שרשור מקוון

פנרה

New member
ואוו

קודם כל, צורת ההתנהלות שלהם כמו שנאמר הרבה לפני, היא ללא ספק מחפירה. בנוסף, אני לא מצליחה להבין מה כל כך "סודי" בעניין הזה, זה הרי שינוי לטובה, אז למה הם לא מודיעים לקהל? בכל אופן, אנחנו גם לא יכולות מתי התבצע השינוי והאם בלקים שברשותנו רעילים או לא. זה גם אומר שאין לדעת האם הלקים בחנויות רעילים או לא, אי אפשר לדעת מה הסטוק שהיה בחנות מלק מסויים, ולכן אולי הפורמולה היא עדיין הפורמולה הישנה. אין לי הרבה לקים של שיק מאחר ואני לא גרה בארץ, כשבאתי לבקר רכשתי כמה, אבל כל הסיטואציה הזאת עושה לי ממש חשק לא להשתמש בהם, ובטח ובטח לא לרכוש עוד בביקור הבא שלי. כל הסיפור הזה לא לעניין, ובמיוחד צורת ההתנהלות שלהם.
(רק שאני לא אקבל איזה מסר זועף...
)

צונית

New member
בואנה, אני המומה! ../images/Emo2.gif

מה זו ההתנהלות הקיקיונית הזו??? לאיים בפתיחת צעדים משפטיים?? על בחורה שעושה להם שירות ופרסום? ועוד בשיא החוצפה לבקש ממנה להביא תימוכין, כאילו לא היה ולא נברא שיש בלקים שלהם חומרים רעילים! הרלוט, ישר כוח על הפרסום! הייתה לי רשימה של כעשרה לקים של שיק שתכננתי לקנות, עכשיו הם יכולים לחכות בסיבוב אינני מעוניינת להוציא אפילו אגורה על לקים של חברה שעושה רושם שאינה מכבדת את לקוחותיה בכנות או בשירות מינימלי.

Ultra marine

New member
אכן מזעזע!

אמנם אין לי לקים של שיק (בגלל הרעלים..) אבל המסיר לק שקניתי (והוא גרוע גם ככה
) יזרק לפח! לא אקנה יותר שום מוצר שלהם, ולא אכפת לי מהו! ההתנהלות שלהם פשוט דוחה! ואגב, הם מחויבים למה שהם כותבים על התוית בכל מקרה. אז או שזאת הטעיית הציבור או שזה שקר לחלוטין שהם לא משתמשים בטולאן. ובכל מקרה, חברה שמכבדת את עצמה משנה את התוית כך שהצרכן יודע שמדובר על פורמולה חדשה..

sivi massivi

New member
טוב אני שוקלת אם לזרוק את כל הלקים שלהם עכשיו

כזו התנהלות דוחה מול בלוגר/ככתב לא נצפצה הרבה זמן. אני הייתי מודעת לעובדה שהם מכילים רעלים ולכן, המעטתי את השימוש בלקים שלהם ועברתי ללה-צאט ומאק. מעתה, אני מחרימה אותם. צפו לפוסט בבלוג שלי. וכל הכבוד לבלוגרית האמיצה שלנו שחשפה הכל! כפיים לגברת! ושבת של שלום ושקט

תולי01

New member
אני רוצה להגיד לך שהיה לי קשה

להבין את הפוסט הזה....... בהתחלה חשבתי שנראה איזו תגובה מצד שיק, אבל משלא ראיתי שום תגובה או התייחסות, לא כל כך הבנתי את פשר הגישה הסלחנית לפתע. ורגע - שלא תחשבי שאני לא בעד זה ! אני מאוד בעד זה......את כבר יודעת את הגישה שלי לכל נושא הרעלים וחרף העובדה שאני מאוד לא מרוצה שיש חברות בארץ שממשיכות לייצר לקים עם חומרים רעילים, אני עדיין לא היסטרית לגבי זה באופן אישי מכיוון שרוב הלקים שלי הם מחו"ל ונטולי רעלים, אז נראה לי שהנזק ממריחת לק עם רעלים פעם בחודש (במקרה הטוב) הוא לגמרי שולי.... ואני לא בעד דרמות מיותרות וכו' אז אני מבינה את הגישה שלך שאין צורך עכשיו לזרוק את כל הלקים של שיק לפח, אבל את בחרת לומר שאת רוצה להיפטר מכל הלקים האלה ואת בחרת לעורר את העניין הזה ולומר כמה שהם לא בסדר בדרך ההתנהלות שלהם (וטוב שעשית כך והם באמת לא בסדר), אז פתאום כשיש תמיכה מכל האנשים לבוא ולומר "טוב, אבל אני סולחת כי אני פוסטמת לקים ולא אשת עקרונות" נשמע לי קצת פחות טוב כשזה בא ממך.... וכן, אני מבינה שפוסטמת לקים נאמר לגמרי בהומור (ואין לי בעיה להבין הומור
) אבל באמת שזה פשוט לא נראה לי מכבד אותנו בסיטואציה הזאת וזה צרם לי לקרוא. וזהו. רק רציתי להגיד את זה ואני מקווה שתקראי את זה בצורה הנכונה (בגישה חיובית) כי את יודעת שאני אוהבת אותך
אני כן מתחברת לכל התוכן שכתבת, כמו שאמרתי, ואני לא מצפה שעכשיו תעמדי בראש החנית נגד שיק...חחח.....למעשה, הגישה שלי היא התעלמות מהם כמו שהם מתעלמים ממני. יכולתי לקדם אותם יותר בבלוג שלי - אבל אני לא, יכולתי לפרסם כל לק חדש שהם מוציאים פעם במיליון שנה - ואני לא, יכולתי לקנות את כל הלקים שלהם כמו שאני קונה של חברות אחרות - ואני לא. אז בסופו של דבר - אני באמת חושבת שההפסד שלהם. אני רואה בהם סתם עוד חברה שיש בארץ ושלא "עושה לי את זה" ברמות כמו חברות אחרות, לא בגלל מגוון הצבעים, לא בגלל החידושים ובטח שלא בגלל הרעלים - ובתור שכזאת, אני לא מחרימה אותה ולא כלום, אבל פשוט לא מתלהבת מלקנות אותה ולא מתלהבת מלפרסם אותה. ומבינה אותך לגמרי - שינוי יהיה מבורך לכולנו, אבל השינוי צריך לבוא מצידם וכמו שאמרתי, כל עוד הם לא עושים כלום בשבילי, גם אני לא עושה כלום בשבילם (והאמת שרק עצם העובדה שאנחנו כותבות עליהם כל כך הרבה בימים האחרנים עושה להם פרסום).

Harlot

New member
אבל לא אמרתי בשום מקום שאני סולחת

ולא אמרתי שצריך לוותר. אמרתי בסך הכל שהכדור בידיים של שיק. הם עכשיו צריכים לספק את התשובות לכל השאלות שהתעוררו, ועליהם חובת ההוכחה (וחתיכת חובת הוכחה יש להם!). זו ההזדמנות שלהם לתקן, וכל מה שאמרתי הוא שאני מוכנה לתת להם הזדמנות כזו - למרות האופן המאיים שבו הם פנו אלי. מרגע שהם יספקו את התשובות, ואלה יהיו מתקבלות על הדעת ומסברות את האוזן (ואפילו מודות בטעות), ומרגע שיהיה לי ברור שהלקים שלהם הם ללא רעלים - או אז אהיה מוכנה לקנות את הלקים שלהם ולהמשיך לפרסם אותם בבלוג. זה בדיוק מה שאמרתי. באמת שלא שום דבר אחר. מה שאמרת ש"שינוי צריך לבוא מצדם" - הוא בעצם מה שאני אמרתי בפוסט רק במילים אחרות. וכרגע אני מחכה לראות אם שינוי כזה (הלוא הוא "התיקון") אכן עומד להתרחש. אם כן - מה טוב, ואז אני אהיה מוכנה לקנות לקים של שיק. אם לא - אז לא, ואין סליחה, ואין מחילה ואין פרסומי חינם בבלוג.

תולי01

New member
בגלל זה רשמתי שאני מסכימה עם התוכן הזה../images/Emo24.gif

סתם ההרגשה שלי היתה שלא הערכת את עצמך כראוי בפוסט הזה וחשבתי לעצמי שלא היה צריך להיראות ככה (אבל אולי רק אני ראיתי את זה
) , בטח שלא בעיני שיק. וכמו שאמרתי - אני איתך, בלי מלחמות ותמיד עם נכונות להקשיב ולשתף פעולה, אבל שתינו יודעות (וגם הם וגם כל הקוראים שהגיבו) שהצדק איתך במקרה הזה ולכן אני חושבת שהם כן חייבים לך תשובה הוגנת והתנצלות על הפנייה האגרסיבית, לא בקטע של אגו (כי אני מבינה שאת לא צריכה את זה) אלא בקטע של תיקון ושל רצון להראות שהם חברה רצינית שמכבדת את עצמה ואת הצרכנים שלה ויודעת לקחת אחריות על המעשים שלה, ונכון לעכשיו, הם לא עושים את זה לא כלפייך ולא כלפינו כצרכנים, וזה מה שעמד מאחורי הדברים שלי. שוב, יקירתי, נאמר בשיא ההערכה אלייך ושלא יתפרש כשום דבר אחר, חוץ מהקטע עם "הפוסטמה" שעליו הבעתי דעתי

Harlot

New member
את מתוקה, אבל אין בכך חידוש

דמות ה"פוסטמה" או ה"פרחה" שבחרתי להציג היא תוצאה של העובדה שברור לי שכששיק פנו אלי באיומים הם חשבו שהם פונים אל פוסטמת/פרחת לקים כזאת, שיהיה קל להפחיד אותה. את ההתנצלות שלהם אני פשוט לא צריכה באופן אישי. זה הכל וזה מה שאמרתי שם. אני בהחלט חושבת שהם חייבים בהתנצלות, אבל לא כלפיי אלא כלפי ציבור הצרכנים, הלוא הוא קהל לקוחותיהם הזועם, שמרגיש מרומה עכשיו. אני גם לא אמרתי לאף אחד לא לזרוק את הלקים של שיק (מרוב השיקים שלי כבר נפטרתי ואני ממשיכה להיפטר). להיפך - אם הם רעילים אני בעד להיפטר. אם הם לא רעילים - שקודם כל יוכיחו, ורק אז אני אהיה מוכנה לקנות אותם. ולגבי טענתך שהם חייבים תשובה הוגנת בקטע של תיקון - זה הרי בדיוק מה שהפוסט שלי ניסה לומר.

"ההגנה הטובה ביותר היא ההתקפה..."

שיהיו בריאים החבר'ה האלה... מעריכה אותך מאוד על הידע ועל העמידה מולם. (ומאחר ואצלי הלק של שיק לא מחזיק אפילו שניה ורבע, יש אצלי שניים שבכלל לא בשימוש...).

תולי01

New member
Piggy Paint בהופעת בכורה בבלוג../images/Emo41.gif

פרסמתי אתמול את הביקורת הראשונה שלי על Piggy Paint וצירפתי לכן גם קופון - הם עושים משלוחים לארץ ויש להם דברים ממש חמודים. המחירים לא כאלה זולים, אבל כל הזמן יש מבצעים והקופון הוא גם על מוצרים שבמבצע, ככה שצריך לעקוב וכשיש להם מבצע שווה, אז בצירוף הקופון זה יכול לצאת ממש משתלם ! והיום אני עובדת על פוסט המשך - הפתעה קטנה

תולי01

New member
ככה זה כשלא עונים לטלפון ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

תדעי ששמעתי ש- OPI דרשו מבלוגריות להסיר את הפרסומות של הקולקציות האחרונות שלהם עד יום שישי, לא סגורה על הסיבה ולא יודעת מה יעשו אם לא, אבל חשבתי שכדאי שתדעי......

לא ראיתי שיחה ממך , נצ'בעת!../images/Emo12.gif

OPI מתחילים לעלות לי על הנרוו ......

Ultra marine

New member
לפחות אנחנו מבינים

ש"התוקפנות" של שיק לא נפלה מהשמיים
כמובן שיש כאן הבדל עצום.. אבל עדיין.. קודם איומים ורק אח"כ.. מה אשמה הבלוגרית המסכנה שראתה איפשהו על גבי האינטרנט תמונה/ות של קולקציה של OPI.. איך היא אמורה לדעת שהתמונות הודלפו?

למעלה