כמה טוב שמדברים על כולנו

garey

New member
../images/Emo24.gifכמה טוב שמדברים על כולנו

ב-ה-ה-צ-ל-ח-ה ב-ה-ה-צ-ל-ח-ה ב-ה-ה-צ-ל-ח-ה ב-ה-ה-צ-ל-ח-ה ב-ה-ה-צ-ל-ח-ה ב-ה-ה-צ-ל-ח-ה ב-ה-ה-צ-ל-ח-ה לכל המתחרים למאמנים מכל צדי המיתרס שעמלו טרחו כדי להביא את המיטב כמה טוב שמדברים על 2 הזירות זה רק אומר דבר אחד החיינו את הענף את המודעות לנושא זה הרווח הכי טוב מעבר לכל דבר אחר . לא חשוב מי יעשה הצגה טובה יותר עצם הליחשושים בעיר הגדולה ומיסביב לה , הרווחנו בגדול כבר עכשיו ,תודה ג'רי מזרחי

garey

New member
../images/Emo41.gif הפתעות הערב קצת מתח ליום שישי

כולנו עסוקים לקראת הפיניש , לכן לא נימצאים בפורום אין זמן , חייבים לעמול קשה ,פירסומים ביום שישי שבת ,{אין מנוחה?} ג'רי מזרחי

garey

New member
"השרוף "חיים צינוב'ץ שורף את

חיים צינובי'ץ השרוף מגיע לשרוף את אוסישקין , הצל באים להאיר את השמש באוסישקין ,אייל גולן מגיע גם הוא, סבלימינאל גם הם קובי פרץ,מושיק עפיה, זהבה בן ועם ועם מכבי ת"א ........... בועז טביב שלומי סרנגה ,ולא נשכח שגריר תאילנד וצוות השגרירות עוזי כהן היחיד והמדליק נשאיר קצת ליום שישי שבת להקת הבראייק דאנס פריי ניישן וורלד בלהטוטים שלא מבישים לוחמי זירות בכללותם, מקום 2 בעולם בברייק דאנס לאיר התחרות נוסעים שוב לאליפות העולם , תודה ג'רי מזרחי נ.ב מיטב אנשי הספורט ........... ליום שישי

garey

New member
בטוח שרענן מגיע ובטוח שעוד הרבה

ממש לא מכובד ידידי רויסי , אני לא מליץ יושר של רענן , כמו שלא הייתי רוצה עקיצה , האדם עמל לפני כולנו בהפקות הזירה , מעבר הוא מאמן ואדם, קצת ר-י-ס-פ-ק-ט ובטוח שההפקה של הצד השני תיהיה טובה עם בשמות המוזמנים ועם בקרבות ועם בכללי, ההדעה שלי היא לא למען מטרת עקיצה לצד השני אלה לידע את הקהל הרחב , למען ידעו ויגיעו , עם אני יפרסם עוד ויגיע למצב של עיקצוצים אז זה טעם לפגם ולא אפרסם דברים חיוניים לטובת אנשים שרוצים להגיע ולדעת מי מגיע לכבד אותנו ,ודברי הם לא למטרת עקיצת צד זה או אחר בפירסומים אלו. תודה ובהבנה ג'רי מזרחי

daniron

New member
רגע אני צריך להבין משהו

זה ערב קרבות או הפכתם את זה למועדון ים תיכוני? לפי דעתי אתם מאבדים את הטעם הטוב רענן טל היחידי שיודע לעשות ערבי קרבות ולא ערבי שירה ים תיכוני כמו במעדונים שהיו לגרי

garey

New member
הגבתי לרויסי גריס קבל אותה תגובה

העם חשבת לרגע שהפכנו ערב קרבות למועדון , כולם מוזמנים כולל לא ים-ים-ים-תיכוניים- תיכוניים- המועדונים שלי היו דאנס שנות ה-80 וכולי להשכלה כללית ראה תגובתי לרויסי גרייסי היא גם לגבייך , תודה ואחלה קרבות לכולנו וערב מוצלח לשני הצדדים , תקבל או לא זה מה יש, ג'רי מזרחי

daniron

New member
רגע אני צריך להבין

סבלימינל וכל הזמרים לא מגיעים לשיר? הם מגיעים רק לראות את הערב קרבות? אם כך, אז מה הרעש, יש לך קשרים זה יפה על זה שהיה לך מועדונים והבאת זמרים לראות את הערב. קהל של זמרים זה לא מה שערב קרבות צריך, הוא צריך קהל של החברים של המתחרים שידחוף אותם קדימה בצעקות ועידוד

garey

New member
תשובה אחרונה בכייף להבנתך

העם זה ערב קרבות או שירה לדעתך ,לדעתי ערב קרבות ואלו המוזמנים ורשמתי שיש עוד מאנשי הספורט ברמות הגבוהות ביותר,ואמרתי שביום שישי אפרסם אותם, להזמין את הזמרים הללו הם לנוחיות ולהשכלה האישית שלי , שגריר תאילנד הוזמן עוזי כהן הוזמן , שוקי פורר הוזמן ראש עיר ברחובות , עוד טיפ קטן ,דובר הספורט של שרת החינוך יהיה נוכח גם הוא מטעם השרה לימור לבנת, בהקשר לכרטיסים וקהל תשאיר זאת לנו המכירה בעיצומה , תודה ג'רי מזרחי

The Indian

New member
מכבי בכדורסל?!!?!?

יפה יפה... הזמרים לא מעניינים כי מזרחית (לדעתי) זה איכס אבל מכבי זה כבוד שיהיה בהצלחה!

The Indian

New member
חחחח צודק לא חשבתי על זה

אז מכבי בכדורגל?!!?! רק יעשו בושות הם גרועים(בתור אוהד שלהם)

garey

New member
הביאו לנו השנה את ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifהכוכבים

מה יהיה איזה אוהדים נילהבים אתם, גביע לקחו לא טוב ,כוכבים מביאים לא טוב , משחררים כוכב בוכים לא טוב מה טובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב כלוםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם יאלה זירות רק עם מיתאגרפיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם מאמניםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם שופטיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם בלי קהללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללל עכשיו צחקתי בכייף ג'רי

The Indian

New member
חחחחחחחח

מה ג'רי אתה אוהד מכבי מאיפה נהייתה כזה מומחה מכבי??!!?!!?!

למעלה