ברוכה הבאה את מכירה את ענבל ויניב. XD
נ נמש לנצח New member 20/1/05 #40 ../images/Emo24.gif החדשים שהגיעו.. פה../images/Emo70.gif ../images/Emo20.gif
S ShEyGeTziT New member 20/1/05 #43 אני חדשההה ../images/Emo13.gif אני כבר קוראת פה כמה זמן... והחלטתי להרשם :] אני גם בפורום של הייד פארק
אני חדשההה ../images/Emo13.gif אני כבר קוראת פה כמה זמן... והחלטתי להרשם :] אני גם בפורום של הייד פארק
T The Miller New member 20/1/05 #44 אני חדש אני כותב פה כבר חודשיים בערך אבל לא אמרתי שום דבר על זה שאני חדש ובטח אף אחד לא מכיר אותי קוראים לי עידו ואני בן 14
אני חדש אני כותב פה כבר חודשיים בערך אבל לא אמרתי שום דבר על זה שאני חדש ובטח אף אחד לא מכיר אותי קוראים לי עידו ואני בן 14
B Big Joni1 New member 22/1/05 #49 היי אני חדש אני מטורף על שייגעצ!!!!!! אני אוכל להצטרף אליכם ולהיות אתכם בהופעה היום ביהלום? פשוט אין לי עם מי ללכת... ג'וני
היי אני חדש אני מטורף על שייגעצ!!!!!! אני אוכל להצטרף אליכם ולהיות אתכם בהופעה היום ביהלום? פשוט אין לי עם מי ללכת... ג'וני
B Big Joni1 New member 22/1/05 #54 בן 12 וקצת מרמת גן אייסי - מקולקל אבל יש מסנג'ר בינתיים - [email protected] למי שרוצה שלכם, ג'וני נ.ב. מי שבא להופעה שיסמן ומי שלא = חבל!
בן 12 וקצת מרמת גן אייסי - מקולקל אבל יש מסנג'ר בינתיים - [email protected] למי שרוצה שלכם, ג'וני נ.ב. מי שבא להופעה שיסמן ומי שלא = חבל!
נ נמש לנצח New member 23/1/05 #56 ../images/Emo24.gif ברוך הבא איש ../images/Emo9.gif אני נמש, אחת מהכחולות פה תרגיש ב
ס סקוויד New member 24/1/05 #57 וואי איך אתם עוקבים אני חדשה - למרות שכתבתי פה פעם פעמיים שלושה אבל ממש קשה לעקוב כאן אחרי כל ההודעות אתם אשכרה מפוצצים פה הודעות (אבל תהנו אנשים!!) קוראים לי עדי (14) מכפ"ס!!! שייגעצ ה- !!!!!!!!!!!!!!!!!!
וואי איך אתם עוקבים אני חדשה - למרות שכתבתי פה פעם פעמיים שלושה אבל ממש קשה לעקוב כאן אחרי כל ההודעות אתם אשכרה מפוצצים פה הודעות (אבל תהנו אנשים!!) קוראים לי עדי (14) מכפ"ס!!! שייגעצ ה- !!!!!!!!!!!!!!!!!!