כמה טוב שמדברים על כולנו

garey

New member
The Indian אך אך ידידי היקר

ראשית בדמי אוהד הכח ר"ג 40 שנה , מכבי ת"א קבוצתי השניה , אבי היה מנהל הכח בשנות ה68-72 2 גביעים ואליפות , תברר תיבדוק , {אורי צבי יענה לך} כך היתי חניך בג'ודו חגרה חומה כדורגל שיחקתי עם גילי לנדאו ג'מי טורק , מיקי ברקוביץ למד איתי בבית ספר שבח ברחוב המסגר ת"א , כדורגל נשמתי בביתי משחר נעורי , כך ש....... לא רק מועדונים בסאן סירו הייתי 4 פעמים באולימפיקו דה רומא 6 פעמים , באנגליה חייתי 3 שנים מנצ'סטר עוד בתקופת ג'ורגי באסט , בובי צארלטון ואחיו ג'רודון באנקס שוער אגדי,וומבלי היה ביתי השני בחצאי גמר וגמרים את הפינק פלויד ראיתי שם לפני 27 שנה בדיוק 80.000 צופים , עוד מה רוצה לדעת נהיתי ביאליק למענך, ג'רי מזרחי

The Indian

New member
איזה בנאדם מגניב!!!!!

הלוואי עליי כל זה איזה כיף לך גם אמן לחימה ברמה גבוהה וגם מכיר את כל האנשים האלה... חזק ואמץ!!!

garey

New member
על תגזים הגיל עשה את שלו בלחימה

מכיר כן אומן לחימה חבל שלא המשכתי בזמנו , סיבות אישיות, אבל השאר מאחל לכל אחד את מה שעשיתי ונהניתי בחיי , למרות דברים אחרים שקרו לצערי גם, כך שחוכמת החיים היא לעשות חיים כמה שיותר כשהם ניגמרים כבר לא מגיעים ........... חזק ואמץ ידידי , תפשת אותי עם ים מצב רוח {בלי קשר לארוע זה או אחר } מכבי לקחו גביע ...בפוקס ג'רי‎

garey

New member
לא מגיעים יש להם משחק ביום הקרבות

הכוונה למכבי ת"א כדורגל ,ניסיון להבאת מכבי ת"א בכדורסל היה ישבתי עם פנאן מוני, ועם שמעון מזרחי בגלל המשחק לא יגיעו, מכבי ת"א כדורגל מחר פגישה להבאתם, מוזיקה זו נשמה בכל צורה ,אישית אני אוהב הכל ולעולם לא אומר "איכס" זה ביטוי קצת גזעני לטעמי,כולנו בסופו של דבר בעלי צבע דם , א-ד-ו-ם ג'רי מזרחי

The Indian

New member
מה הקשר בין גזענות למוזיקה מזרחית?!

אני פשוט אומר שהמוזיקה המזרחית היא יותר מידי איך לומר וולגרית(?!?!?) בשבילי... תקראו לי פריק אבל אני מעדיף רוק! ROCK IN MY BLOOD!!!!!!!!!!!!!!

garey

New member
חוזר ואומר אורחים ומעדיף כל מוזיקה

אוהב רוק פינק פלויד, דאייר סטריט , אלטון ג'ון ,אלביס,החיפושיות מדונה קלי מינור דאנס האוסים ותיתפלא גם מוצארט שצריך שלמה ארצי גרוניך שלום חנוך ,ים תיכוני ,יוונית {מוצאי וגאה} אוהב אום כלאתום פריד אל אטרש, הודית ,תורכית , ריטה , אריק אינשטיין מת עליו, סנטנה המקורית ,שירה בציבור חולה על זה , מוזמנים מכל מיגוון הקשת ???? .......... אינדיאן הנחמד באמת ,מוזיקה מכל סוג בעולם מבטאת נ-ש-מ-ה רוחניות אהבה מוזיקה זה דבר טהור ונישגב בכל צורה אפילו מוזיקת בכי מדברת לקהל שאוהב אותה מהכאב שבנשמה שלו,מהצרות של הקושי בחייו כמו שאתה אוהב סוג מסוים של מוזיקה כי הוא מחובר לנשמה שלך,ועושה לך טוב כך גם לאחרים , שוב תודה המשך לילה מתוק בתקווה ליום דבש מחר, העיקר יש לנו עוד גביע ג'רי

The Indian

New member
אין לך מושג כמה קושי עברתי...

בכיתה ז' אמא שלי עברה אירוע מוחי קשה ועד היום שאני בכיתה ט' אני עוד סובל מזה כי קשה לה לחזור לעצמה.... אני צריך לתמרן בין אימונים ללימודים ולעזרה לאמא ולבית... וצודק המוזיקה באמת מרגיעה אותי כשאני ב"דאון"

garey

New member
מאחל לאמך החלמה מהירה ../images/Emo23.gif

ידידי החמוד ,גרמת לי עכשיו ממש צמרמורת בכל הגוף , אני חוזר בי על המילה גזענות ומיתנצל עם פגעתי בך, מבקש מימך לכתוב לי במסר אישי ,עם זקוק לכל עזרה אני לרשותך , אבל ממש כל אשר יציק לך עם יעוץ והכוונה או עצה טובה , כתוב לי באישי {האמן לי שתיבדל אמך לחיים טובים ורפואה שלמה אמן} עברתי בגילך את הגרוע מכל , שוב אין קשר לשום ליגה או זירות אני לרשותך 24 שעות , תחזיק מעמד תיהיה חזק כי גור אריה אתה . ג'רי שמחתי להכירך ונעצבתי לשמוע על בעיתך

ננדין

New member
the indian, תקשיב בבקשה.

אני אישית לא סובל מוזיקה מזרחית! ואני בהחלט מעדיף רוק על מזרחית! אך כמוסיקאי עם השכלה בתחום והרבה שנים כגיטריסט ופסנתרן ומורה לגיטרה אני חולק עלייך! אתה יכול להגיד שאתה לא אוהב מוסיקה מזרחית ואתה יכול להגיד שמוסיקה מזרחית היא פשוטה ומשעממת אותך, אבל להגיד שהיא וולגרית זה סתם הנשאות שאין לה מקום. עם כבר אומנים מסויימים בתחום הרוק (חלק מאמני המטאל) הם וולגריים... ואל תכעס אליי שאני אומר את זה כי אין בדברי התנשאות אלה רק ניסיון לתקן...

garey

New member
דו קרב כיום זה נכון מאוד

לכן כתבתי שגם שירי עצב מדברים לצרכן שהחיים קשים עליו , ים תיכוני כיום הוא כמעט בלוז , אבל לא נורא הבחור עדיין ילד ומתוק לא צריך לתקוף אותו ,הוא ילמד בחיים בסופו של תהליך ההיתבגרות לאהוב כמעט הכל , במצבו העכשוי אני ממש מבין אותו וכואב את כאבו, תודה ג'רי מזרחי

garey

New member
../images/Emo41.gifנשי הספורט שיגיעו לאוסישקין

מאמני הכדורגל הבחירים הפרשנים הטובים באים ללמוד את אומניות הלחימה ורוח הספורט שלנו, שלמה שרף מאמן הנבחרת לשעבר, יצחק שום עוזרו והזוכה הראשון ביוון, באליפות , ומי עם לא הטריבונר אבי צה"ל רצון , שמות נוספים בהמשך השבוע, מטובי אומניות הלחימה טיפטופים טיפטופים ג'רי מזרחי

garey

New member
עוד שיגיעו לאוסישקין ובשבוע הבא שיא

עוד מהפתעות הערב באוסישקין ,מר יעקב אהרון ,ד"רירוחם ברק ,אריה רוזנצוויג הכשרת מאמנים אוניברסיטת ת"א הזמר חיים משה האיש והאגדה מוטלה שפיגלר,הלהטוטן מ"ס אחד ששם את רונלדיניו בכיס הקטן הלו הוא שלום רוקבן , וווווווווו שבוע הבא קצת שבת מתוקה בשבוע הבא שיא ההפתעות ג'רי מזרחי

garey

New member
mordi glam מה יש לעשות בבית ידידי

עם ערבי קרבות אלו ,מי צריך בית, אקשן אקשן איפה נמצא אקשן בבית עם האשה? צוחק גם נשים מוזמנות לדעת אייך לתת פייט לבעל לחבר או?????? שיהיה לכולנו שבוע מתוק בהצלחה לכולם ,ג'רי מזרחי

למעלה