יום כיפור מתקרב -חג האופניים

Master Stav

New member
חודש חודש שהם עושים לי כושר

הורדתי להם את גלגלי העזר וןהם כבר נוסעים לבד אם כי צריך להשגיח ואני שאסור לי בכל זאת רץ כמו ילד בן 24 שזה הילד הראשון שלו ותקלטו עכישו הגור הקטן גם דורש להוריד תא גלגלי העזר שלו ...ואין לו גלגלי עזר יש לו תלת אופן !!! את האופנים של שניהם קניתי בקלנווסאה שסמוכה לישוב שלי , המחיר היה חצי בדיוק מהמחירים בנתניה כל שכן כפר סבא השירות טוב והקפה מצויין, אופנים לבן ה7 עלו 120 ש"ח אופנים לבת ה9 עלו 180 ש"ח ואני מדבר על פירמה טובה אופנים קלות עם כול האביזרים .... זה הי שנה שעברה , השנה כמובן לקחתי לבדיקה לפני החלפתי צמיג אחד ( צריך לעבור טסט) הוספתי נצנצים שנטענים סולארית וזמבורה בלחיצת בוהן התפילה היחידה שאתפל בכיפור תהייה ....שישובו בשלום .

gils33

New member
חחח הצחקת אותי

אני רצתי איתה שנה שעברה,מה זה רצתי??? אבל בעל חנות האופניים לימד אותי שיטה קלה: מורידים את הגלגלי עזר מהאופניים הקטנות שלהם ,רואים ששני הרגליים על הרצפה באופן מלא ונותנים להם לרוץ בהליכת ברווז ואז להרים את הרגליים,ככה הם מקבלים איזון ושיווי משקל ואח"כ נשאר רק לפדל... עבד יופי אחרי שהזעתי את עצמי למוות.

hirshfe

New member
וידוי

אני לא יודע לרכה על אופניים היום זה חסר לי אני רק חושב מי יילמד את נדב ודור -

אבא שלי לימד אותי לשחות בלי שהוא עצמו יודע

לשחות ככה שזה כנראה אפשרי
רק לפני שנתיים או שלוש גיליתי את זה כשהזמנתי אותו לבוא איתנו לבריכה והוא אמר שאין לו מה לעשות שם ואמרתי לו - תשחה קצת, תשב על הדשא, תתפנק והוא ענה - אני לא יודעת לשחות ולשבת ולהתפנק על דשא אני יכול בבית.............

עדיין לא מאוחר

לימדתי את אורן לנסוע על אופניים בגיל 30 (שלו, כמובן). אמנם ילדים לומדים מהר יותר ממבוגרים, אבל הוא באמת מישהו שאפשר להגיד עלו שאם הוא הצליח - כל אחד יכול.

יוסף בא

New member
בתור רוכב מושבע

כול יום 40 דקות לפחות ניתן להשכיר אופני כביש בגודל מתאים ופשוט להתחיל זה הרבה יותר פשוט ממה שזה נראה

למעלה