../images/Emo24.gif ערב מעולה! ../images/Emo24.gif
פורום יקר, אני רוצה להבין מה זה היובש הזה? רק בגלל שאין כרגע הופעה מתוכננת (שידועה לנו, כמובן...) זה ממש לא אומר מבחינתי שצריך להיכנס לשנת חורף...
אם העיתונאים לא נותנים לנו את מנת הג'קו המינימלית, בואו ניתן לעצמו. אחרי שרשור התמונות הנפלא מאתמול, ולפני שרשור הוידאו המאסיבי שיגיע בסוף שבוע (מבטיחה!
) אפשר לעסוק בקצת העלאת מחשבות וספקולציות, לא? שלושה נושאים עיקריים עומדים מולנו, ובאמת מעניין אותי לדעת מה אתם מקווים שיקרה איתם: 1. האלבום. האם לדעתכם הוא ייצא באפריל באמת? באיזה שלב לדעתכם ג'קו נמצא בעבודה עליו כרגע? ואולי הכי חשוב - מה יהיה עליו? אנחנו כבר יודעים שיש 11 שירים גמורים, אבל באיזה סגנון? לאיזה כיוון - יותר רוקיסטי, או יותר רגוע, כמו "לא משנה דבר"? 2. פורסם בפנאי פלוס בשבוע שעבר שהולכים להקים לג'קו אתר. יש בעניין הזה המון המון פוטנציאל. תחשבו איפה היינו בלי האתר של קשת לכוכב נולד, למשל! אז מה הייתם רוצים לראות באתר החדש שיקום לג'קו? 3. הנושא הבוער של השעה - ההופעה בפני הפורום. אני יכולה להודיע לכם שורד אמורה לתת לי תאריך לעניין, אבל כרגע לא ידוע עדיין מתי ההופעה תתקיים. איך אתן מדמיינות אותה? מה תהיה ההופעה המושלמת עבורנו ועבור ג'קו? מקווה שנפתח פה דיון, נראה את כל הדברים הנהדרים שבדרך, ונצא קצת מהנמנום...
פורום יקר, אני רוצה להבין מה זה היובש הזה? רק בגלל שאין כרגע הופעה מתוכננת (שידועה לנו, כמובן...) זה ממש לא אומר מבחינתי שצריך להיכנס לשנת חורף...