נרשם
M Music4Life New member 4/8/10 #39 OMG../images/Emo70.gif בארוררר שאני נרשמת!!! חבל שיש הגבלת מקום......... אבל אני מבינה ... בכל אופן אני נרשמת עכשיו. תרשמי אותי ורד כפרוש ואם את צריכה שם מלא זה - ניבה קלזון. כבר כמה זמן שאני חולמת ללכת להופעה של מירי שוב, או לפגוש אותה...כך שאם אזכה , זה יהיה נפלא בהצלחה לכולם
OMG../images/Emo70.gif בארוררר שאני נרשמת!!! חבל שיש הגבלת מקום......... אבל אני מבינה ... בכל אופן אני נרשמת עכשיו. תרשמי אותי ורד כפרוש ואם את צריכה שם מלא זה - ניבה קלזון. כבר כמה זמן שאני חולמת ללכת להופעה של מירי שוב, או לפגוש אותה...כך שאם אזכה , זה יהיה נפלא בהצלחה לכולם
M Music4Life New member 4/8/10 #41 תקופת רגיעה אולי, אבל עדיין אוהבת את מירי../images/Emo23.gif מכל הלב. אני נכנסת לכאן לקרא יותר........לא תמיד יש לי מה להגיב.
תקופת רגיעה אולי, אבל עדיין אוהבת את מירי../images/Emo23.gif מכל הלב. אני נכנסת לכאן לקרא יותר........לא תמיד יש לי מה להגיב.
נ נעהירחק New member 5/8/10 #46 ../images/Emo61.gif למי שלא יכול, האם אפשר...? לכתוב כמה שאלות למירי ותעבירו לה במפגש?
N NaniBani New member 7/8/10 #53 וואי מגניב! גם אני נרשמת וזה יהיה עם מירי באמת? עוד יותר טוב! אני ממש מקווה שאזכה, פשוט יהיה בשבילי חלום!! ♥♥
וואי מגניב! גם אני נרשמת וזה יהיה עם מירי באמת? עוד יותר טוב! אני ממש מקווה שאזכה, פשוט יהיה בשבילי חלום!! ♥♥
B BRANGELINA New member 8/8/10 #54 זה לא באמת מירי זה סתם קרטון שורד תביא ונשב ונסתכל על זה כאילו היא אמיתית