שלוםםםם אני חדשה כאן בפורום!! קוראים לי בתאל ואני בת 13:) מקווה שתקבלו אותי חחח
ב בתאל של הצאט New member 7/7/05 #60 שלוםםםם../images/Emo13.gif אני חדשה כאן בפורום!! קוראים לי בתאל ואני בת 13 מקווה שתקבלו אותי חחח
ג ג ב ש ו ש New member 7/7/05 #63 שלום גם לךךךך../images/Emo8.gif../images/Emo88.gif ברוכה הבאה בתאל אני גבי.. השתלבות מהירה.. נא לקרוא את התקנון
שלום גם לךךךך../images/Emo8.gif../images/Emo88.gif ברוכה הבאה בתאל אני גבי.. השתלבות מהירה.. נא לקרוא את התקנון
ל ליטלוש המקורית 1 New member 7/7/05 #61 שלום לכולם אני חדשה ..../images/Emo24.gif שלום לכולם.. לי קוראים ליטל ואני מתה על רבלדרה ובכלל על טלנובלות.. מקווה להישתתלב מהר זה ניראה לי אחלה פורום ואחלה חבר'ה
שלום לכולם אני חדשה ..../images/Emo24.gif שלום לכולם.. לי קוראים ליטל ואני מתה על רבלדרה ובכלל על טלנובלות.. מקווה להישתתלב מהר זה ניראה לי אחלה פורום ואחלה חבר'ה
ג ג ב ש ו ש New member 7/7/05 #62 היי ליטל../images/Emo24.gif../images/Emo88.gif ברוכה הבאה לפורום החמוד שלנו אני בטוח שתשתלבי מהר יש לקרוא את תקנון הפורום
היי ליטל../images/Emo24.gif../images/Emo88.gif ברוכה הבאה לפורום החמוד שלנו אני בטוח שתשתלבי מהר יש לקרוא את תקנון הפורום