את מדברת איתי?חיחחחח
ח חניניתה New member 14/7/05 #30 היי... ברוכה הבאה../images/Emo24.gif מקווה תשהני פה.. אני חן בת 15 וחצי..
ל ליטלוש המקורית 1 New member 14/7/05 #36 ברוכה הבאה שירן.. ברוכה הבאה אני ליטל... ובאמת כול השחקנים שברבלדה הם ממש חמודים .. תהני בפורום והישתלבות מהירה
ברוכה הבאה שירן.. ברוכה הבאה אני ליטל... ובאמת כול השחקנים שברבלדה הם ממש חמודים .. תהני בפורום והישתלבות מהירה
O oren456 New member 13/7/05 #3 ברוכה הבאה מקווה שתהני בפורום המדהים הזה. ויש לי שאלה לכם , ללהקה RBD יש שיר שנקרא SOLO VIVO PARA TI ? מי שרוצה את השיר שיביא לי תא האייסי שלו או מסנג'ר ואשלח לו.
ברוכה הבאה מקווה שתהני בפורום המדהים הזה. ויש לי שאלה לכם , ללהקה RBD יש שיר שנקרא SOLO VIVO PARA TI ? מי שרוצה את השיר שיביא לי תא האייסי שלו או מסנג'ר ואשלח לו.
N NaaMaZ 17 New member 13/7/05 #21 ../images/Emo79.gif כן זה מ406!!.. ולפי מה שהבנתי שרה אותו אירן קסטיליו (מגדיס).. הייתי בהלם שגיליתי.. ויש עוד כמה שירים שהיא שרה.. לא להאמין שזה הקול שלה בשיר SOLA היא שרה ממש יפה לדעתי!!
../images/Emo79.gif כן זה מ406!!.. ולפי מה שהבנתי שרה אותו אירן קסטיליו (מגדיס).. הייתי בהלם שגיליתי.. ויש עוד כמה שירים שהיא שרה.. לא להאמין שזה הקול שלה בשיר SOLA היא שרה ממש יפה לדעתי!!
ג ג ב ש ו ש New member 13/7/05 #7 ברוכה הבאה שני../images/Emo24.gif../images/Emo88.gif חחח בדיוק היום אני חוגגים שבוע לפורום שתהיה לך השתלבות נעימה נא לקרוא את תקנון הפורום
ברוכה הבאה שני../images/Emo24.gif../images/Emo88.gif חחח בדיוק היום אני חוגגים שבוע לפורום שתהיה לך השתלבות נעימה נא לקרוא את תקנון הפורום
N NaaMaZ 17 New member 13/7/05 #22 ../images/Emo79.gif ברוכה הבאה!!!../images/Emo9.gif אני נעמה.. תהני!!
ג ג ב ש ו ש New member 14/7/05 #27 ../images/Emo24.gifברוכים הבאים כל החדשים../images/Emo88.gif תהנו בפורום היפה שלנו נא לקרוא את התקנון וללכת לפי חוקיו השתלבות נעימה
../images/Emo24.gifברוכים הבאים כל החדשים../images/Emo88.gif תהנו בפורום היפה שלנו נא לקרוא את התקנון וללכת לפי חוקיו השתלבות נעימה
ל ליטלוש המקורית 1 New member 14/7/05 #37 ברוכה הבאה שני.... ברוכה הבאה אני ליטל מקווה שתהני פה ותישתלבי מהר..