סיכום מפגש

טובנו אני אסכם ../images/Emo13.gif

+ אני על הלפטופ של אמאשלי = נוח לי מאוד
אני אנסה לקצר(לא ממש אפשרי XD) התעוררתי בערך ב8...
אבל יצאתי מהחדר ב9
התעוררתי קצת... אכלתי... לקחתי תרופה... ב10 הוצאתי את צ'רלי הקטן והשמן ואז כשחזרתי(או ההפך... לאמשנה) ריבלתי הודעה מחנה בפייס "בן מגיע למפגש!" מה שהדהים אותי אחרי 2 הבנים שהגיעו ביולי(זוכרות? אלה שברחו מאיתנו אחרי 10 דקות) קיצר ב11 הלכתי לעבר התחנה שלי... עליתי על האוטובוס ב11:20 והגעתי יחסית מהר
לרוב לוקח בערך שעה להגיע לת"א בשעות האלה של היום O_O אה וכשהתיישבתי באוטובוס הגיעה איזשהי חיילת שהתיישבה לידי וכמובן שהתיק שלי היה על הברכיים שלי(מי לעזאזל תשים תיק פרוותי על הרצפה
) והיא הייתה הטלפון בלה בלה בלה פתאום היא כזה מצביעה לי על התיק ומסמנת שהוא יפה
זה היה פאקינג הזוי! XD במקומה הייתי מסיימת את השיחה הפקאצית שלי ואז מחמיאה לפריקית הקטנה שיושבת לידי
קיצר הגעתי ומצאתי את שי, נועה ושרון(כמעט שכחתי את מי פגשתי
) ואז מעיין הגיעה... ואז כולם הגיעו... קבוצת תמיכה.. אה כה! וחשדנו שהזה עם חולצה אדומה שישב ליד טויסאראס הוא ה"יונתן" שאמור להגיע ופחדנו ללכת לשאול אותו... עמדתי ללכת להביא לו פלייאר כאילו... לרמוז לו כזה.. "היי אני מהמפגש, בוא תהיה איתנו במקום לשבת כמו הומלס" אבל אז חשבתי... לא... בסופו של דבר חנה סימסה לו וגילינו שזה כן הוא
ואז גילינו שהוא ממש גבוה
אני לא אוהבת אנשים גבוהים... קיצר בדרך לאוטובוס לסנטר מצאתי יד
והיא עדיין אצלי
אני חושבת אם לשים אותה על הזין של מישהו... ישלי פוסטר גדול ויפה של אטל... זה יכול להתאים
נמחצנו באוטובוס
אבל הצלחתי לנהל שיחה מרתקת על בתי ספר וחורות בארץ עם שרון ונועה(נראלי שנועה גם הייתה בשיחה "OO)
*חפירות שחנה כבר כתבה* אבל היא שכחה שאני התחלתי עם הפלייארים על הראש |סנוב| ובזמן שחילקנו פלייארים איזה היפראקטיבית אחת קפצה עלינו!
היא אמרה לי : "תעשי לי ילד!" ליסמין: " תעשי לי ילדה!" לחנה: " תעשי לי... אמ... כושי!"
אמ... היפראקטיבים... ועוד היפרים... אה! ומצאנו את שכן שלי ומישהו מהבצפר שלי
שכן שלי אכל לנו פלייר
אידיוט גבוה ^#^%^#^@^ בלה בלה בלה... לקבב יש גדול, ורוד ופרוותי... זיונים בתחת.... אה! וכשיישבנו וידיד שלי התקשר! חנה שכחה מזה אה?
הוא היה בהוד השרון(מסתבר שהוא היה שיכור כשהוא התקשר) והוא חפר לנו, אבל חפירות מצחיקות
ואז... בזמן שאני, חנה וכרמל חיכינו לשרון ויסמין - בזמן שלי עדיין יש פלייר על הראש - אחת הבנות מהאלה של המחליקים פנתה אליי כזה "ילדה, את בסדר?" רציתי לזרוק עלייה נעל
ואז איזה אחד פנה אליי כזה.. "יש לך משו על הראש" ואני הייתי בפאניקה(בצחוק כמובן) כזה "מה!? איפה!?"
ואז אחרי הפרידה בעזריאלי התחלתי ללכת מהר לתחנה שלי כי ראיתי את האוטובוס במרחק... איזה 2 הומואים צעקו לי "פריקית" עמדתי לעשות להם זין אבל אז חשבתי... אולי בגלל זה אני אפספס את האוטובוס שלי?... בסוף לא עשיתי והגעתי לאוטובוס בזמן
והייתי טיפשה אז ירדתי במרכזית נתניה ושכחתי שהקו שלי הוא כל חצי שעה... ובדיוק פספסתי אחד
הלכתי לעבר המוניות שירות וכמובן שזאת שעוצרת לידי בקושי הגיעה! כאילו הגיעו בערך 3... אבל הן היו מלאות
ואפחד לא רצה להעלות נערה קטנה, בת 15 שרק רוצה הביתה... כשבסופו של דבר הגעתי לשכונה הלכתי לטיילת כי אותו ידיד שהתקשר היה שם... הם כולם היו שיכורים כמו לא-יודעת-מה... לא נשארתי להרבה זמן... הלכתי הביתה... ---סוף סיפור---

2MayaN2

New member
חחחח הייתי בטוחה שהוא בסנטר ../images/Emo221.gif

הוא כל הזמן רצה את שרוןXD

StayAwake

New member
כן, גם אני חשבתי ../images/Emo2.gif הוא אמר להצביע עליה../images/Emo6.gif

Adi641

New member
מצאת יד??../images/Emo2.gif

כאילו, יד יד?? אמיתית?? אממ שמחה שנהנית במפגש

../images/Emo6.gif אם זה היה יד אמיתית...

חח לא זה היה פרסומת לפלאפון של סמסונג... אבל לקחתי כ הוא מאגניב

למעלה