כנסו, חברים יקרים

glitter8

New member
../images/Emo24.gifכנסו, חברים יקרים../images/Emo24.gif

שלום לכולם!! כידוע לכם, לא פולניה כמוני תותר על משלוח מייל תודה לדיויד על בואו למפגש אז שלחתי לו ,בשמי ובשם כולנו מייל בו אנחנו מודים לו על הזמן שהוא הקדיש לנו, ושכולנו התרגשנו מאד ושמחנו. ושאני מקווה שהוא נהנה במחיצתנו. לשמחתי הרבה לא איחרה התשובה לבוא וגם היא חמה ומרגשת אז הנה לכם- דיויד כתב שהעונג כולו שלו ושהוא גאה שיש לו קבוצת מעריצים שהפכה לחברים ושהוא מחכה לבאות. וזה בתרגום חפשי מאנגלית. הללויה!

romens

New member
אלללה פורום דויד ברוזה שולט

חחחח ההיה לי חשק להגיד את זה=] וזה אומר שהוא יבוא לעוד מפגשים זה אומר ......... אמ......... שהוא יבוא לעוד מפגשים! כן זה מה שזה אומר חח =] יאללה אז שיהיה סוף שבוע נעים ושקט וכולם!

handlessman

New member
***פורום דויד ברוזה Rulezzzz!!!!

גם לי היה חשק להגיד משהו בסגנון, וזה יותר סטייל... לדעתי צריך לעשות עוד איזה מפגש אחד לפחות לפני מצדה...

popikon23

New member
יש הצעות לגבי מיקום המפגש הבא?

ותיזהרו בתשובותיכם..

handlessman

New member
מה לעשות... הבטחנו ירושליים...

אז שיהיה ירושליים... יש לך איזו המלצה בשבילנו על איזו מסעדה טובה בכותל?

glitter8

New member
ירושלים אחלה

נראה לכם שדיויד יבוא אחרינו לירושלים? ועמריקי, בכותל אין מסעדות, זה מקום קדוש... אבל אפשר לשים שם פתק ולבקש שדיויד יבוא למפגש פורום...

שלידודי

New member
גם אנחנו מגיעים כמובן

אני חושבת שאפשר להתארגן בכייף על טיול+אוטבוס+מפגש הילדים שלי לא היו בירושלים בשנה האחרונה אז בשמחה לפני מצדה חובה מפגש פורום אנחנו באים!!!!!!

glitter8

New member
טוב, זה כבר אומר ש...

או שזה קורה השבוע, לפני ששנה"ל מתחילה או באחת השבתות או בחגים....כי בסוכות...מצדה...(לא סגור עדיין...)

glitter8

New member
בקיצור, אני ארים אלייך טלפון

בקרוב, ונקבע!! אין מצב שאני נעלמת בלי לראות את המשפחה המורחבת לפחות עוד פעם אחת!!

popikon23

New member
מגניב!!

רוצה גם את דיויד ברשימת תפוצה שלי. אולי תשמחי אותנו באיזה העתק הדבק מהאי-מייל?

glitter8

New member
חחח...נראה לך??

מותק... צריך לעבור מבחנים קשים לפני שמקבלים את האי מייל הנ"ל...ובטח לא ממני... אם תהיה לך סיבה טובה תקבלי ממנו את המייל בעצמך ורק תדעי לך שלקח לי איזה שניים שלושה מיילים עד שזכיתי לתשובה וגם אז הראשונה הייתה קצרה במיוחד, אבל כמובן הספיקה כדי לגרום לי לחיוך רצוף במשך שבוע... אבל אני אכתוב לכם את תשובתו (עם תיקון איות קל...) מחר כשאני אהיה פחות עייפה... נשיקות בלבל ושרית- איפה התמונות??

romens

New member
יש בירושלים..........

את האוטובסים עם השתי קומות שאפשר לשבת בקונה השניה? אם כן לוקחים אחד חח

lile0

New member
יש אחד כזה

והקומה העליונה שלו פתוחה (בלי גג) והוא ממש מגניב, אף פעם לא הייתי עליו כי הוא יותר תיירותי, עושה סיבוב במקומות היפים בירושלים, אם תרצו, אפשר את מפגש הפורום הבא לעשות קצת מוקדם יותר, ולנסוע באוטובוס הזה, נעשה היכרות לתיירים שיהיו עליו עם שירי דויד ברוזה ואם ממש יתמזל מזלם (ומזלינו) נעשה להם הכרות עם דויד ברוזה!!

romens

New member
זה לא בעיה אפשר להגיד שאנחנו תיירים

ולדבר אנגלית ואו כל שפה לא מוכרת אחרת....=]

handlessman

New member
אפשר...

לשים מוזיקה של דויד בספרדית ולשתוק, זה כבר יעשה את העבודה...

למעלה