ברוכה הבאההה אני חן עוד מעט בת 16 מחיפה.. השתלבות נעימה..
ח חניניתה New member 5/1/06 #8 ברוכה הבאההה../images/Emo24.gif אני חן עוד מעט בת 16 מחיפה.. השתלבות נעימה..
D DreamsDoComingTrue New member 9/1/06 #42 ../images/Emo24.gif חדשים ../images/Emo24.gif שם: גיל: מאיפה בארץ: אני חבר\ה גם בפורום: ברוכית לכולכם
../images/Emo24.gif חדשים ../images/Emo24.gif שם: גיל: מאיפה בארץ: אני חבר\ה גם בפורום: ברוכית לכולכם
ח חולה על רוני ושירי New member 10/1/06 #43 חדשה../images/Emo9.gif ראיתי שיש שרשור אז כבר שרשרתי לכאן... אני רעות בת 13 וחצי. אני גולשת בפורומים רוני, שירי מימון, דיימנד'ז, ניקולודיאון, פסטיגל 2005 ועכשיו גם פה...
חדשה../images/Emo9.gif ראיתי שיש שרשור אז כבר שרשרתי לכאן... אני רעות בת 13 וחצי. אני גולשת בפורומים רוני, שירי מימון, דיימנד'ז, ניקולודיאון, פסטיגל 2005 ועכשיו גם פה...
D DreamsDoComingTrue New member 10/1/06 #44 כל הכבוד רעותי,ככה צריך לעשות. את מוזמנת לקרוא את תקנון הפורופ הוא נמצא ממש מעלייך בצבע אדום,גדול ובולט
כל הכבוד רעותי,ככה צריך לעשות. את מוזמנת לקרוא את תקנון הפורופ הוא נמצא ממש מעלייך בצבע אדום,גדול ובולט
ר רוני1002 New member 11/1/06 #47 עונה: שם: שרית. מאיפה בארץ: ראשון לציון. אני חברה גם בפורומים: שרית חדד, רוני (דרך פורום רוני הכרתי את מור, המנהלת המדהימה.) אנסטסיה וככה זה בחיים (סדרה בטלויזיה).
עונה: שם: שרית. מאיפה בארץ: ראשון לציון. אני חברה גם בפורומים: שרית חדד, רוני (דרך פורום רוני הכרתי את מור, המנהלת המדהימה.) אנסטסיה וככה זה בחיים (סדרה בטלויזיה).
D DreamsDoComingTrue New member 11/1/06 #48 היי שרית../images/Emo13.gif ברוכה הבאה. אם אני לא טועה נפגשנו בסבב החתימות של רוני,בקניון בת-ים,נכון?
היי שרית../images/Emo13.gif ברוכה הבאה. אם אני לא טועה נפגשנו בסבב החתימות של רוני,בקניון בת-ים,נכון?
C Crazy Motek New member 25/1/06 #50 חדשה.. שם: גל כחלון מאיפה בארץ: מושב יציץ אני חברה גם בקומונה פסטיגל לדורותיו!!