ציוץ מדריק!!

t r e c o o l

New member
../images/Emo235.gifציוץ מדריק!!../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

loving spending time with momma and brookie B anthony : ))) AWWWW
רק מי זה ברוקי בי אנטוני?.. אין לנצל"ש להודעה זו ו/או לשרשר תמונות ו/או תוכן לא קשור ו/או תוכן/איקון שנוגד את ההסכמה שדריק הוא מתוקיחמודמקסיםחתך והבןזוג האידיאלי לאדם. תודה

t r e c o o l

New member
עברת על חוקי ההודעה../images/Emo69.gifג'יזס..

ידעתי שהיתי צרכה להקדיש סעיף נפרד ל

t r e c o o l

New member
../images/Emo69.gif

כשאתם פותחות שרשורים בלי היכר של "תמונה חדשה של בראדם" שאפילו אני ראיתי מיליון פעם, אני לא אומרת כלום נכון..
אגב די כבר עם ה
,הוא שלי..

t r e c o o l

New member
../images/Emo69.gifhow could you..[1]

ואת לא משתמשת ב
כמו שצריך.. [1]
כ"כ התלהבתי לחינם.

nini18

New member
../images/Emo69.gif../images/Emo69.gif../images/Emo69.gif

חחח אבוד לך כולם נדבקו ב
חחחחחחחחחחח

heart1soul

New member
טרקול את יודעת שאני בדר"כ איתך בנושא זה

אך אחרי התמונות המפלילות של דרייק מתמזמז עם גברברים אחרים שהם לא אדם אני מוכרחה להסכים עם
היה לו את פאקינג אדדדדדדםלמברט הסקסי ובאותה המסיבה הוא מתמזמז לי עם אחרים!! + נוסיף לזה שהידידה שלו הזו עלתה לי על העצבים + אמא שלו קרציה.. אני חושבת שעלינו למצוא בחור חדש וחתיך ושווה לאדם שיאהב אותו ! ולאאא לא בראדם חחחח עדיין לא עברתי צד סופית!:)

t r e c o o l

New member
נו, דיברנו על זה..

הוא ל-א בגד בו, דריק שרליל מטבעו הוא ממשש כל דבר שזז, ואדם בסביבה כדי למנוע ממנו לעבור את הגבול. מה הבעיה
אני שמחה שאת איתי בנושא, ואני מאוד אשמח לזכות מחדש בתמיכתיך

heart1soul

New member
חחחח סורי בובה אני ודרייק סיימנו!!

איך אפשר להיות שרליל כשיש לידך סקס גוד כמו אדם..?:) אני חושבת שאת צדקת מקודם ופשוט דרייק לברי הוא סטרייט שמנסה להוכיח שהוא הומו על ידי השרלילות שלו!!

t r e c o o l

New member
יאיי, אני שמחה שלמרות שעמדותנו שונות

אנחנו מסתדרות אחת עם השניה
אה ו

nini18

New member
טרקול אני מתה עליך מה קרה לך חחחח ../images/Emo25.gif

ואני מתה על ה"מריבות" דרייק בראד.. למרות שאני לא הכי מאמינה שאת עד כדי כך אוהבת את דרייק

t r e c o o l

New member
חחח מה הכל בסדר חח

ונו כרגע זה החלק הכי טוב, כרגע כשאין שירים וזה.. אבל זה רק אני רבה וכול השאר משפמים אותי

למעלה