היי כולם, אני עדי ואני חדשה

doshie

New member
../images/Emo24.gifהיי כולם, אני עדי ואני חדשה../images/Emo24.gif

קוראים לי עדי אלון (הבת של אריאלה) . אני בת 14 (יום הולדת בדיוק בעוד שבוע, ביום שישי, אז תתכוננו לחגוג לי) גילתי היא הדודה הכי מגניבה בעולם ואני אוהבת אותה הכי. גל, קראתי על המיצב, גם לי יש ביום שני אז בהצלחה. והכי חשוב גם אני שונאת את בני גורן האידיוט. אני לומדת בפנימיית בויאר, שזה בית ספר למחוננים, והפנימיה הכי מגניבה בארץ. הייתי צריכה להישאר שבת היום, אבל באתי להתפנק אצל האמא הגנובה שלי שמבשלת הכי טעים בעולם. אני מאחלת לכולכם שבת שלום . ביי עדי .

1mayush

New member
עדידווו'ש

סופסוף את פה :) מה קורה ? נראה אולי נקפוץ שבוע הבא למזל"ט =] אם יהיה לי זמן עם כל המתכונות .. שיהיה בהצלחה

doshie

New member
../images/Emo25.gif מאיה.איזה מאמי את. אני מחכה לך פה../images/Emo23.gif

תבואי יהיה אחלה אוכל כי אמא בטח תכין מלא דברים טובים. זה גם עצמאות אז בכלל יהיה בלגן של בישולים ועוגות. אני מחכה לך מאמי.

doshie

New member
היי עומרי מה קורה?

שמעתי מאמא שלי עליך והיא אמרה שאתה אחלה. נעים גם לי להכיר.

tal100mmt

New member
../images/Emo141.gif היי עדי!

זאת טל, את זוכרת שדיברנו במסנג'ר? האמת שגם לי יש יום הולדת שבוע הבא ביום הזיכרון לחללי צה"ל... וגאמני שונאת שונאת שונאת שונאת [ריטה מהדוגמנית] את בני גורן! הוא הורס לנו את השנים הכי יפות שלנו!!!!! אבל האידיוט בכלא!!! חחחחחח... וגילת היא לא הבת דודה שלך? כאילו אמא של גילת {או אבא של גילת} היא {או הוא} אחות {או אח} של אריאלה {או של אבא שלך} .

tal100mmt

New member
../images/Emo141.gif אז צדקתי..

גילת היא הבת דודה של עדי ולא דודה שלה

מיוש94

New member
היי עדי ברוכה הבאה../images/Emo13.gif

וואי יש פה מלא ילדים ששונאים את בני גורן חחח(איזה מזל שאני לא לבד
)יש לי מבחן ביום ראשון ואני לא יודעת כ-ל-ו-ם!!! במה יש לך מיצב? לי היה היום(או יותר נכון אתמול)בספרות...23 עמודים שעתיים ראשונות היה נורא!!!!!!!!שיעמום טוטאלי

היי ברוכה הבאה

יפה לך אמא כמו אריאלה גם לי יש מיצבים איזה באסה שבוע הבא הבעה בקיצור ברוכה הבאה

CuteRic

New member
היי[=

את העדי ששלחה לי הודעה פרטית? תודה רבה ובהצלחה גם לך. ו..ברוכה הבאה D: (איזה כיף לך שגילת בת דודה שלך |בוכה|)

doshie

New member
היי

היי גל ...כןן אני עדי ששלחתי לך הודעה פרטית ...אז מה קורה???טוב אני הייתי צריכה אז עזרה כי לא הבנתי כלום באתר...אז קיצר סליחה שלא התחברתי היום כי היה לי מלא עבודות להכין ...ולעשות שיעורים במתמטיקה..אמן בני גורן יקבר שונאת אותו בוורידים...ראיתי שאתה אוהב את 2 פאק...גם אני אני אוהבת מוזיקה שחורה וכל זה היפ הופ...טוב עפתי..

לאהדורה

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo221.gifיאאאא!! עדי!!../images/Emo2.gif

אני דיברתי איתך! D: ואת מכירה אותי O: את אחלה של ילדה!

doshie

New member
חחח

תודה מותק גם את...אז מה קורה ??חזרתי רק היום איזה באסה...יום עצמאות שמח..

למעלה