כנסו, חברים יקרים

glitter8

New member
אה...

ובכן, האמת היא ששקלתי להיות נחמדה ולפנק אתכם בעותק מהמייל, א-ב-ל ...לא בא לי! סתם, פשוט בא לי משהו אישי ממנו שיהיה רק שלי. אין לי אפילו את השרשרת, אז אני יכולה לספר עוד שפיספסתי מילה אחת שלא הייתי בטוחה לגבי התרגום שלה, אני יכולה להוסיף שהוא כינה אותנו"קבוצת מעריצים מסורה!" ובקיצור, אמנם כתבתי את המייל בשמי ובשם הפורום , אבל בואו נגיד שאם הייתי מנהלת את הפורום (אהם אהם-אייקון של ענבל מסדרת את העניבה..) אז הייתי שמה את המייל ככתבו וכלשונו. ודי לחכימא ברמיזא!. בינתיים תסתפקו במה שיש

popikon23

New member
../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

מה????????? אם את לא רוצה אני לא אלחץ עלייך למרות שאני חושבת שאם שלחת את המייל בשם כל הפורום אז התשובה לא כ"כ אישית ומיועדת לכולנו אבל בכ"ז (אני מניחה שדיויד תיאר לעצמו שכולנו נקבל את התשובה אם כולנו שלחנו את האי-מייל...). ודרך אגב, אני מאוד נהניתי לחלוק עם כולם את כל התמונות, וזה קרה 2 דקות בערך אחרי שהגעתי הביתה,בלי שיצטרכו לנדנד לי (ודיא לחכימא ברמיזא) כי ידעתי שכולם יהנו לראות את התמונות כמוני וכמו לילך (ביחוד עומריקי שזו לו תמונה ראשונה). בכל מקרה, שהיה ערב מקסים לכולם

glitter8

New member
טוב../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

הנה המכתב שלי ותשובתו. On 8/23/06, inbal hofman <[email protected]> wrote: שלום דיויד! רוצים להודות לך שמצאת זמן להקדיש לנו , לבוא לשבת איתנו בערב המקסים הזה על שפת הים היה מאד נחמד ומרגש, ויעידו על כך התגובות שהציפו את הפורום כבר בשעות שאחרי המפגש, התמונות שהחברים העלו, והסיקור המסורתי שלי, שכבר הפך לחלק בלתי נפרד מאירועי הפורום. מקווה שנהית במחיצתנו, רובנו היינו טיפה נבוכים, אבל השתדלנו להתגבר... וגם מקווה שלא איחרת יותר מדי למופע של טניה, ואם כן אז שלח לה בשמנו התנצלות.... תמשיך לעשות לנו מוסיקה נפלאה, מקווים להיפגש שוב love you ענבל והפורום! והתשובה שהגיעה מספר שעות לאחר מכן, היתה- Was my pleasure.I feel honored to have such a dedicated group of fans who are becoming friends.Looking forward to the next סבבה?

YulaShpil

New member
פססט, ענבלי, שאי עיניים למעלה

לטאגליינס
כולנו גאים ומודים על התכתובת הזו, עד כדי כך, שצריך לפרסם את זה בראש חוצות. (טוב, בראש הפורום זה מספיק, בינתיים
)

popikon23

New member
אהההה, חשבתי שאתה מתכוון לענבל

אז מה שהתכוונתי הוא שאני לא רוצה את כתובת האי מייל של דיויד אלא את תוכן האי-מייל, את ההתכתבות של ענבל ודיויד. וענבל- תודה!

romens

New member
חח כן הבנתי את זה בסוף

התבלבתי לא הבנתי איך זה מתקשר לאוטובוס או משהו כזה לא משנה חפיף...... אף אחד לא שם לב.......

romens

New member
אני לא סופרמן

יש לי מגבלות די אני לא יכול יותר אז מה עם אני ספיידר מן? אז מה מה זה עושה אותי שונה? לא אני מיוחד! אז מה אם אין לי כוחות אל מיוחדים יש לי כוחות מיוחדיםש אני יכול לזכול על קירות ומכונה שיורת קורים( יופי היי) מצטער זה מה שעושה עייפות ו12 פרקים של LOST ובולי =]

popikon23

New member
מצאתי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

רונן-אתה המיוחד של הפורום. אז-מיוחד יש
חמוד-יש
ומתוקים-יש ויש

romens

New member
מיוחד?

טוב אני יכול להתרגל לזה חחח למרות שעדיין רונן זה מגניב

handlessman

New member
LOL

הוא בהחלט מיוחד... אבל זהבסדר, כל אחד והסטיות שלו... אז-מיוחד יש
חמוד-יש
מתוקים-יש ויש
חופרת - יש!

handlessman

New member
אמממ למעשה כן...

לא מצאתי כינוי אחר (ובכל מקרה זה תקף רק למקרה הנוכחי)... מה רצית, שאני אקרא לך המדענית???

למעלה