חדשים בפורום

LiHiLuSh

New member
זה אכן מעצבן די ככה גם

2 חברות שלי עשו חחD: הם התחילו לימועה קצת מה שאינ שומעת ולאהוב גולגלות וכול מיני דברים שאינ אוהבת ולכחת לי למשל את הכינוי שלי ולירום אותו בוכל מקום כאילו שזהשלהן ואז הן אומרות זה הכינוי שלי יעני שלהן וזה ממש מצעבן אותי אבל אני לא מתיחחסת סכלל! אני יודעת שזה שלי וגם חברים שלי! וברוכית XD אני היילי\ליהי

TaaaaaaaaaaL

New member
../images/Emo103.gif אני יכולה לנסות להבהיר משו ? ../images/Emo9.gif

לכולם , תקישבו נכון אתם אומרת שפאקצה שמנסה להיות פריקית זה פריקצה .. אז זהו שזה לא קוראים לזה וונאבי . ופריקאצה זה קטע כזה של פריקיות שהן לובשות ההכל שחור ופתאוום תוקעות משו ורוד . הבנתם ?!

LiHiLuSh

New member
אני לובשת משולב ../images/Emo6.gif

אינ לא דוגמא עזבו חח השאלה יותר נכון מה אני לא לובשת חח כול דבר שאני רואה אני לובשת מכול הסיגנונות שיש בעולם חח XD

TaaaaaaaaaaL

New member
../images/Emo103.gif חח בואנה את קורעעת ../images/Emo13.gif

אבל הבנת תנקודה שלי ?

LiHiLuSh

New member
מי אני חח אני ידעתי את זה

חח אני גם ככה ליפעמים טלוי במצב הרוח שלי באותו יום חח ככה זה הולך יש לי שובעה של נגיד בגדים כמו של טום ויש שבועה בגדים כמושל ביל ויש כאלה וכלאה ושלהלה חח

LiHiLuSh

New member
נממ כן אפשר לומר XD

וגם כמו של ביל XD חח יעני בסגנון של ביל ובסיגנון של טום D: בגדים צמודים יש לי ויש לי רגילים ויש לי גדולים ^^ ועוד כול מיני חהחה
חח

crazysapir

New member
O____Oממש לא!כנסי אני יסביר לך../images/Emo26.gif

פריאקצה זה פריקאצה, וונאבי זה וונאבי
זה ממש לא נכון אני בעצמי ראיתי מטליסטית שתקעה פתאום משו וורוד זה לךא קשור.. וונאבי הפריוש של זה באנגלית זה "רוצה להיות" ,אם אתה וונאבי לא משנה מה תעשה אתה לא תיהיה כזה, יראו שאתה סתם משחק אותה בשביל הפוזה, אתה לא מבין בעניין, זה לא משנה אם אתה וונאבי: פריקית, אימו או אפילו פאקצה[וכן אני ראיתי וונאבי פאקצה]. פריאקצה- זה לאו דווקא פאקצה וונאבי פריקית
, אפילו פריאקצה אמרה בעצמה את זה, היא פאקצה והיא גאה בזה אבל עכשיו כל הקטע הזה "כביכול" , פריקית, אימו וכו'.. הפל להיות אופנתי ומאגניב[ כמה עצוב] אז היא מתלבשת ככה

TaaaaaaaaaaL

New member
../images/Emo103.gif מסכימה אאיתך , אבל אלה לא השמות !

השמות זה מה שאני אמרתי , אבל עכשיו זה כבר השתנה לגמריי .. כבר אין שמות לכלוום ..

0oSharoNo0

New member
יאללה עם השמות האלה

יותר טוב שלא יהיו.. :p גם ככה לדעתי הכל זה סתם סטיגמות ושטויות.. שכל אחד יעשה מה שבא לו ויתלבש איך שבא לו ומי שרוצה שימציא לו שם.... XDD

0oSharoNo0

New member
נראה לי שלא יצא לי כלכך כמו שרציתי...

אבל שיהיה.... אם מישהו הבין אותי אז יותר טוב...

crazysapir

New member
הא?

מז"א השתנה? חוץ מזה שבלי שום קשר: פאקצה, פריאקצה,אימו לא אימו,וונאבי, פריק וכל השיט.!! הכל פשוט בולשיט !!תיוגים לאיימ

TaaaaaaaaaaL

New member
../images/Emo103.gif טוב עזבי אני לא אתחיל לריב איתך עכשי

ו .. לאמשנה
בכל מקרה אני לא מתייחסת לשמות האלה..

Fall Out Liel

New member
ברוכה הבאה לפורום 1809! ובלי להעליב..../images/Emo168.gif

לממממממממממממרוווווווווחחחחחחחחחחחחחח אוווווווווווותייייייייייייייייווווווווווווווותתתתתתת זה כואב לעיניים ולראש וזה מה שיכול לגרום לאנשים לחשוב שאת פאקצה.. אז בבקשה: 1. לא למרוח אותיות. 2. יש אותיות סופיות כגון: ם,ף,ך,ץ. תשתדלי להשתמש בהן בבקשה
ולבעיה עצמה- שתעתיק, מה אכפת לך? בסופו של דבר היא תפסיק עם זה, זה סתם קטע. כמו הפאקצות שהפכו את טוקיו לאופנה חולפת.. ועכשיו: ליאל,16,מרכז. השתלבות/התמכרות נעימה
!

TaaaaaaaaaaL

New member
../images/Emo103.gif ברוווכה הבאה (;

ליייי אייין בעייייה עםם זההה שאתתת מוורחחתת אווותייווות
חחח חופשי (; אז שתיהיה לך השתלבוות מהירה :) ואם אפשר , שאלה קטנה. בת כמה את ?
ובקשר לבת דודה- שתעשה מה שבאלה היא תפסיק עם זה מתשיהו !

למעלה