גם לך תודה........!!!
פ פ ל ו ר י ס יי נ ט ה New member 4/10/05 #45 צ'לוםםםם../images/Emo9.gif אני חדשה כאן, מתה על קלי קלרקסון, ואני בת 9. האומנם אני לא יודעת אנגליתת, קצת ממש. אבל השיר שלה שאני הכי אוהבת הוא מין משהו שהיא אומרת - "אנד איי קרוואי(בוכה) או משהו כזה??? שהיא מתחתנת ואז בורחת.. טוב בקיצור, מקווה לתגובות, קארין.
צ'לוםםםם../images/Emo9.gif אני חדשה כאן, מתה על קלי קלרקסון, ואני בת 9. האומנם אני לא יודעת אנגליתת, קצת ממש. אבל השיר שלה שאני הכי אוהבת הוא מין משהו שהיא אומרת - "אנד איי קרוואי(בוכה) או משהו כזה??? שהיא מתחתנת ואז בורחת.. טוב בקיצור, מקווה לתגובות, קארין.
פ פ ל ו ר י ס יי נ ט ה New member 4/10/05 #46 אופסי...../images/Emo9.gif לא שירשרתי לשרשור חדשים.. סולחים לי
E EliranMaor New member 4/10/05 #47 ברוכהבאה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo19.gif אני אלירן, בן 15 מנתניה ואממ אולי את מתכוונת ל-behind these hazel eyes כי שם היא מתחתנת ובורחת בכל מקרה...ברוכה הבאה לפורום
ברוכהבאה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo19.gif אני אלירן, בן 15 מנתניה ואממ אולי את מתכוונת ל-behind these hazel eyes כי שם היא מתחתנת ובורחת בכל מקרה...ברוכה הבאה לפורום
E EliranMaor New member 4/10/05 #49 ../images/Emo9.gif ונזכרתי בשורה.. no i dont cry on the outside anymore זה השורה שהתכוונת אליה? השורה שהיא צועקת?
../images/Emo9.gif ונזכרתי בשורה.. no i dont cry on the outside anymore זה השורה שהתכוונת אליה? השורה שהיא צועקת?
פ פ ל ו ר י ס יי נ ט ה New member 5/10/05 #54 לא נראה לי אבל לא משנה אבל תודה בכל זאת ולכולם... אתם מקסימים - תודה רבה
P purple rain2 New member 5/10/05 #53 ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif
B bustedit New member 5/10/05 #55 ../images/Emo41.gifנ"ש../images/Emo41.gif- ראיון עם קלי אנלא יודעת אם כבר ראיתם/ידעתם/שמעתם על זה.. אבל מצאתי ראיון עם קלי מTOTP.. שווה לקרוא.. קישור למטה
../images/Emo41.gifנ"ש../images/Emo41.gif- ראיון עם קלי אנלא יודעת אם כבר ראיתם/ידעתם/שמעתם על זה.. אבל מצאתי ראיון עם קלי מTOTP.. שווה לקרוא.. קישור למטה
L L U Z I A New member 5/10/05 #59 ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif../images/Emo15.gif אני דנה תעשי חיים