום בארץ: כפר סבא !
דרך ליצירת קשר (מסן/פייסבוק וכו'): מסן: [email protected] פייסבוק: stav basson
משהו טוב שקרה בחודש ספטמבר: יומולדת למאיולי בארומה :) ועוד מלא דברים שלא עולים לי לראש
משהו רע שקרה בחודש ספטמבר: חזרה ללימודים -זה היה בספטמבר נכון?- ושטיות כמו מבחנים ושיעורים וזה..
למה אתן הכי מצפות בחודש אוקטובר: יומולדתתתתת.. אהמאהמ
צימרים בטבריה :) ועוד מלא דברים שעוד לא תכננתי אבל בטח יהיו
שיר החודש: אין לי כוח לרשום שירים אני ירשום להקות :] : גאנז & רוזס, מקפליי, סימפל, פארמור,בלינק 182, ביטלס..
תמונת החודש: אני
מסר לאומה: אממממ... "ספריה זה נחמד כשיש כרטיס ביד.." ?

למעלה