זקוק לעזרתכם...

מצב
הנושא נעול.

tomershaul

New member
../images/Emo24.gifזקוק לעזרתכם...

זקוק לעזרתכם...
שלום לכולם! אני עובד מזה שנתיים במועדון ספורט בתור איש אחזקה. העבודה הינה במשמרות ומוציאים לי תלוש כנדרש. שאלותי : 1.אם אני מחליט להתפטר מעבודתי האם אני זכאי לפיצויים? 2.במידה ואני רוצה לפדות את דמי החופשה שלי האם אני יכול לעשות זאת בכל עת ולא רק בסיום עבודתי. 3. במידה ומגיעים לי פיצויים כיצד הם מחושבים בשל העובדה שאני עובד במשמרות ולא באופן יומי. בתודה מראש על התיחסותכם...

תשובות

זקוק לעזרתכם...
שלום לכולם! אני עובד מזה שנתיים במועדון ספורט בתור איש אחזקה. העבודה הינה במשמרות ומוציאים לי תלוש כנדרש. שאלותי : 1.אם אני מחליט להתפטר מעבודתי האם אני זכאי לפיצויים? 2.במידה ואני רוצה לפדות את דמי החופשה שלי האם אני יכול לעשות זאת בכל עת ולא רק בסיום עבודתי. 3. במידה ומגיעים לי פיצויים כיצד הם מחושבים בשל העובדה שאני עובד במשמרות ולא באופן יומי. בתודה מראש על התיחסותכם...
תשובות
1. ככלל, מי שמתפטר אינו זכאי לפיצויים. 2. לא. במהלך תקופת העבודה אתה רשאי לנצל את החופשה. עם תום העסקתך דון עם המעסיק שלך ובקש ממנו שיפדה את החופשה אם בכך רצונך. 3. עפ"י ממוצע 12 החודשים האחרונים, אך כאמור, אינך זכאי אם אתה מתפטר. בהצלחה.

tomershaul

New member
תודה רבה גליה על תשובתך המהירה

זקוק לעזרתכם...
תודה רבה גליה על תשובתך המהירה

מצב
הנושא נעול.
למעלה