היי כולם,

NoWords

New member
כן צודקת

אבל אין לי ממש כוח וזמן. אני אמורה ללמוד עכשיו למגן.
איככככככככככככככס.
חרא המגן הזה. מה הוא תקוע לי עכשיו.

dilan angel

New member
גם אני לומדת למגן../images/Emo7.gif../images/Emo110.gif

לטס קראיי טוגדר
עולם אכזררררררררררררררררררררררררר

NoWords

New member
המגן שלך מחר?

אני מניחה שלא
כי שלי כן. במחשבת ישראל. יענו.. מקצוע סבבה לגמרי, לא דורש יותררררר מדי חרישה. אבל עדיין צריך לחזור על הכל ולזכור מושגים וכל השיט הזה.

dilan angel

New member
יא לא../images/Emo12.gif../images/Emo110.gif

מסכנה משתתפת בצערך
שלי עוד כמה ימים..

אתם לא מבינים כלום !?

שאץ קונה זה לא שגוון מקבלת 5 דולר. זה החברת תקליטים שלה בעיקר. בכסף הזה היא משתמשת בין השאר לקידום של גוון!! ............................. מה שאומר שזה כן חשוב . וזה גם לא 5 דולר זה יותר. אם 5000 עותקים נמכרים בישראל זה אומר 5000*59 =הולך לקידום וכאלה. וגם לגוון אז כן זה חשוב לקנות

That Just me

New member
בולשיט

הכסף הולך גם לטאוור רקורדס , למפיצים ולעוד כלמיני אנשים שלא יודעת מה הם חשובים אבל בתכלס יכול להיות שאם הרבה אנשים פה יקנו אולי זה ישפיע . הדיסק שאני אקנה לא ישפיע מבחינתי כי אני מעדיפה לחסוך את הכסף שלי לדברים אחרים. חוצמזה שבהשוואה לארה"ב ולאירופה המכירות של ישראל לא מזיזות את הקידום שלהם הרבה

dilan angel

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif../images/Emo110.gif

ואני מניחה שכולם פה כבר עזרו לך אז אין לי מה להוסיף

Mrs Brightside

New member
../images/Emo109.gifברוכה הבאה../images/Emo13.gif../images/Emo9.gif../images/Emo23.gif

אני הילה, נעים להכיר

כמה זמן עבר מאז מה../images/Emo35.gif../images/Emo9.gif

ומה נשמע
כדאי לך להישאר פה זה פורום נחמד ומעדכנים פה,אני מנסה לעשות פעילויות חברתיות וזה תשתתף
אה ועוד דבר-אני אשמח אם תקרא לי סקייטי=]

לא רואים אותי איפה?בקיילי?עזבתי...

כאלו שזה משנה שם למישהו
אבל משנה או לא-עשיתי את זה ואני לא מתכוונת לחזור,בעיקרון יש לי פורומים אחרים להתמקד בהם
מה איתך

Koocachoo

New member
טוב חבל...

אבל אני מקווה שלא הפסקת להעריץ את קיילי...

בחיים לא../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gifאני מתה עליה../images/Emo9.gif

זה שעזבתי פורום שיש בו שישה אנשים לא אומר שאני הפסקתי לאהוב אותה
קיילי מדהימה ואני עדיין עוקבת אחריה,אני ונדב מנהלים עליה שיחות במסנג'ר אני מרגישה כאלו מציתי את עניין הפורום-לפני שנה או יותר אולי היה לי מה לעשות ודיונים לעלות בפורום אבל עכשיו די מציתי את העניין אני לא צריכה דיונים כדי להחזיק את ההערצה שלי כלפיה אני יכולה גם בלי
ואם אני ממש חייבת-יש לי את נדב במסנג'ר
אז מה שלומך
גם אתה מאלה שהיו בלונדון?

למעלה