התפקדות חודש אוקטובר!

LovE BuSTeD

New member
אין על ספיידרמן:)

ובכלל שזה עם טובי מקגוויר
(השחקן שמשחק אותו בסרט)

sweet shir

New member
../images/Emo75.gif../images/Emo184.gif מתפקדת.D:

שם: שירוש המדהימה. <: תאריך לידה: 6.11.92 גיל: עודמעט 17. מיקום בארץ: רעננה. דרך ליצירת קשר (מסן/פייסבוק וכו'): מסן- [email protected] טוויטר- ShirG פייסבוק- Shir Golde משהו טוב שקרה בחודש ספטמבר: אילת :) וקיבלתי 96 במבחן שחשבתי שהלך לי בו ממש חרא. אה והתחלתי לקרוא שוב את סאגת טווילייטD: משהו רע שקרה בחודש ספטמבר: כל החפירות הכנה לפולין חחחחחחח די כמה אפשרר. יש גבול לכמה הקב"ט יכול לדבר על נהלי ביטחון!! רק בגלל זה אני רוצה שסקין הדס יתקיפו אותנו שם חחחחחחחחחחחח שלפחות זה לא היה לחינם השעה וחצי הזאת.XD למה אתן הכי מצפות בחודש אוקטובר: פולין. :) שיר החודש: Weightless - All Time Low Ignorance - Paramore We Are Golden - Mika I Gotta Feeling - Black Eyed Peas + עוד כלמיני של פראמור וד'ה אול אמריקן ריג'קטס. תמונת החודש: מסר לאומה: למישהי יש רעיונות לצ'ופרים (לפולין, אבל רעיונות באופן כללי) ובא לה לעזור לי? אני נואשת. XD

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifוואו,אדוארד נראה ממש מושלם בתמונה../images/Emo99.gif

חושני כזה XD

sweet shir

New member
נה.. ../images/Emo6.gif

חחחחחחח בהיתי בתמונה הזאתי שעה בשביל לחשוב על דברים חיוביים על רוברט- יש לו שפתיים סקסיות ואף עם אישיות. XD אה, ואם מסתכלים על שניהם מהצוואר למטה זאת תמונה *ממש* יפה ויש להם אחלה כימיה גופנית.D:

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifאף עם אישיות? XD

אם מסתכלים מהצוואר למטה, אפשר לשים לב גם לשעירות יתר של רוברט ביד XD

sweet shir

New member
כן... ../images/Emo6.gif

נכון חחחחחחחחחחחחחחחחח שמתי לב גם לזה. XD

MadBerry

New member
../images/Emo33.gif ~נדחפת~ ולזה שיש לו...

...יד ימנית של ילדה בת 14 O__________O"

MadBerry

New member
../images/Emo33.gif נו סתכלי על היד שלו ../images/Emo6.gif

היא כ"כ שונה מהיד השניה XD לעזאזל יש לי יותר מדי זמן פנוי OO"

למעלה