ציפורי לילה מזמרות
K KEEK Member 19/9/11 #2 את מתכוונת ציפורי לילה מתמרמרות ../images/Emo8.gif זה מה שנשאר לעשות אחרי פרק מגמתי כזה..
A adiyon2 New member 19/9/11 #19 אשכרה להתמרמר כאילו כל פעם אני חושבת שזהו, התעצבנתי מעל ומעבר, מגיע שידור מעצבן יותר.
צ צליל לא מכוון1 New member 19/9/11 #29 אוף. זו התחושה שלי, אוף אחד גדול. זכיה של קרן וגב זו פגיעה בכל כך הרבה ערכים, ביזיון.
A adiyon2 New member 19/9/11 #42 זה ממש ככה זה הריאליטי הראשון שאני ממש צופה די 24/7 (באח הגדול מדי פעם ראיתי את השידורים), יש לי את הערוץ, וזה מרגיז אותי שמה שמשדרים אינו תואם את המציאות.
זה ממש ככה זה הריאליטי הראשון שאני ממש צופה די 24/7 (באח הגדול מדי פעם ראיתי את השידורים), יש לי את הערוץ, וזה מרגיז אותי שמה שמשדרים אינו תואם את המציאות.
צ צליל לא מכוון1 New member 19/9/11 #68 גם אני צופה הפעם המון וזה כאילו מדובר בשתי תוכניות שונות. מקוה שמשפחת טרקאי תעשה איזה מהלך לשינוי הסיפור הזה , כי זה מעבר ללא הוגן, זה להרוס להם כל סיכוי לזכייה.
גם אני צופה הפעם המון וזה כאילו מדובר בשתי תוכניות שונות. מקוה שמשפחת טרקאי תעשה איזה מהלך לשינוי הסיפור הזה , כי זה מעבר ללא הוגן, זה להרוס להם כל סיכוי לזכייה.
2 24שעות1 New member 19/9/11 #164 מצביעי קרן הם אנחנו הצופים המשלמים בכספנו בכל שבוע וכאן אוהבי דניאל מבקישם ממשפחתה להשקיע כספים
E ela501 New member 19/9/11 #172 איך איתן ודניאל יצאו חרה בתכנית הפרצוף האמיתי נחשף, גועל ורוע וקינאה, הקהל בבית בטוח לא יבחר בהם
2 24שעות1 New member 19/9/11 #194 אלה - לא יפה לכתוב כך על ה"זוג המלאכותי" הם עדיני נפש תמימים הכל הרמוני אצלהם , שום אסטרטגיה לא בונים הם עלולים להפגע ממך
אלה - לא יפה לכתוב כך על ה"זוג המלאכותי" הם עדיני נפש תמימים הכל הרמוני אצלהם , שום אסטרטגיה לא בונים הם עלולים להפגע ממך
צ צליל לא מכוון1 New member 19/9/11 #181 התכוונתי שיוציאו אותה משם. אין שום טעם בהשארות שלה במקום הזה, כשההפקה מחבלת בסיכויים שלה להגיע לזכות, במכוון.
התכוונתי שיוציאו אותה משם. אין שום טעם בהשארות שלה במקום הזה, כשההפקה מחבלת בסיכויים שלה להגיע לזכות, במכוון.
ח חני 57 New member 19/9/11 #205 צליל קרן ודניאל יחזרו ע"י הרווקים את יכולה בבקשה להצביע לאורטל בוואלה מגיע לה להיות בגמר!!!