סימה ! מקסים!
N nukke New member 19/6/06 #20 -תודה- על סדנה מהנה ביותר הייתי עייפה מכדי להכין את הגבעול, אז החלק הזה נדחה בינתיים.
ה הרבנית קוקיה New member 19/6/06 #22 אירית תודה על הסדנא הפרחונית למרות הקשיים של תפוז אתמול, לא התייאשת סימה, את פנתר
S smady a New member 21/6/06 #30 היי פליצ זו שירה אחותי.ואת האיור המקסים של המכשופה היא לקחה ליייייייייי ואני חולת מכשפות ויש לי עודדדדדדדד
היי פליצ זו שירה אחותי.ואת האיור המקסים של המכשופה היא לקחה ליייייייייי ואני חולת מכשפות ויש לי עודדדדדדדד
פ פ ל י צ New member 21/6/06 #34 ../images/Emo24.gifאירית סליחה שבסדנא הוירטואלי נכנסתי לך באמצע.... לא ידעתי אך....מה... סמדי הסבירה לי. חחחחחחחחחחחחחחחחח והנה פליץ הכלבלב שלי.
../images/Emo24.gifאירית סליחה שבסדנא הוירטואלי נכנסתי לך באמצע.... לא ידעתי אך....מה... סמדי הסבירה לי. חחחחחחחחחחחחחחחחח והנה פליץ הכלבלב שלי.
א אירית דולמן New member 21/6/06 #35 אין על מה לסלוח. זה היה מצחיק כאילו נפלת מכוכב אחר וחוץ מזה שאלו יהיו רק התקלות בסדנא הבאה אז הכל יהיה נהדר. נעים מאד פליצ
אין על מה לסלוח. זה היה מצחיק כאילו נפלת מכוכב אחר וחוץ מזה שאלו יהיו רק התקלות בסדנא הבאה אז הכל יהיה נהדר. נעים מאד פליצ
י ים כחול New member 21/6/06 #36 ברוכה הבאה שירה ../images/Emo24.gif אני קוראת לך שירה מעכשיו כי קצת מוזר לי לקרא לך פליצ אבל אם תתעקשי נתפשר על פוקה ? איך היו הבינגולים אתמול ?
ברוכה הבאה שירה ../images/Emo24.gif אני קוראת לך שירה מעכשיו כי קצת מוזר לי לקרא לך פליצ אבל אם תתעקשי נתפשר על פוקה ? איך היו הבינגולים אתמול ?
S smady a New member 21/6/06 #37 ימושששששאת זוכרת כשפליץ הלך לשירה לאיבוד איזה קטעים ....כשכתבתי בפורום ה"כלב פליץ אבד..."