יום כיפור מתקרב -חג האופניים

gils33

New member
../images/Emo234.gifיום כיפור מתקרב -חג האופניים../images/Emo18.gif

איזה פחד עם החג הזה,כמה תאונות,כמה ילדים נפצעים. אני אישית היסטרי בחג הזה,גם בגלל המרחקים שהם יכולים לנסוע וגם בגלל הסכנות,אנחנו גרים קרוב לישוב ערבי,הם לפעמים נוסעים כמו מטורפים בכבישים שסמוכים ליישוב שלנו. מה אצלכם? איך מתכוננים? קניתם כבר אופניים? איזה מחירים מטורפים פתאום נכון? ,אנחנו תמיד נזכרים בדקה ה- 90.

elotan

Member
אני ממש מתלבט אם לא לדחות את הקניה לאחרי החג

ואז בטח המחירים יירדו פלאים לאופניים לבת הגדולה שלי (עוד מעט בת 4) רוצים פה 330 ש"ח. השאלה לכמה זה יירד אחרי החג (המוכר בטח יטען שאפילו לא שקל).

gils33

New member
אני הייתי עד להפרש של 100 ש"ח

שנה שעברה על אותם אופניים,כיפור 450 ש"ח,שבועיים אחרי אותם זוג בדיוק 350.

elotan

Member
זה בדיוק מה שמפחיד ומרגיז אותי

אין לי שום בעיה לקנות לה עוד שבועיים, לא מרגיש צורך מיוחד דווקא כי יש יום כיפור מצד שני אצלינו המחיר לפני הכיפור הוא 330 - לכמה כבר יירד?

gils33

New member
אני חושב

במחסני אופנה מוכרים אופניים ב -169 BMX ש"ח יש פרסומת כזו בעשרה תשלומים

elotan

Member
איפה זה המחסני אופנה הזה?

יש לך כתובת / לינק אולי?

elotan

Member
תודה, אבל אבוד לי - הלכו 450 ש"ח

עכשיו נשאר ללמד אותה לרכוב. יש טיפים / המלצות? אני בינתים אובד עיצות לגמרי. לצעוק עליה תסובבי תסובבי לא עובד, דרך אגב. היא גם לא מסובבת וגם כל הזמן מסתכלת על הרגליים ולא קדימה ונתקעת בקירות ועצים.

gils33

New member
למטה

מתחת לתגובה של סתיו יש רעיון מצויין איך ללמד אותם לרכב בתגובה שלי

elotan

Member
זה מסביר איך ללמד אותם לרכוב בלי גלגלי עזר

שלי אפילו לא מסוגלת לסובב קדימה את הפדלים - הוא עושה חצי סיבוב קדימה, חצי אחורה, נחה 2 דקות, עוד איזה חצי סיבוב, עוד פעם הפוך, וכל זה כשהראש למטה ולא רואה לאן היא נוסעת (החלטתי שעדיף לדחוף אותה בתור התחלה - שתלמד איך מסובבים את ההגה אבל היא פשוט לא מסוגלת להתסכל ישר גם כשאני דוחף אותה. אולי כי אני ממשיך לצעוק תסובבי תסובבי).

gils33

New member
טוב - יאאלה קורס

מחזיקים את האופניים מאחור,אומרים לה "ראש ישר קדימה",לא לגעת בפדלים! רגליים על הרצפה ופשוט דחפי את האופניים כמו "בימבה",אני בטוח שהיא נסעה ב"בימבה" פעם לא?! בכל מקרה במידה וכן זה יקנה לה יציבות ובטחון,רק אח"כ תלמד אותה לפדל או שזה יבוא לבד,אצלי זה בא להם לבד. בהצלחה!!

elotan

Member
תודה, אני אנסה. לי דווקא הציעו משהוא אחר

שני ספרים מתחת לכל גלגל עזר (ע"מ שהגלגל האחורי יהיה באוויר) ואז שתפדל חופשי בלי לפחד משום דבר. אחר כך להוצא את הספרים ולהתפלל לטוב.

gils33

New member
יש עוד שיטה

לוקחים מקל של מגב,תוקעים מאחור ב"סבל" מייצבים ונותנים לה לנסוע. או בשיטה הטובה והישנה מחזיקים מאחור ורצים ואז עוזבים וממשיכים לצעוק "אני מאחורייך" "אני מאחורייך" עד שהיא מגלה שלא ונופלת.

elotan

Member
שוב - אני כל כך הרבה לפני השלב הזה

כל זה מלמד איך לנסוע בלי גלגלי עזר ושלי עוד לא קרובה ללנסוע עם הגלגלים האלה.

AlonPe

New member
../images/Emo12.gif פחד?

לא פחד, קינאה!
הייתי מת לקנות גם לעצמי רולר'ס ו-לקרוע ת'כביש!!! כל שנה מסתכל עליהם בעיניים כלות (ומורעבות) ונזכר בימים הרחוקים!!!
אבל כן - גם פחד. לפני שנתיים, נדמה לי, במשך כמה שעות עשינו רונדלים בכל הצ'כונה, מוטרפים מדאגה, כשבסוף התברר (כמובן) שהוא פשוט התיישב לו באיזו פינה עם חבר!. ואפרופו הימים הרחוקים ההם - היתה לנו בצ'כונה (צ'כונה אחרת) ירידה פיצוץ, שהיתה אתגר לכל הסקייטרים למינהם. עד שפעם אחת העזתי והתגלגלתי במורד! אני זוכר ת'רגע שהבנתי שאין לי מושג איך לעצור ת'מהירות ההולכת ומתגברת. הכול כמובן היה עניין של שניות - עד שהבנתי שאין ברירה, ונמרחתי על איזה טמבון של מכונית חונה!

gils33

New member
../images/Emo6.gif - אואואו

סיפורי התמרחות עם שני גלגלים יש לי למכביר. גם אני מקנא בהם,אבל לחוץ מהחיפושים,ננסה למצוא רעיון,אולי SMS לא תהיה ברירה נראה לי.

AlonPe

New member
נו יאללה!

שימציאו כבר איתורן GPS כזה, שאפשר לחבר לילד!!!

AlonPe

New member
לצערי לא ../images/Emo4.gif

פה אני "נכנע" לכל מני "לחצים חברתיים" מסוג אחר - כלומר אוי ואבוי אם חמותי תראה אותי מתרוצץ על הכבישים עם רולרס, במקום לבלות בביתכנסת!!!

MrCheff

New member
אצלנון מתכוננים כך

אוכלים קצת יותר בכל יום כדי שבצום לא נהיה רעבים

למעלה