לא משנה :D הוא פשוט בת בשלמותה , אין דמיון אפילו לבן.. אולי קצת.. אבל עזביי חח זאת רק אני.?
S Shira XD New member 2/9/07 #50 לא משנה ../images/Emo28.gif הוא פשוט בת בשלמותה , אין דמיון אפילו לבן.. אולי קצת.. אבל עזביי חח זאת רק אני.?
לא משנה ../images/Emo28.gif הוא פשוט בת בשלמותה , אין דמיון אפילו לבן.. אולי קצת.. אבל עזביי חח זאת רק אני.?
R Rock This Party New member 2/9/07 #53 אבל אחרי שיודעים שהוא בן אז מבינים שהוא בן.. גם אין לו ציצי!!
E Ever Dream Of Me New member 4/9/07 #93 ובהחלט ניתן לראות את זה כשהוא מרים את החולצה לפעמים בהופעות ! אע איזה גוף *________*
S SpongBobit New member 2/9/07 #57 רק את מהפורום הזה. זה מעצבן אותי איך שאת מדברת, זה לא הפורום להגיד.
C chocolate chips New member 2/9/07 #44 welcome... רעות 14 [נו טוב 13 ו9 חודשים אני מעגלת למעלה] ראשון לציון השתלבות התמכרות נעימה!! ובילה כוסיט אש...=]
welcome... רעות 14 [נו טוב 13 ו9 חודשים אני מעגלת למעלה] ראשון לציון השתלבות התמכרות נעימה!! ובילה כוסיט אש...=]
A animfanatic New member 2/9/07 #49 ברוכה הבאה...אני גם די חדשה.... קוראים לי ליאם ואני בת 14....השתלבות נעימה. וכן ביל הוא ממש כוסית על...
ברוכה הבאה...אני גם די חדשה.... קוראים לי ליאם ואני בת 14....השתלבות נעימה. וכן ביל הוא ממש כוסית על...
E ElinorLahav New member 2/9/07 #54 ברווווכות../images/Emo140.gif אני אלינור 14 מפ"ת נכון ביל קצת נשי אבל אני מממממתה עליו ככה השתלבות נעימה ....
ברווווכות../images/Emo140.gif אני אלינור 14 מפ"ת נכון ביל קצת נשי אבל אני מממממתה עליו ככה השתלבות נעימה ....
L love kaulitz twins New member 2/9/07 #58 ../images/Emo24.gifברוכה הבאה!!! ביל הוא קצת נשי וקצת ונראה כמו בת... ויש לי שאלה? זה הופך אותו לפחות יפה, או לפחות מוכשר????????? לדעתי לא! בכל מיקרה תהני לך בפורום... התשלבות מהירה... אני נופר בת 14 מירושליים...
../images/Emo24.gifברוכה הבאה!!! ביל הוא קצת נשי וקצת ונראה כמו בת... ויש לי שאלה? זה הופך אותו לפחות יפה, או לפחות מוכשר????????? לדעתי לא! בכל מיקרה תהני לך בפורום... התשלבות מהירה... אני נופר בת 14 מירושליים...