זהו..הגיע זמני..

Bleed for Me

New member
../images/Emo24.gifזהו..הגיע זמני..../images/Emo24.gif

לא,עדין לא לפרוש מהפורום
..הגיע זמני לעלות על מדים ולהתגייס לצה"ל
(ביום רביעי) אני מקווה שישחררו אותי מהטירונות בשישי ואז אני אכתוב לכן קצת חח.. אני כמובן לא עוזבת בלי להשאיר אתכן בידיים המעולות של שחר (FallOutGirl) שהסכימה בכיף להשגיח עליכן (שוב..היא תכנס לניהול עוד היום אני מקווה) בזמן העדרותי,אז בבקשה תתנהגו עליה יפה ואל תעשו בלאגנים
(אני סומכת עליכן
) שמתי
שבזמן האחרון קצת מזניחים פה את החוקים, אז בבקשה נא לקרוא את חוקי הפורום ולשרשר הודעות כמו שצריך,כמו כן נא גם לא לפתוח הודעה חדשה על כל שטות. אני כותבת לכן היום (בעיקר בגלל שמחר אני לא אספיק) כדי לתת לכן קצת זמן לשאול אותי כל דבר שאתן לא מבינות בקשר לפינות שלכן,פאנפיקים וכל דבר אחר שבא לכן (אני גם אהיה זמינה במסרים) מקווה שאני אספיק להיפרד גם מחר (אפשר לחשוב לכמה זמן אני הולכת
) אז שיהיה לכן המשך שבוע מהנה ותשמרו על עצמיכן בזמן שאני שומרת עליכן
אוהבת
דניאל.

yaelsee

New member
גיוס קל ונעים!

שיהיה לך המון המון המון בהצלחה! ונשתדל לא לעשות יותר מידי בלאגנים P:
שוב, בהצלחה

kelly7i

New member
יו את מתגייסתת!

בהצלחה לך שם בצבא, תבואי לשם מוכנה עם הרבה דברים מהבית, שתרגישי שם הכי בנוח שאפשר
אני תמיד מתחילה להתרגש בשביל אנשים על כל דבר שקשור לצבא-גיוס, צו ראשון, נו זה מפחיד אותי צבאXD מה יהיה התפקיד שלך שם? ושחר תהיה המנהלת הקבועה מעכשיו? כי אני זוכרת שאמרת שאת מחפשת מחליפה אז בכל מקרה,שיעבור בטוב ובכייף הצבא, שמרי על עצמך, ודונט פורגט דה פורום

Bleed for Me

New member
אני הולכת למשרד הביטחון..

ולא,שחר לא נכנסה באופן קבוע,היא רק משמרטפת(XD) על הפורום בזמן שאני בטירונות

YoureMyHeroine

New member
../images/Emo115.gifהווו גאד! ../images/Emo2.gif

צבא!!!!11
ואואווו שיהיה גיוס אממ....קל...נעים...לא יודעת D: וכמו שאומרים- קוצים- נעים, חול- טעים! שיהיה המון בהצלחה!

purple floyd

New member
גיוס קל D:

ואנחנו ילדות טובות משהו מטורף, בטח שנשמור על החוקים
ותהני עד כמה שאפשר בצבא P:

חצמבוש

New member
../images/Emo24.gifגיוס קל!

וזכרי פזצת"א= פיפי זה צורה טבעית אנושיתXD איפה את משרתת?

XDDDD

אוי, נשפכתי עכשיו מהפזצת"א! חחחחחחחח, זה הזכיר לי משהו שאח שלי סיפר לי
די, אני נשפכת פפה! אוקי ~נרגעתי~

MoVe AlOnG

New member
גיוס קל../images/Emo24.gif

אאאווווווו שיהייה לך גיוס קל וטוב,טשהטירונות תעבור מהר. ובטח תכירי מלא אנשים חדשים אז יעבור לך לגמרי בטוב. בהצלחה בהצלחה בהצלחה בהצלחה ואל תדאגי...אנחנו נתנהג יפה

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif שיהיה לך גיוס קל ונעים ../images/Emo22.gif

נתגעגע... וFallOutGirl תהיה המנהלת שלנו כל הזמן שאת בצבא?

למעלה