חח טובב אבל שטויות אני מגדירה תצמי מעריצה מטורפת גם של אנהי! מה זאת אומרת אובססיה?
ס סוכריה16 New member 12/7/05 #36 חח טובב../images/Emo67.gif אבל שטויות אני מגדירה תצמי מעריצה מטורפת גם של אנהי! מה זאת אומרת אובססיה?
חח טובב../images/Emo67.gif אבל שטויות אני מגדירה תצמי מעריצה מטורפת גם של אנהי! מה זאת אומרת אובססיה?
E eveligne406 New member 12/7/05 #37 זה הצד האפל שלי חחח באמת!!! אני באובססיה על אנהי כבר המון זממן... וכאילו..כל מי שמנסה להתקרב אליה אני... משתגעת כמו לא יודעת מה..חחח... עזבי יש לי קטעים מוזרים אבל זה הדבר הכי מוזר שקרה לי!!!
זה הצד האפל שלי חחח באמת!!! אני באובססיה על אנהי כבר המון זממן... וכאילו..כל מי שמנסה להתקרב אליה אני... משתגעת כמו לא יודעת מה..חחח... עזבי יש לי קטעים מוזרים אבל זה הדבר הכי מוזר שקרה לי!!!
S Sonia La Rebelde New member 10/7/05 #9 התלהבת מהתמונה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gifחחחחחחחח
G gal y kike New member 10/7/05 #10 ../images/Emo41.gifחח יוו יותר ממה שחשבתי../images/Emo12.gif חעחע מלאא נראה לי שבחיים לא אמרתי באמת אלפונסו חח רק חואנצ'ו חואני חואן ופונצ'ו חח אבל אני הכי אוהבת חואנצ'ו הרשעי הקטן
../images/Emo41.gifחח יוו יותר ממה שחשבתי../images/Emo12.gif חעחע מלאא נראה לי שבחיים לא אמרתי באמת אלפונסו חח רק חואנצ'ו חואני חואן ופונצ'ו חח אבל אני הכי אוהבת חואנצ'ו הרשעי הקטן
נ נערת פרח מאושרת New member 12/7/05 #31 אלפונזו נישמע כמו משהו בשימורים חחח ופונצ'ו נישמע כמו פאנצ'וס.....למה יש לו שם של מאכל.וגם לדולסה מריה...דולסה לצ'ה.חחח. גם אני דיי דלוקה שרופה עליו.
אלפונזו נישמע כמו משהו בשימורים חחח ופונצ'ו נישמע כמו פאנצ'וס.....למה יש לו שם של מאכל.וגם לדולסה מריה...דולסה לצ'ה.חחח. גם אני דיי דלוקה שרופה עליו.
ג ג ב ש ו ש New member 10/7/05 #20 ברוכה הבאה../images/Emo24.gif../images/Emo88.gif אני גבי.. השתלבות נעימה יש לקרוא את תקנון הפורום
א אלמוג 30 היחיד New member 10/7/05 #21 ברוכה הבאה../images/Emo24.gif אני אלמוג ואני כמעט בן 13 אני חולה על רבלדה ובמיוחד על אנהי ודולסה
ג ג ב ש ו ש New member 10/7/05 #30 ../images/Emo24.gifברוכים הבאים כל החדשים../images/Emo88.gif שתהיה לכם אחלה של השתלבות בפורום יש לקרוא את התקנון בעיון רב ולכבד את הוראותיו תהנו,ושוב..ברוכים הבאים
../images/Emo24.gifברוכים הבאים כל החדשים../images/Emo88.gif שתהיה לכם אחלה של השתלבות בפורום יש לקרוא את התקנון בעיון רב ולכבד את הוראותיו תהנו,ושוב..ברוכים הבאים