היי כולם,

NoWords

New member
אוקיי דיברת אל שיר ../images/Emo12.gif

אופס. שיר בהצלחהההה

«Pink Girl»

New member
../images/Emo24.gif היי כולם,

אני חדשה כאן..רק עכשיו מצאתי את הפורום חח
ואני ממש אוהבת את גוון!! (מעריצה חדשה שלה חח) אני לא כל כך מכירה שירים שלה ואשמח אם תמליצו לי על כמה טובים וחדשים..
רציתי גם לדעת אם ניתן להשיג בחנויות את הדיסק החדש שלה- love angel music baby תודה!
שירי

WELCOME יקירתי../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif

ברוכה הבאה לקהילת נוד אוט וגוון סטפאני ניתן להשיג את האלבום של גוון בכ59.90 ש''ח בטוואר רקורדס או שהמחיר עלה ולא ידוע לי את יכולה להתקשר לטוואר רקורדס ולהזמין או ללכת לחנות הקרובה לביתך
תמיד יש ואם את לא רואה במדפים,תשאלי...תמיד אני לא מוצאת ובסוף יש אני ממליצה לך לחזור עלה שאלה הזו אחרי שתקני את האלבום ואז אביא לך אתה רשימה של ארבעת הפייבוריטים שלי מהאלבום
גם אני מעריצה חדשה שלג וון
ספרי לנו על עצמך שירי בת כמה את מאיפה את...האם את אוהבת את נו דאוט

«Pink Girl»

New member
תודה! ../images/Emo13.gif

אני כמעט בת 15..מאזור הדרום.. וכמו שאמרתי אני לא ממש מעריצה ותיקה של גוון וגם לא של נו דוואט אבל אני ללא ספק נורא אוהבת גם אותם!
יש לכם אולי שירים טובים שלהם להמליץ לי עליהם ולהוריד אותם? או שאני אקנה גם את הדיסק שלהם כבר..חחח

הוו...כשימלאו לך 15 תודיעי../images/Emo8.gifאני גם

גם לא מעריצה ותיקה אבל הספקתי לךהיקשר לפורום ולחלק מהאנשים ולאהוב את גוון ונו דאוט יותר
קודם תקני ת'דיסק אח''כ נמליץ

That Just me

New member
שלום../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif

אני ספיר
אממ , סקייטר ענתה על הכל

רק לינע../images/Emo99.gif

איך את לא אוהבת את השם הזה?!?! ובלי התחנפויות הוא ב=א=מ=ת יפהההההההההההההההההההההההה

איך את שונאת אותו?????

איך?!!!!!!!?!?!?!?!?! הלוואי במקום נופעררררררררררר היו קוראים לי לינההההההההה:_0
ף-[
;112

NoWords

New member
את יודעת שלינה זה כינוי נכון? ../images/Emo12.gif

לא, כי פשוט יש לי תחושה שלא.

למעלה