ברוכית
נ נועוW New member 28/12/05 #82 בורכית וחג שמח גם לך../images/Emo23.gif../images/Emo99.gif../images/Emo186.gif
F FCHS הנשמות שלי New member 28/12/05 #85 חדשה../images/Emo9.gif היי לכולם..!! אני שחר..!! ואני חולה על רנוש.!! בעיקר אחרי שפגשתי אותו.. הוא פשוט מדהים.. חוץ מרנוש אני חולה על פלי קמי הראלסק ושירי..! מקווה להשתלב..
חדשה../images/Emo9.gif היי לכולם..!! אני שחר..!! ואני חולה על רנוש.!! בעיקר אחרי שפגשתי אותו.. הוא פשוט מדהים.. חוץ מרנוש אני חולה על פלי קמי הראלסק ושירי..! מקווה להשתלב..
ח ח נ ו ו ו ש New member 28/12/05 #87 את לא החדשה היחידה כאן כולם פה חדשים ויש שרשור מיוחד לחדשים אם תסתכלי טוב. אם כל אחד חדש שנכנס לפורום (שהפורום בן כמה ימים) היה פותח הודעה הפורום היה פורום "חדשים"
את לא החדשה היחידה כאן כולם פה חדשים ויש שרשור מיוחד לחדשים אם תסתכלי טוב. אם כל אחד חדש שנכנס לפורום (שהפורום בן כמה ימים) היה פותח הודעה הפורום היה פורום "חדשים"
L LiTaL lOvE RaN New member 28/12/05 #86 חדשה.. היי כולם אני חדשה פה! קוראים לי ליטל אני בת 13 וחצי מחולון וחולה על רן ראיתי אותו לפני שבועיים והוא כ"כ מושלם אני מקווה להשתלב פה אמ..וזהו ספרו לי קצת גם על עצמכם..
חדשה.. היי כולם אני חדשה פה! קוראים לי ליטל אני בת 13 וחצי מחולון וחולה על רן ראיתי אותו לפני שבועיים והוא כ"כ מושלם אני מקווה להשתלב פה אמ..וזהו ספרו לי קצת גם על עצמכם..
P Princss Yaelosh New member 28/12/05 #89 ../images/Emo182.gifחדשה... קוראים לי יעל, בת 10 ומכרמיאל...
פ פ ל ו ר י ס יי נ ט ה New member 29/12/05 #90 ../images/Emo41.gifשלי../images/Emo41.gif../images/Emo25.gif שם:קארין גיל:9 מאיפה בארץ: איזור הצפון אני חבר\ה גם בפורום:אגם רודברג, בעלי חיים וחיות בית,אינויאשה,אנימות ומנגות, פלוריסיינטה,משחקי סימס וסימס סיטי, פיות שדונים וכל השאר.
../images/Emo41.gifשלי../images/Emo41.gif../images/Emo25.gif שם:קארין גיל:9 מאיפה בארץ: איזור הצפון אני חבר\ה גם בפורום:אגם רודברג, בעלי חיים וחיות בית,אינויאשה,אנימות ומנגות, פלוריסיינטה,משחקי סימס וסימס סיטי, פיות שדונים וכל השאר.
ח חולה על אפרת בוימולד New member 29/12/05 #91 שיליי שם: מורן גיל: 12 ותשעה חודשים מאיפה בארץ: ליד נהריה אני חבר\ה גם בפורום: השיר שלנו בתפוז, הפסטיגל בתפוז והפורום הרשמי לרנוש וכמובן..גם פה
שיליי שם: מורן גיל: 12 ותשעה חודשים מאיפה בארץ: ליד נהריה אני חבר\ה גם בפורום: השיר שלנו בתפוז, הפסטיגל בתפוז והפורום הרשמי לרנוש וכמובן..גם פה
S shaya23 New member 29/12/05 #92 =] מורצ'ה?? =] שם: שי גיל: 13 מאיפה בארץ: דרום.. אני חבר\ה גם בפורום: אורלנדו בלום..
ע עדידוש New member 29/12/05 #94 שכחתי../images/Emo122.gif פרטים- שם: עדי גיל: 14 מאיפה בארץ: חיפה אני חבר\ה גם בפורום:השמינייה ונינט טייב הרישמי לא בהרבה
שכחתי../images/Emo122.gif פרטים- שם: עדי גיל: 14 מאיפה בארץ: חיפה אני חבר\ה גם בפורום:השמינייה ונינט טייב הרישמי לא בהרבה
4 4קטיה New member 29/12/05 #95 קבלו: שם: קטיה גיל:14.5 מאיפה בארץ:קרית שמונה==>>ואני יודעתת שזה חור אני חבר\ה גם בפורום:ראש גדול. רבלדה.
קבלו: שם: קטיה גיל:14.5 מאיפה בארץ:קרית שמונה==>>ואני יודעתת שזה חור אני חבר\ה גם בפורום:ראש גדול. רבלדה.
G groovachick New member 29/12/05 #96 חדשה פה היי כולם... אני חדשה פה, וכמו רובכם [אולי כולכם] אני מתה על רן דנקר המושלםםםםםםם!!
מ מאמיייייייייי New member 29/12/05 #97 ברוכה הבאה!../images/Emo24.gif תהני וכן, כן-כולנו חולים על המדהים הזה