ברוכים הבאים

Zoharrr

New member
וולקאם!!!!

אני זוהר(כפי שאת יכולה לראות) אני בת 15 שבוע הבא ואני בד"כ נחמדה. ו...החברה הכי טובה שלי היא רומניה! אבל היא מתכחשת לזה משום מה היא גם שונאת את "מאיה היא מאיה הוא" לאדעת למה....יש לה תסביך... ויש לה בן דודה שקוראים לו דוקו ובת דודה שקוראים לה קודרוציה!!!!!! חיחיחי........ קצת דפקו אותם עם השמות הייתי אומרת....

Stripperella

New member
חח....../images/Emo60.gif

אהלן זוהר...אני שמחה להכיר אותך! אני לא שונאת את השיר הרומניה...להפך הוא נורא חמוד...(המילים ממש לא מסתדרות..אבל לא חשוב...אתם לא תבינו..) אל תצחקי...אבלגם לי יש דוד שקוראים לו נוקו...(חח...) ולאישתו (דודה שלי) קוראים נוצה...לכי תביני...
שמעי סיפר עצוב....
כל המשפחה שלי גרה בחו"ל....סבתא והדודים.... את הדודים שלי ראיתי רק בעם אחת בחיים שהייתי בכיתה ב' (עכשיו אני עולה ל-ט') ודרך אגב אני בת יחידה...
את סבתא שלי אני רק פעם בכמה שנים טובות.... בארץ יש לי רק את ההורים שלי והחברות! ואני חולה עליהם
מסכנה .....חפרתי לך..מצטערת!

Stripperella

New member
ראיתי היום....../images/Emo60.gif

שיש את זה גם בראש 1.... עכשיו כולם יבינו ת'מילים.... (לפחות אני לא אצטרך לתרגם..)

ברוכה הבאההה../images/Emo24.gif

גם אני חדשה פההה... שיהיה לך כיף בפורווום כי זה באמת נראה אחלה פורום..!! תהני יאללה בעיייייייייי 220765797

Lanni

New member
סיפור כואב. בואי נגיד שזה קשור

ל
היחיד שהיה לי..

nulila

New member
אה מצטערת לשמוע :(

אז מזל ממש שלא נולדתי יומיים אחרי :)

בשלולית

New member
יואווו אני לא מאמינה!!! חח *מתרגשת*

כשראיתי תהודעה שלך וכתבת עוד חודש, באתי לכתוב הודעה שגם אני בעוד חודש.. ואז אמרתי "הדס... תראי קודם תתגובות..." חחחח ואז קראתי... וגם אני ב17!!!!! איזה מאגניב לא יצא לי להכיר מישהו בתאריך שלי!!! חוץ מאחותי התאומה............ *מתרגשת!!!!* WELCOME
אגב אני הדס ממושב ליד יבנה...

למעלה