התפקדות חודש אוקטובר!

../images/Emo204.gifאוה. ^^''

מנדי היא ה, איך לקרוא לזה? הדמות שאיתה דאגי הכי נמצא במערכת יחסים בפיקים שאני כותבת. http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1197830
חפשי שם פיק (אני ממליצה על 'געגוע'
) שבחוקים שלו כתוב, שיפ: דאגי/מנדי. זה-זה. ^^ (ועל זה נאמר: מוהאהאהא, פרסום סמוי.
)

MadBerry

New member
../images/Emo33.gif >>

לחצתי על הקישור ל"געגוע" אבל זה רק מביא אותי לבלוגיה
את יכולה אולי להעלות את הקובץ פה? ^^

../images/Emo204.gifהו, מגניב. XD

יש לי (היה, הוא תוקן
) קישור שבור. *משועשעת* אוקי, שיהיה בקובץ. ^^

MadBerry

New member
../images/Emo33.gif סיימתי עכשיו לקרוא את זה.

זה פשוט מדהים! ממש אהבתי את סגנון הכתיבה. מעניין אותי לדעת אם את כל הפיקים שלך את כותבת ככה (ואני לא מתכוונת לצורת ההווה) או שהושפעת גם בסגנון מ"אשתו של הנוסע בזמן". (אני חייבת לקרוא את זה ד"א. את יכולה להסביר לי בקצרה על מה זה?) אני אשמח לקרוא עוד פיקים שלך בעתיד ^^

../images/Emo204.gif../images/Emo9.gif

סאנקיו!! ^^ אמ, ואני לא ממש יודעת למה את מתכוונת ב'סגנון כתיבה'. אני כותבת איך שיוצא, לפעמים ככה ולפעמים ככה, וזה בדרך כלל מושפע מהספר האחרון שקראתי, ככה שכל פעם זה משהו שונה. אבל את יכולה לזהות דברים שלי, למען האמת.
ופיקים שלי את יכולה למצוא בבלוג. כל הקישורים שיש ברשומה שנתתי למעלה שייכים לי, את מוזמנת לקרוא ולהגיב. :) ובנוגע ל"אשתו של הנוסע בזמן" (
איזה ספר מדהים זה!), אני פשוט אכתוב לך את התקציר: "כשהנרי פוגש לראשונה את קלייר, הוא בן 28 והיא בת 20. הנרי הוא ספרן הרפתקני; קלייר היא סטודנטית יפה לאומנות. הנרי מעולם לא פגש את קלייר קודם לכן; קלייר מכירה את הנרי מאז היותה בת 6. "אשתו של הנוסע בזמן הוא רומן מרתק ומפתיע, המתאר את סיפור אהבתם של הנרי, המסוגל לנסוע בזמן קדימה ואחורה, ושל קלייר, המתרגלת אט-אט להיעלמויותיו התכופות של בעלה. אהבתם של השניים מתגברת על מחסום הזמן ולוכדת את הרגע הרומנטי ביותר של הזוגיות שלהם לנצח נצחים." עשו על זה סרט לא מזמן. גם הוא יפה. ^^

MadBerry

New member
../images/Emo33.gif

הממ... קצת קשה לי להסביר למה אני מתכוונת, אז אני פשוט אנסה לענות על השאלה הזאת בעצמי כשאני אקרא פיקים אחרים שלך ^^ נשמע מגניב - אז זה סוג של מדע בדיוני?

../images/Emo204.gifאז זהו, שלא.

זה נשמע ככה, בגלל השם של הספר ובגלל התקציר, וכל הקטע של הנסיעה בזמן וזה (ולמען האמת, זו הסיבה שבגללה קניתי אותו - כי חשבתי שזה מד"ב XD), אבל זה פשוט סיפור אהבה מדהים. ^^

../images/Emo146.gif ההוו גמאני ממליצה על געגוע . ../images/Emo99.gif

טוב שלא קראתי אותו איזה 3473284712398473854 פעמים

DannyMcFly

New member
../images/Emo189.gifאת כותבת ממש יפה אני מתה על הפיקים שלך!

אבל למה את הפסת באמצע של הפיק הזה שפרסת בו 11 פרקים חח אני לא זוכרת את השם שלו סורי

../images/Emo34.gif אעאעאעעא

ישלך יומולדת ביום של מיילסע אהובתי דייייייייייייי
האמת שגם לי יוצא השנה באותו תאריך איתה , יעני העברי שלי והלועזי שלה אבל זה לא שוווווווווווווה אני רוצה גם להיות כמו מיילסע *~*

../images/Emo34.gif

אוקיי את הרגע לא אמרת את זה. את לא יודעת עם מי ישלך עסקקקקק מורצ'ע סיירוס (פוינטר לובאטו לנצאני אפרון בובייה) !!!!!!!!!!!! הפעם אני אהיה חמדמדה ואוותר =]

DannyMcFly

New member
../images/Emo189.gifאני איתך!! כאילו אני לא אוהבת את מיילסע

אבל כל החברים וחברות שלי מציקים לי כי אני אוהבת את מקפלי
חארות!
חחח

../images/Emo89.gif../images/Emo90.gif אני . לא . מאמינה !!!!!!!1

ישלך תתאריך של רמה מכמעט מלאכים . אמא ישלך תאריך קדוש . כלבה .

למעלה