ציפורי לילה מזמרות

להפקה אין אינטרס להעיף את אורטל, תחשבו על זה

ההפקה רואה שבמשך כל העונה אורטל חזקה והקהל לא מעמיד אותה להדחה, ההפקה גם יודעת כמו שכל בר דעת יודע, שבגמר מצביעים הרבה יותר אנשים מבמהלך העונה, כמו כן, ברור לכולם שלהפקה יש אינטרס להרבה מאד סמסים בגמר (=כסף) לכן, ההפקה תרצה שאורטל תישאר. התסריט אם נסתמך על הפרק הנוכחי זה דניאל, ליהי ואתי. יוני יעשה להם במהלך כל היום מחר שיחות שלא משנה מה להשאיר את אתי לגמר. אבל להשערתי ברגע האמת, איתן יבחר דניאל, וגב יבחר ליהי... קשה לי להאמין שגב ישלח את ליהי וישאיר את אתי אבל אין לדעת כל אופציה אחרת, ליהי הולכת

sunflower11

New member
ההפקה תהיה מוכנה להקריב סימוסים לאורטל פעם

אחת, ושהיא לא תנצח. אני מאוד מקווה שהיא תשרוד את ההדחה הזו ואז גם שתנצח.

דיי3

New member
../images/Emo243.gifלא מספיק להצביע בוואלה. לכל חובבי אורטל

חייבים להצביע הרבה, לא יתכן שבגלל הבלוטה האדיוט, אתי תהיה בגמר ואורטל לא. זו גחמה של יוני שרוצה את אתי בגמר. גם לליהי לא מגיע, כל העונה הקהל רצה אותה בחוץ, הפעם גם אם תועמד להדחה, גם כן בן יציל אותה. לאורטל אין שום ביטחון בהצלה. הזוגות לא רוצים אותה בגמר. יש מבצע להצלת אורטל?

נראה לך שכל האנשים כמוך? מי יוציא אגורה

על תוכנית טלויזיה?? נראה לי כזה הזוי להוציא כסף על תוכניות טראש כאלה.. את תראי רווחים מזה אח"כ? אורטל תפריש לך מעשר מהפרס??

אפשר להתחבר בכיף, גם אני מתחברת לאורטל

אבל להוציא על זה 200 ש"ח ומעלה בסמסים?? ועוד אחרי שהחברות האלה מחייבות אותך גם אחרי שהתוכנית נגמרת אם את לא נותנת הוראה לחסום את השירות? מילה אחת יש לי להגיד -ZB

אני לא מצביעה באינטרנט כי ממש לא בא לי לשתף

בפייסבוק, אם מישהו יסביר לי איך להצביע מבלי לשתף אני אצביע באתר (כולל קישור)

adiyon2

New member
פשוט תסגרי את העמוד לאחר ההצבעה

ואז זה לא מפרסם בפייסבוק

sunflower11

New member
אני הורדתי את הסרגל של וואלה ואז יש לך אפשרות

להצביע 3 הצבעות חינם.

דיי3

New member
בעמוד הראשי של וואלה יש קישורים לדור הבא

תיכנסי משם, חפשי איפה הסרגל כלים להורדה, אחרי שקיבלת סרגל, תוכלי להצביע בדף הראשי של "הדור הבא".

sivan513

New member
מה לשתף בפייסבוק?? ../images/Emo2.gif

כל פעם שהצבעתי, אנשים ראו את זה? OMG איזה בושות
גם אני אהבתי את הZB

דיי3

New member
נילוס, אני עושה את זה בשבילי. אני רוצה לראות

את אורטל בגמר. אני גם מאכילה חתולים. אני גם מגדלת חתול בבית. מה הם יורישו לי משהו? כשאני מזדהה ואוהבת אני מוכנה לתת.

adiyon2

New member
דיי3 את נהדרת ומקסימה, וזה ברור לכולם

אבל אורטל תגיע לגמר אם ההפקה תחליט על זה. את יכולה לשלוח מיליון סמסים, עדיין תיבחר מי שההפקה תחליט. זו בעיקר הסיבה שאני לא שמה כסף על זה.

איך את משווה בכלל??

מי אמר לך שהסמסים שלך יעזרו בכלל?? את קולטת שאת מממנת הפקה שיכולה לעשות (ועושה) בעצם מה שהיא רוצה?? עדיף שתמשיכי להאכיל חתולים בכסף הזה או לתרום לנזקקים. אבל היי מה אני מתערבת לך בכלל תעשי מה שעושה לך טוב..

דיי3

New member
ההפקה כבר עשתה מה שהיא רוצה. נותנת לאיתן

וחבורת הבטלנים שלו לקבוע מי תהיה בגמר מתוך המועמדות. הם בשום אופן לא יטו סמסמים. אם אורטל תקבל חסינות בזכות אסמסים לא יעזור להפקה כלום.

דיי 3 איך מצביעים בוואלה? הורדתי את הסרגל

אבל אני לא יודע אם זה יסתדר, אשמח להסבר, תודה. אכן לסמס רק לאורטל שאין החצוף לא יעיף את אורטלי המתוקה.

למעלה