חדשים בפורום

ElinorLahav

New member
ברוכות../images/Emo24.gif

אני אלינור 14 פ"ת
העדיפות שלי ~טטטטטטטטומי~
השתלבות נעימה

../images/Emo215.gif../images/Emo183.gifתודה לכולם../images/Emo24.gif

אני מכירה פה דווקא אנשים,חלק מקומונות,חלק מפורומים כלשהם...

linoroosh

New member
../images/Emo163.gif ברוכה הבאה!

אני לינור, בת 13 (עוד 28 ימים!!!) משוהם... אל תדאגי עוד תתמכרי... הם מעולים!

../images/Emo215.gif../images/Emo183.gifתודה../images/Emo140.gif

זה שהם מעולים אני יודעת,כבר בהופעה ראיתי את זה.

אני לא חדשה, אבל חזרתי להיות פעילה בפורום:)

אחרי הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה זמן שלא הייתי פה! וממש ממש התגעגעתי לכווווולם פהה :) ודרך אגב, דור ברוכה השבה לפורום מקווה שהיה טיול מספק. כי.. כיף ומהנה מבחינה כזו זה לא יותר מידי אני חושבת..3> ואי בטח יש המון אנשים שאני לא מכירה פה כבר XDDD אשמח להכיר ולחזור לדבר הרבה

חח כן ברוכה השבה :)

וכיף לחזור לפה! וברוכה הבאה! (אני חושבת, אני לא יודעת כמה זמן את פה כבר XDD) מיה, תל אביב, 15 :)

0oSharoNo0

New member
אז למה לא היית פה?

ואני שרון עוד מעט 15 :p מהדרום... (ליד נתיבות) 260100361 אני כבר לא ממש ברוכה הבאה.. אבל תודה!! חחח

אממ כי

הפורום לאחרונה, לפחות בתקופה האחרונה נעשה יותר פורום פאנפיקים לטוקיו הוטל, ולא פורום לטוקיו הוטל, ואני אישית לא ממש אוהבת לקרוא פאנפיקים, ואין לי משהו נגד זה שלא יבינו אותי לא נכון, פשוט אני לא אוהבת לבלבל מציאות ודימיון זה הכל.. והיום החלטתי להיכנס לראות מה קורה איתו וראיתי שהוא חזר לקדמותו- פורום טוקיו הוטל לתפארתו! חח אז .. Im back :) *סוף חפירה* XD

אגנסקעXD

New member
ברוכה השבה...

אני אגנסה ! אם את זוכרת או לא..! בכול מיקרה... ברוכה השבה.. ערב טוביק

ElinorLahav

New member
אהההההההההההובתי ../images/Emo9.gif

באמת לא הבנתי לאן נעלמת
התגעגעגתי אלייך נואשות .... בווואי ניפגש איזה יום כי אני לא יווכל להיתאפק עד לפמגש ואם אני יתאפק אז כשאני יראה אותך לא ייישאר ממך כלום
אוווווהבת אותך מלא

יאא אלינורקי אין עלייך תמיד מעלה

לי חיוך כזה רחב _______________________ XD אני ממש ממש רוצה לפגוש אותך לפני המפגש! למה במה חטאתי שאני צריכה לחכות חודשיים בערך עד שאני רואה אותך?! לא מחכה את כל זה אין מצב >.< חח כן נעלמתי קצת אב לחזרתי ובגדול
לב| אוהבת מלאמלאמלא גםםם :) דברי איתי יפה שלי

TaaaaaaaaaaL

New member
../images/Emo115.gif מייהה סוופסווף ! ../images/Emo24.gif ../images/Emo23.gif

איך התגעגעגגעגעגעגעגגעגעתי
ברווכה השבה !
אוווהבת המווון

למעלה