ערב טוב לכולם, מה שלומכם?

יוכי68

New member
שחמטית, אחלה ארוחה, למה הבעל עיקם פרצוף?

מי לא אוהב ציפס ופלאפל?
 

יוכי68

New member
גולדה, יצא לך משהו משהו....כל הכבוד../images/Emo99.gif

האם הבצק יוצא קריספי כזה או רך?
 

רותי410

New member
נראה נהדר נהדר.

וקראתי את המתכונים לבצק. איזה הבדל ביניהם!!! כמו בכל דבר, לכל מאכל יש מיליון מתכונים. הכנת את הבצק עם כף השמן? באחרים יש המון מרגרינה, אבל זה מזכיר לי משהו שאמא שלי היתה מכינה, רק שלא קראנו לזה אמפנדס. אני חושבת שהיא שמה מרגרינה. אני אנסה. מתה לשחזר את זה. היא היתה ממלאת את זה בתפוחי אדמה חתוכים קטנים קטנים (לא יודעת אם היו רתוחים קודם), ומטוגנים קלות. בצל מטוגן, די הרבה פטרוזיליה (אני בדרך כלל לא אוהבת, אבל כאן זה ממש עשה את הטעם), מלח ופלפל. יאמי
 

רותי410

New member
חמודה שלי, איחרת את המועד!!

הלכתי בחמש וחצי וחזרתי בשבע וחצי. אני מעדיפה יותר מוקדם. קר לי אחר כך. אבל ביום שלישי נהיה חבורה גדולה של צועדים, ולרובם זה מתאים משמונה ואילך, כך שאת יכולה להצטרף.
 

רותי410

New member
תודה. ופלאפל זה אחד המאכלים שאני

הכי אוהבת. בכלל, כמה יותר פשוט, ככה אני אוהבת יותר. בשבילי הארוחה שלך נחשבת לסעודת מלכים!!
 
רותילה זה באמת בצק מצוין ובאמת

נראה לי שפעם הבאה אני אמלא בתפו"א. אני מאד אוהבת למלא בתפו"א ולא חברה טובה של בצק עלים כך שזה פיתרון נהדר. זה הבצק עם כף השמן. לגבי ההליכה הקדמת אותי נשמה!!! ואני חברה באה אלי עד עכשיו זה אומר שרק עכשיו אני מתחילה לחשוב על זה ובאמת קרררררררררר
 

רותי410

New member
את הולכת לבדך? אז את ממש גיבורה

כי אני, אם לא סוחבים אותי, או לכל הפחות באים אתי (כי לפעמים דווקא אני יוזמת את ההליכה), אלף סוסים לא יוציאו אותי מהבית. ממש, אבל ממש, כל הכבוד לך. פעם אחת הלכתי לבדי לאורך הטיילת של תל אביב, והרגשתי די מטופשת, אני חייבת להגיד. סריטה שלי, אני חושבת. כי המון צועדות שם לבדן. אז אני מתחכמת כשאין לי פרטנרים, והולכת בתוך העיר באמתלה של בדיקת החנויות בדיזנגוף, למשל, כדי לראות מה אני יכולה לקנות וכו', או בוחרת ללכת לסופר מאוד מרוחק מביתי ולקנות מעט דברים, כי זה באמת לא לעניין לצעוד עם חבילות מרובות. אבל הכי כיף לצעוד בחברותא. תיהני, אם את הולכת הערב (הלילה, בעצם).
 

יוכי68

New member
אם תשימו לב זה בצק ללחם......

גם אני מכינה כך רק שאצלי הבצק הרבה יותר רך, הצורה בבצק שהכנת גולדה יוצאת נהדר כי הבצק פחות רך......איזה יופי שיש אלפי אפשרויות לבצק, למילוי....נהדר.
 
למעלה