רק לשלושה+- שבועות הקרובים ^^
M McFly rullz New member 13/11/07 #26 גיווווס קלללל ומהנההה...?../images/Emo6.gif נתגעגע היי שחר לכי לשלום ותחזיר לשלום כמו שאומריםXD
F Fairy of Rock New member 13/11/07 #28 ../images/Emo28.gifגיוס קל ../images/Emo195.gifת ../images/Emo8.gif נתגעגע
B baril New member 13/11/07 #30 ../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifיהיה פה מוזר O: שיהיה גיוס קל, אל תשכחי לעדכן נתגעגע [:
M M C F L Y 1 New member 13/11/07 #32 גיוווס קקל מוותתק ../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif תשמרי על עצמך !! נתגעגעע
J just orr New member 13/11/07 #33 ווי, שיהיה לך גיוס קל ^___^ אין לך מושג כמה תהיי חסרה [לא ששחר לא בסדר, כן? היא עשתה עבודה טובה מאוד פעם קודמת ^^ אבל.. נו הבנת אותי חח] סומכת עלייך שתשמרי עלינו! שיהיה לך בהצלחה בצבא ושחר- שיהיה גם לך בהצלחה אנחנו נתנהג יפה אל תדאגי XD
ווי, שיהיה לך גיוס קל ^___^ אין לך מושג כמה תהיי חסרה [לא ששחר לא בסדר, כן? היא עשתה עבודה טובה מאוד פעם קודמת ^^ אבל.. נו הבנת אותי חח] סומכת עלייך שתשמרי עלינו! שיהיה לך בהצלחה בצבא ושחר- שיהיה גם לך בהצלחה אנחנו נתנהג יפה אל תדאגי XD
C Charley XD New member 13/11/07 #34 גיוס קל !! נתגעגע ! ואממ אני חייבת להגיד... היית מנהלת ממש טובה ! (עדין ) שחר ברוכה הבאה
M m i c k e y 15 New member 13/11/07 #36 הו דניאל../images/Emo7.gif../images/Emo24.gif שיהיה לך גיוס קל../images/Emo25.gif אני אתגעגע אליך בתור מנהלת לא שאת פורשת עכשיו חח בכל מקרה שיהיה לך גיוס נעים וקל
הו דניאל../images/Emo7.gif../images/Emo24.gif שיהיה לך גיוס קל../images/Emo25.gif אני אתגעגע אליך בתור מנהלת לא שאת פורשת עכשיו חח בכל מקרה שיהיה לך גיוס נעים וקל
N N e r d y New member 13/11/07 #38 ../images/Emo140.gifשיהיה לך גיוס קל כמה שאפשר^^ ואמממ... מה אומרים לאנשים שמתגיסים? חחחחח טוב תשמרי על עצמך ונתגעגע=] אה ומדים זה סקסי כמו שאפשר לראות כאן
../images/Emo140.gifשיהיה לך גיוס קל כמה שאפשר^^ ואמממ... מה אומרים לאנשים שמתגיסים? חחחחח טוב תשמרי על עצמך ונתגעגע=] אה ומדים זה סקסי כמו שאפשר לראות כאן