מסמיקה נואשות....
נ ניקוליה New member 14/8/06 #12 טוב אייסיקיו: כרגע מת מחשבי הנכה לא מסוגל לעכלו כעת. מסנג'ר: [email protected] תמונה..
מ מרי לי New member 14/8/06 #17 אוי../images/Emo99.gif זה חלק מתמונה שלה ועוד 2 חברות שעומדות בפוזת המלאכיות של צ'ארלי אני מתה עליה
ס סטגו New member 14/8/06 #14 גם אני עונה ../images/Emo9.gif שם: יפעת אייסיקיו: 119833833 אני פה רק בגלל מרי לי וניקוליה אין לי שום מושג במוסיקה צרפתית ומה שאני יודעת כיום, שעדיין זה ממש מעט, זה בזכותן
גם אני עונה ../images/Emo9.gif שם: יפעת אייסיקיו: 119833833 אני פה רק בגלל מרי לי וניקוליה אין לי שום מושג במוסיקה צרפתית ומה שאני יודעת כיום, שעדיין זה ממש מעט, זה בזכותן
נ ניקוליה New member 14/8/06 #15 טוב, נא להכיר את סטגו-יפעת, המלאך השומר של הפורום, אולי בתמונה הזאת היא נראית כאילו שהיא הולכת לרצוח מישהו, אך אני יכולה בוודאות להגיד לכם שהיא נחמדה וחייכנית, וזה כנ"ל גם לגבי התמונה שלי חח
טוב, נא להכיר את סטגו-יפעת, המלאך השומר של הפורום, אולי בתמונה הזאת היא נראית כאילו שהיא הולכת לרצוח מישהו, אך אני יכולה בוודאות להגיד לכם שהיא נחמדה וחייכנית, וזה כנ"ל גם לגבי התמונה שלי חח
R roypeles New member 15/8/06 #21 גם אני גם אני... טוב אז אני רואי.... בן 27... מספר האיציק 91-613-340 כתובת המסי [email protected]
R roypeles New member 15/8/06 #23 כן!!!!! נכון חמוד? יש המון שלא מבינים...... ולאלה שלא מבינים - איציק = ICQ