היי..... ממצב?? יש פה עוד מישהו
D DANIEL1600JT New member 19/10/03 #15 ווי, יעל, איזה רקע פצצה! אייייזזזה נדיייייייר! את ממש מוכשרת! גם אני מכין כל מיני רקעים/ציורים אבל בפוטושופ. ברוכה הבאה!
ווי, יעל, איזה רקע פצצה! אייייזזזה נדיייייייר! את ממש מוכשרת! גם אני מכין כל מיני רקעים/ציורים אבל בפוטושופ. ברוכה הבאה!
° °•°CaNDy°•° New member 19/10/03 #17 תודההההההההההההה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif
תודההההההההההההה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif
D didushkit New member 28/10/03 #66 וואי יפה--------- איך עושים רקעים??? באיזה תכנה? אני כבר מנסה שנה להבין--- אבל קצת קשה לי לקלוט.....
J justin love New member 19/10/03 #4 ברוכות הבאות!!!! יעל ! את עשית הרקע????זה מדהים יפיפה.... חחח.. אני ספיר בת 15... בנות כמה אתן ומאיפה???? תספרו קצת על עצמכם...
ברוכות הבאות!!!! יעל ! את עשית הרקע????זה מדהים יפיפה.... חחח.. אני ספיר בת 15... בנות כמה אתן ומאיפה???? תספרו קצת על עצמכם...
° °•°CaNDy°•° New member 19/10/03 #6 תודה../images/Emo70.gif והנה קצת פרטים עליי: אני בת 14 מראשון אני חברה מאוד מאוד טובה של קרן (°AmandA°) מהפורום אני חולה על מוזיקה וחולה על להכין רקעים...... אממ.. וזהו מה עוד את רוצה לדעת תישאלי... חופשי...
תודה../images/Emo70.gif והנה קצת פרטים עליי: אני בת 14 מראשון אני חברה מאוד מאוד טובה של קרן (°AmandA°) מהפורום אני חולה על מוזיקה וחולה על להכין רקעים...... אממ.. וזהו מה עוד את רוצה לדעת תישאלי... חופשי...
C CrAzZy In LoVe New member 19/10/03 #11 לא..פשוט יש לי פוטו שופ- - ואין לי מושג איך להשתמש בו.......
D DANIEL1600JT New member 19/10/03 #14 מישהו אמר פוטושופ? אני חולה על פוטושופ אם מישהו רוצה שאני יכין לו משהו שרק יגיד/תגיד! הנה איזה משהו קטן שהכנתי:
מישהו אמר פוטושופ? אני חולה על פוטושופ אם מישהו רוצה שאני יכין לו משהו שרק יגיד/תגיד! הנה איזה משהו קטן שהכנתי:
C CrAzZy In LoVe New member 19/10/03 #18 אני אמרתי פוטושופ!!!!! בקשה תסביר לי איך לעשות שם רקעים........
° °•°CaNDy°•° New member 19/10/03 #13 סבבה.. justin love כנסי:../images/Emo36.gif אוקיי.. אז תשימי לי תמונות או תמונה שאת רוצה שאני יעשה לך רקע איתה ואני יכין לך למחר אוקיי
סבבה.. justin love כנסי:../images/Emo36.gif אוקיי.. אז תשימי לי תמונות או תמונה שאת רוצה שאני יעשה לך רקע איתה ואני יכין לך למחר אוקיי
° °•°CaNDy°•° New member 19/10/03 #30 עוד רקע../images/Emo35.gif כל תמונה ברקע שונה כן../images/Emo35.gif אני יכין לך את כולם למחר תבקשי כמה שבא לך אין לי בעיות עם זה
עוד רקע../images/Emo35.gif כל תמונה ברקע שונה כן../images/Emo35.gif אני יכין לך את כולם למחר תבקשי כמה שבא לך אין לי בעיות עם זה