התפקדות חודש ספטמבר

דווקא אצלינו יש פינת עישון שגם

שגם המנהל וגם המורים הסכימו עליה ופשוט אמרו לנו זאת הפינת עישון שלכם,תעשנו שם ולא בשום מקום אחר בבית ספר.

אסור להם..פינת עישון עלק

אלוהים ישמור נראה לי שיש דבר כזה ממשרד החינוך שאסור לעשן בבצפר אף מנהל לא יכול להחליט על דבר כזה

Sideitself

New member
יא O: עוד יצור שמשוטט בתפוז

וגר בקרית אתא
מגניב. אבל את בטח לא לומדת בקריה D: אז זה לא מספיק שווה.

מתפקדת

שם:הדס גיל:16 וחצי מ. מגורים:קרית ביאליק כמה זמן אתה בפורום?כמה חודשים,אני לא יודעת בדיוק חוויות מיוחדות מהחופש?כל החופש היה מיוחד חוויות מהיום הראשון בבצפר?אין משהו מיוחד חוץ מהמחנכת הסטלנית שיש לנו...

Sideitself

New member
me.

שם: אור גיל: עוד קצת 15 מ. מגורים: קרית אתא. כמה זמן אתה בפורום? פחות מחודש חוויות מיוחדות מהחופש? משעמם. חוויות מהיום הראשון בבצפר? יותר מדי אנשים שלא רציתי לראות [אגב, הייתי פעם "גוּזיד". שיניתי ניק.]

A duli T

New member
../images/Emo108.gifמיאו

שם:עדי גיל:15 וחצי מ. מגורים:חור כמה זמן אתה בפורום?לא זוכרת
...חודשיים ככה?... חוויות מיוחדות מהחופש?הדברים הרגילים... חוויות מהיום הראשון בבצפר?איכ
...לא רוצה בצפר...

Hakuna Matataa

New member
:)

שם:טל גיל:עוד חודשיים ויום 15 מ. מגורים:צורן
כמה זמן אתה בפורום?כתבתי שהוא רק נפתח, הפסקתי לכתוב ורק קראתי, אח"כ הצתרפתי שוב[לפני חודש ו..] אבל הייתי בארה"ב אז כתבתי יומיים בערך, ועכשיו חזרתי לכתוב.. חוויות מיוחדות מהחופש?סאמר קאמפ חודש בארה"ב, קורס מד"צים:) חוויות מהיום הראשון בבצפר?אלעד לחמני, חברים שלא יצא לי לראות, והמורה שלי, שהיא אחת האנשים שאני הכי אוהבת בעולם וכיף לי שהיא מורה שלי:)

נועית 14

New member
הנה . אני מתפקדת.

שם : נועה גיל :עוד יומיים 14. בערך כחודש אני בפורום חוויות מיוחדות: ספרדדדד [; חויוות מהיום הראשון? הו, לא :)

למעלה