טוב אז בגלל שאף אחת לא זורמת... סיכום שלי ../images/Emo8.gif
אז אחרי שיצאתי מהבית ב10 וחצי וחיכיתי 20 דקות לאוטובוס (שהועיל בטובו לאחר
) ואחרי שדפקתי ריצה של החיים לתחנת רכבת ואחרי שגם חיכיתי לרכבת וסבלתי בה (כי מישהי לא הפסיקה לבהות בי והתחילה לצלם אותי
) הגעתי לעזריאלי! ~קולות פעמונים~ פגשתי את קבב, נועה, מעיין, שי ושרון! עמדנו איזה דקה וגם כרמל הגיעה
עמדנו במעגל כמו קבוצת תמיכה ואמרנו את השמות שלנו
ואז גילייייייייייייייי (לא גילי. גיליייייייייי עם הרבה י' ונפנופי ידיים
) הגיעהD: נכנסו לטויז אר אס וצילמנו חלק קטן לסרטון החדש (עם מיקי מאוס, ומיני מאוס ומיני מיקי מאוס
) ואז גילי נטשה אותנו. עשינו סיבוב קטן בעזריאלי וחילקנו כמה פלייארים. הבנו חבילה ענקית של פלייארים לשלושה בנים שבאו למפגש (למרות שהם לא ממש היו איתנו
) ואז איבדנו אותם אז החלטנו לנסוע לסנטרXD אין לי מושג מה היה כל הנסיעה כי עמדתי ממש מאחורה וכולן היו מקדימה
הגענו לסנטר ונכנסנו לאיי דיגיטל, שמנו אטל בכמה מחשבים, כמה פלייארים ליד והלכנוXD אחר כך הלכנו לדוד הזה שהצטלם לסרטון הקודם ואני כזה:"דודדדדד" ~דוד בוהה בנו ומחייך~ "זוכר אותנו?
" ~דוד מהנהן, קבב נותנת לדוד פלייאר, דוד שם אותו במכונה!~ שמנו עוד פלייאר אחד במכונה והם באמת נשארו שם כמה שעות D: בכל מקרה, הסתובבנו קצת בסנטר וחילקנו עוד כמה פלייארים והחלטנו ללכת לאכול. בזמן שעמדנו מאה שנה וחיכינו שכרמל תקנה כבר אוכל, יסמין הגיעה! ואז הלכנו לאיזור של פיצה עגבנייה ונועה, שי, כרמל, מעיין ושרון אכלו. בינתיים אני, יסמין וקבב חילקנו פלייארים. יסמין שמה את הפלייאר על המצח וזה משך הרבה אנשים! הכרנו מלא אנשים וחילקנו מלאאאא פלייארים
ואז גם נועה וקבב שמו פלייארים על הראש וכל מי שעבר קרא את זה והתלהב או שאל מה זהD: אחר כך הלכנו למעבר בין שני הבניינים ופגשנו כמה אנשים ופתאום אני מסתכלת על מישהו ואני קולטת שזה אותו אחד שעמד לידי וליד כרמל בהופעה של 30 שניות למאדים!!!!!! אם קראתם את החפירות משם אז אמרנו שהיה מישהו שהיה לו שיער בלונדיני וקול מצחיק שכל הזמן צעק על זה שהיה לפנינו
בקיצור התחלנו להעלות חוויות מההופעה והוא שאל מה עם חברות שלי (אלה שקראו לטומו שלמה) ואני כזה:"מה? הן לא חברות שלי
" ואז קראתי לכרמל ואני כזה:"תראי מי זה!!!" וכרמל כולה כזה:"מה?" אני:"זה יונתן!" כרמל:"הוא לא אמור להיות צהוב?"XDDDDDD ואז שנינו (אני והוא) התחלנו לקפוץ ולהתלהב שהיינו מול שאנון ואני מקווה שלא ראו את זה
וגם אמרתי לו שהראש שלו היה ירוק כל ההופעה
ואז אחרי שהם הלכו החלטנו שאנחנו עוד שניה מתות והתיישבנו במעבר בין הבניינים
פתאום הגיעו כמה בנות ושאלו אם אנחנו מעריצות של ביבר (כל הזמן חשבו שאנחנו מעריצות שלו
) ואנחנו כזה:"לא
אתן?" ואז מישהי התחילה להתלהב ולצעוק אז חברה שלה:"היא הייתה עושה אותו מכל הכיוונים" ואז חברה אחרת שלה:"מה התלהבת? כולה שניים" חחחחחחחחחחח זה היה הדבר הכי מצחיק בעולם
כשישבנו שם נשארו לנו בערך 20 פלייארים מתוך ה244 שלנו
חילקנו עוד ממש טיפה (נשארו 5 בסוף
) והלכנו לשבת באיזה מקום וסתם דיברנו והיה נחמד
הרבה אנשים רצו אז התחלנו לצעוק להם לא לרוץ
זה היה מצחיק! בעיקר בגלל שאחת רצה והתרסקה על הרצפה אחרי שאמרנו לה לא לרוץ
זה מרושע לצחוק על זה אבל באמת שזה היה מצחיק! נועה נהייתה אדומה ברמות מרוב צחוק
ואז מעיין הלכה
וגם לה אמרנו לא לרוץ
ואז החלטנו שנמאס לנו לשבת שם והלכנו טיפה וחילקנו עוד איזה כמה פלייארים ואז נועה ושי הלכו גם
נשארנו קבב, יסמין, כרמל, שרון ואני. יסמין ושרון הלכו לקנות מים וקבב, כרמל ואני חיכינו להם ובינתיים כרמל התחרפנה
ואז יסמין ושרון חזרו נעמדנו והתחלנו להתכווח על משהו ואז מישהו שעושה טעימות עבר וכרמל צעקה עליו פתאום:"קחחחחחחחח" ותקעה בו פלייאר
ואז הוא לא הבין מה היא רוצה וכולו כזה:"אוקיי מגניב" ואז הוא שאל בנות כמה אנחנו ואם אנחנו רוצות ללכת לטעימות וסתם חירפנו אותו ואז אמרנו שלא
אז כרמל צעקה לו:"ביייייייייייייייייייייייי" בצורה ממש מטרידה
ואז הוא עדיין הסתובב סביבנו אז היא המשיכה לצעוק עליו ביי והוא ממש הוטרד
היו לו עיניים ממש יפות*-* ואז הלכנו קבב, שרון ואני ללוות את כרמל לתחנה שלה (יסמין נשארה בסנטר) ואחרי שהיא צעקה לנו ביייייייייי גם, הלכנו לתחנה שלנו
אני נמחצתי בין חלון לפאקצה ושרון וקבב עמדנו להן בסבב
ואז קבב כזה:"חנה? את חיה?"-"כן"-"בטוחה?"-"לא.. אני נמחצת פה" והפאקצה:"סורייי חיחי" ואז הגענו לעזריאלי והאוטובוס של קבב בדיוק הגיע אז נפרדנו ממנה והיה לנו עצוב
אני ושרון הלכנו לרכבת, חיכינו 5 דקות והרכבת שלי הגיעה אז נטשתי את שרון
התיישבתי מול סבתא אחת עם הנכד שלה ששיחק באיזה מפלצות כאלה שאפשר להפוך לכדור (XDDDDDDDD) והוא ממש התלהב מזה
ואז אחותי הגיעה
זה היה מוזר
בכל מקרה, הילד שאל איפה אנחנו וסבתא שלו אמרה לו שהתחנה הבאה היא לוד והוא כזה:"לונדון??" ואחותי:"הלוואי" XDDDDD ואז אמרו שהתחנה הבאה היא רחובות (התחנה שאני יורדת בה
) והילד (הוא היה בערך בן4-5) אמר שעכשיו יהיה רחובות אז אחותי:"או פריז" אז התחלתי למות מצחוק והילד כזה:"היא אמרה או פריז!!!" וסבתא שלו התחילה לצחוק והיא כזה:"כן.. אתה זוכר שהיית בפריז? בוא תספר להן ראית שם" "מיקי מאוסססססס!" סבתא שלו:"ומה עוד אפשר לראות שם?" הילד:"אפשר להצטלם עם מיקי מאוס!!!" וכולי בראש:"זה הבן של מאט?
" XDDD ואז הוא אמר לנו שאם אנחנו נוסעות שנהיה במלון שלו כי הוא לא יודע אם יש בפריז עוד מלון ואם יש אז לא נראה את מיקי
הוא היה מאוד מודאג
ואז יצאנו לנו לרחובות פריז (סטגדיש) וזהו
סוף חפירה.
בא לי עוד מפגש! וסליחה על כל ה"ואז" וה"
"