כי רשמת למרות שעמדותנו שונות אנחנו בסתדרות כאילו דההההה ברור חחח
M mokasosex New member 16/11/09 #24 כנראה את היחידה שלא מבינה שצריך להמשיך הלאה.. אפילו אני חיבבתי אותו !
T t r e c o o l New member 16/11/09 #26 ../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif להמשיל למי? כרגע אין אף אחד..תגידו לי למי.חחחח ולמה את/ם לא ממשכ/ות מבראד?..
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif להמשיל למי? כרגע אין אף אחד..תגידו לי למי.חחחח ולמה את/ם לא ממשכ/ות מבראד?..
N nini18 New member 16/11/09 #29 כי בראד זה האור והאהבה אם תראי לי תמונה אחת שאדם נראה מאוהב ומאושר כמו שהוא היה עם בראד אני ממשיכה הלאה חח וחוץ מזה שבראד מקסים חכם ויפה אהה ושלא תעיזי לשיפ תמונה של אדם עם דרייק כי זה לא אהבה אלא סתם חיוך שאדם חושב לעצמו איזה כוסון מה אני הולך לעשות לך עכשיו יאיי
כי בראד זה האור והאהבה אם תראי לי תמונה אחת שאדם נראה מאוהב ומאושר כמו שהוא היה עם בראד אני ממשיכה הלאה חח וחוץ מזה שבראד מקסים חכם ויפה אהה ושלא תעיזי לשיפ תמונה של אדם עם דרייק כי זה לא אהבה אלא סתם חיוך שאדם חושב לעצמו איזה כוסון מה אני הולך לעשות לך עכשיו יאיי
T t r e c o o l New member 16/11/09 #31 אני א אשים תמונה, אני אשים משו יותר טוב אני אביא לך ציטוט מהכתבה האחרונה באאוט שאדם אומר שהוא היה מאוהב בדריק..
אני א אשים תמונה, אני אשים משו יותר טוב אני אביא לך ציטוט מהכתבה האחרונה באאוט שאדם אומר שהוא היה מאוהב בדריק..
M mokasosex New member 16/11/09 #35 חוזרת ואומרת שזה לא קשור לדרייק .. אבל אם את מאמינה שכן ואיכשהו הצלחתי להבין אחרת ממני, בכיייייייייייייף
חוזרת ואומרת שזה לא קשור לדרייק .. אבל אם את מאמינה שכן ואיכשהו הצלחתי להבין אחרת ממני, בכיייייייייייייף
T t r e c o o l New member 16/11/09 #42 חוזרת על מה שאמרתי אדם אחרי אידול היה מאוהב פעם אחת אדם אחרי אידול ועד אאוט יצא רק עם דריק אדם באאווט אמר שהוא היה מאוהב פעמיים מההההה???? בואי תסבירי לי לאט מה אני מפספסת!!!
חוזרת על מה שאמרתי אדם אחרי אידול היה מאוהב פעם אחת אדם אחרי אידול ועד אאוט יצא רק עם דריק אדם באאווט אמר שהוא היה מאוהב פעמיים מההההה???? בואי תסבירי לי לאט מה אני מפספסת!!!