ערב מעולה!

talytal

New member
../images/Emo24.gif ערב מעולה! ../images/Emo24.gif

פורום יקר, אני רוצה להבין מה זה היובש הזה? רק בגלל שאין כרגע הופעה מתוכננת (שידועה לנו, כמובן...) זה ממש לא אומר מבחינתי שצריך להיכנס לשנת חורף...
אם העיתונאים לא נותנים לנו את מנת הג'קו המינימלית, בואו ניתן לעצמו. אחרי שרשור התמונות הנפלא מאתמול, ולפני שרשור הוידאו המאסיבי שיגיע בסוף שבוע (מבטיחה!
) אפשר לעסוק בקצת העלאת מחשבות וספקולציות, לא? שלושה נושאים עיקריים עומדים מולנו, ובאמת מעניין אותי לדעת מה אתם מקווים שיקרה איתם: 1. האלבום. האם לדעתכם הוא ייצא באפריל באמת? באיזה שלב לדעתכם ג'קו נמצא בעבודה עליו כרגע? ואולי הכי חשוב - מה יהיה עליו? אנחנו כבר יודעים שיש 11 שירים גמורים, אבל באיזה סגנון? לאיזה כיוון - יותר רוקיסטי, או יותר רגוע, כמו "לא משנה דבר"? 2. פורסם בפנאי פלוס בשבוע שעבר שהולכים להקים לג'קו אתר. יש בעניין הזה המון המון פוטנציאל. תחשבו איפה היינו בלי האתר של קשת לכוכב נולד, למשל! אז מה הייתם רוצים לראות באתר החדש שיקום לג'קו? 3. הנושא הבוער של השעה - ההופעה בפני הפורום. אני יכולה להודיע לכם שורד אמורה לתת לי תאריך לעניין, אבל כרגע לא ידוע עדיין מתי ההופעה תתקיים. איך אתן מדמיינות אותה? מה תהיה ההופעה המושלמת עבורנו ועבור ג'קו? מקווה שנפתח פה דיון, נראה את כל הדברים הנהדרים שבדרך, ונצא קצת מהנמנום...

Karina85

New member
היי מאמייי

מה העניינים?!?!?!?! איך עבר היום??? טוב, אני מקווה שאת מבינה מה התחלת...
ולעניין... 1. לדעתי - יש מצב שיצא באפריל, יש מצב גם שלא... אני לא ממש יודעת באיזה שלב ג'קו נמצא עדיין, אבל אני ממש מקווה שהוא סיים כבר להחליט על כל השירים ואפילו התחיל להקליט כי אני מתה מציפיה... אה וגם חשבתי לעצמי שאני ממש מקווה שיש לו המון אבל המון חופש לבחור מה שהוא רוצה, מה לעשות האיש מוכשררר! והסגנון - תראו אני חולת רוק, אבל גם בלדות הורסות לי ת'בריאות... בלדות רוק כאילו חחח... אז אני ממש מקווה שיהיה המון רוק מפוצץ, וגם המון בלדות... כן אני יודעת שזו התחמקות מהתשובה, שוט מי. 2. מה אני רוצה באתר...??? עיצוב מגניב כמו אצל נינט יהיה מצוין, אבל הכי חשוב שיתעדכן לעתים קרובות, שיהיו בו דברים עדכניים וחדשים, שנוכל לסמוך על האתר שיהיה בו את כל המידע שצריך... אההה ושג'קו יכתוב לנו הגיגים כל הזמן!!! חחח 3. אוקיי, כאן אני קצת מבולבלת כי אין לי מושג באיזה פורמט זה יהיה, אני רק מקווה שזה יהיה קרוב... תכלס כל עוד ג'קו יהיה, הגיטרה תהיה ואנחנו נהיה - יהיה קצוות!
לאאאבבב!!!

rifkin1

New member
היי טלי ../images/Emo24.gif !!!

אחלה שרשור ואני לוקחת ברצינות את הבטחתך בקשר לשרשור הווידאו...צריך להיות מגניב. בקשר לאתר, הם עשו עבודה דיי מקצועית עם האתר של נינט. צריך להיות כלול בו: ביוגרפיה, תמונות סטודיו ומהופעות (לא פפראצ'י), מילים של שירים, כתבות, (לא צהובות ורכילותיות) רעיונות, ווידאו בקשר לאלבום, לפי דעתי הוא יהיה רוקיסטי איכותי, שילוב של בלדות ושירים קצביים. הוא יהיה מפוצץ זה בטוח! בקשר ליציאתו: תאמת? (ואני לא רוצה לבאס או להכעיס אף אחד זו רק דעתי בלבד...אז שון, לא להרוג אותי...) אפריל זה מוקדם מדיי ! אמנם העליהום הדפוק הזה מאחורינו אבל ג'קו עדיין לא צבר מספיק אהדת קהל ומעריצים מאז אותו בלגאן ולדעתי הוא לא ייחצן את עצמו מספיק בשביל שכולם יידעו שהוא באמת חזר לעניינים. העובדה שיש לו המון שירים כתובים ומולחנים עדיין לא אומרת שצריך לרוץ ולהוציא אלבום. אני בטוחה שהאלבום יהיה מדהים ואיכותי אבל צריך טיימינג טוב ואני לא בטוחה שהחודשים הקרובים הם הטיימינג הנכון. גם צריך לקחת בחשבון את חרם ראשי הערים, איפה בדיוק ג'קו ייצא לסיבוב הופעות??? במועדונים כגון "גהה"??? אני מקווה שאני הכי טועה בעולם אבל צריך לקחת בחשבון את הדברים האילו לפני שהוא ממהר להוציא אלבום.

talytal

New member
היי ריף

כמובן שאני מכבדת את דעתך (וגם מכירה אותה, בשלב הזה
) ובכל זאת אני רוצה להגיב על עניין מועד הוצאת האלבום - לגביי חרם ראשי הערים, משמעותו עבור ג'קו ברגע שייצא האלבום היא מזערית עד לא קיימת, עד כמה שאני מבינה. לראשי הערים יש יכולת למנוע הופעות שלו בארועים עירוניים שממומנים מכספי המיסים בלבד. מתי בפעם האחרונה ראינו את האמנים המובילים בארץ שרים בגינות ציבוריות ובימי נוער? כי זה סוג הארועים שג'קו לא יוכל להשתתף בהם. אומנים מובילים שרים במועדונים כגון הבארבי, הזאפה, מועדון התיאטרון וכו' וכו' - אלו מקומות פרטיים שאין לעירייה דריסת רגל לגביי מי מופיע בהם. וכאן אני רוצה להכניס השערה שלי בלבד - לדעתי ה"חרם" המגוחך הזה ייתנדף יותר מהר משתוכלי לשים לב, ברגע שג'קו יוציא אלבום מצליח ויחזור לעשות כותרות מהסיבות הנכונות. לא שהמשמעות שלו גדולה גם ככה, מקסימום כמה הופעות ביום העצמאות שהיו יכולות להכניס לו קצת כסף, לא יותר מזה. ולגביי ייחצון מספיק לפני הוצאת האלבום? תסמכי על טדי, אם מישהו מבין ביח"צ, זה הם...

rifkin1

New member
זה אומר שהוא יכול

להופיע בהכלי תרבות ומקומות כאילו כמו שנינט וסקעת מופיעים??? כי למשל פארק הירקון הוא לא יכול להופיע... אז לאיזה מקומות זה לא תקף?

למה לא יכול? לא כל אירועי המוזיקה

הם של העירייה, דווקא הופעות בפארקים וכמו שהיה כפר המוזיקה בניצנים למשל הם אירועים שממומנים ע"י חברות שונות כמו חברות סלולריות וכד' והעירייה לא קובעת, מה גם שאני מקווה שאחרי יציאת הדיסק ב"ה הפופולריות תעלה וגם ראשי העיריות האטומים משהו , ישתכנעו טוב מאוד שכדאי להזמין את ג'קו להופיע אצלם.. ובוודאי שהוא יוכל להתחיל את סיבוב ההופעות במקומות כמו זאפה ,תאטרון נגה, הכלי תרבות מקומיים וכד'..

talytal

New member
../images/Emo45.gif בדיוק זאת הנקודה

העירייה לא יכולה להכתיב מי יופיע באירועים במימון פרטי. מדובר רק על הופעות שממומנות מכספי ציבור, ואז יש לעירייה יכולת להתערב בתכנים (מן הסתם...). כלומר - לא תהיה שום בעיה עם הופעות בהיכלי תרבות סטייל נינט וסקעת. ואני חוזרת על עצמי ועל שמיים שוב - לדעתי כל החרם המטופש הזה ייעלם מהר מאוד ברגע שייתברר שג'קו רווחי. כסף כסף כסף, זה מה שמסובב לראשי הערים את הראש בסופו של דבר.

rifkin1

New member
אהההההההההה

עכשיו הבנתי... ואני חשבתי שהעובדה שג'קו מוחרם בתל-אביב למשל אומרת שהוא לא יכול להופיע בשום מקום פרט למקומות כמו הסילבר וכאילו. תודה על ההבהרה...

hela19

New member
היי לכל המקסימות../images/Emo24.gifמתגעגעת..

אני מאמצת כל מילה שלכן.. חשוב להיות בעניינים, ולחשוב חיובי.. תגובות טובות ..וחדשות מעולות.. אשתדל להיות כאן יותר, אבל יש לי מעט קשיים בעניין.. ביי.. ה י ל ה

Karina85

New member
../images/Emo24.gif הילה!!!

גם אנחנו אוהבות אותך ומתגעגעות מאוד!!! מקווה שהכל בסדר

דורית41

New member
אהלן!!!דעתי לגבי הנקודות שהעלת-

קודם כל אני חייבת את מנת הח"ח המתבקשת - טליטל-אין אין אין כמוך ואני מתה עליך!! . מיד כשראית ערב קצת רגוע יותר,כמו מנהלת ראויה, העלת פה לדיון סוגיות כבדות שברור שיעוררו דיונים,התפלמסות,ויכוחים נוקבים. הזכרת לי את המדריך שלי ב"מחנות עולים",שכשראה שהפעולה רדומה מדי לטעמו היה מיד מכניס אותנו למוד של התעוררות-שירי מורל וכו'.(אגב,יתכן שכולן עדיין תששששושששות מהשרשור המתיששש שהיה כאן אתמול בערב). ולגבי הנקודות שהעלית: 1)התקליט-סביר להניח שהוא אמור כן לצאת באפריל,כי כפי שצויין כאן בעבר,יש לחברות העדפה להוציא לפני חגים-ראש השנה, פסח. הסגנון-תלוי מינתן את הטון בבחירת השירים-אני מניחה שאם לג'קו היה משקל רב יותר,הסגנון הוא אכן בלאדות רוק כמו השירים שלו שכבר הכרנו,ואם טדי-הם ינסו למשוך יותר לרוק פחות בלאדי ויותר כבד. תלוי גם מי הפיק,(האם אכן אסף אמדורסקי כמו שהנחנו לפני כחודשיים ? ) לגבי האתר וההופעה לפורום,מתנצלת שאצטרך לחזור מאוחר יותר ולכתוב הודעה מפוצלת. ,אני נכנסת לרצף של עיסוקים מחייבים (התעמלות וכו') עד מאוחר יותר.SEE YOU ALL LATER

talytal

New member
דורית, את סופר מתוקה! ../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

תודה על המחמאות, בוביזה....
איך אני מתגעגעת לבנות הנהדרות של הפורום הזה... החיסרון הפחות ברור של זה שאין הופעות כרגע - אין גם פגישות איתכן...

reviital

New member
טלילוש, רעיון טוב! להעסיק קצת את ה

ראש ולחשוב! אז ככה: 1. לדעתי האלבום יצא מיד אחרי אפריל - כי החומרים כבר מוכנים עוד מהתקופה של הגמר - כך הוא אמר - ואנחנו יודעים שהוא עובד על האלבום, כך שזה בטח יהיה מוכן דיי בזמן, אבל כדי לדפוק "איחור אופנתי" זה יצא קצת אחרי הזמן..
לגבי החומרים - לא יכולה לנחש מה יהיה שם, אני רק מקוה בטוחה שזה לא יהיה אלבום יבש כמו האלבום של נינט...
2. באתר החדש שיקום לג'קו - הייתי רוצה בעיקר שיהיה איתו קשר רציף, שהוא יהיה אורח כבוד בפורום, ונוכל לתקשר איתו בצורה זו. אגב, את מה שמלצמים לאתר של הראל סקעת שגם נמצא כרגע בבניה - מצלמים אצלו בבית, כך שזה יהיה אתר מאד אינטימי. יהיה נחמד אם גם לג'קו יהיה אתר אינטימי. 3. לגבי ההופעה בפני הפורום, א. הייתי שמחה אם זה יהיה משהו כמו מפגש פורום ולא ממש הופעה עם במה וכו'. יותר בקטע של לשבת יחד - ולשאול שאלות בצורת דו שיח, ואח"כ שג'קו ישיר כמה שירים שירצה (מצידי עד סוף הלילה), אבל שזה יהיה במקום קטן, משהו בסגנון של המפגש שהיה לרן דנקר עם נשות הפורום הבוגרות שלו - בבית קפה - סביב שולחן אחד. (למי שראתה זה פורסם ב-ynet).

Karina85

New member
../images/Emo45.gif

נכון צריך שזה יהיה נוח לדבר... אה מאמי את לא החזרת לי מסר... תעני לי בבקשה, שאני אדע... אבל רק במסר לא בפורום

היי למנהלת החמודה אחלה נושאים העלת!

מה נשמע ? ראיתי בשרשור לילה שאמצת את המשפט שלי על הgreat minds.. זה קצת האנגלית של 'טלפתיית נשמה' אבל משפט חמוד.. טוב ניגש לתשובות: 1. הייתי רוצה לקוות שהאלבום ייצא ב"ה אפריל ואפילו לפני כמובן, אבל כמו שנראה לי וממה שהספקנו להכיר את ג'קו בתחום המוזיקלי עד שהאלבום לא יהיה מושלם מכל הבחינות ג'קו ומנהליו לא ישחררו אותו לחנויות. .אז זה עלול לקחת גם מעבר לאפריל.. (הנה סתם דוג' על האלבום של סעדו אמרו שייצא בסוכות ואני כבר לא רואה כבר שום סוכה בשטח..
ואלבום אַיִן ..) אבל בכל מקרה נקווה שלא נצטרך לחכות כ"כ הרבה. לגבי סגנון - זה בטח יהיה 'הסגנון של ג'קו' שזה בלדות רוק וגם בלדות שקטות יותר נראה לי שהוא ישלב ביניהם, בכל מקרה השירים יהיו עם המון רגש ומילים מיוחדות כמו ששמענו עד עכשיו ... 2. באתר- ואת זה כדאי להעביר לורד שתעביר לממונים עליה.. - הייתי רוצה לראות כתבות , כתבות וודאו מארועים שהוא השתתף , שירים, תמונות, פורום (למרות שגם פה נחמד
אה ואם יהיה בלוג טלוויזיה אישי שלו כמו בקשת- זה יהיה מעולהההההההה!! אגב, האתר של סקעת בדרך הוא צולם ממש מהבית שלו, תראו כאן .. זה עושה את זה עוד יותר מעניין, אפה יצלמו את האתר של ג'קו? אולי בזולה של בורי ??
3. ההופעה לפני הפורום- מממ.... צריך לחשוב עלזה ובטח יהיה שרשורענק רק על זה אבל זה צריך להיות משהו מיוחד
ערב טוב לכולן ורק בשורות טובות (כי אני היום שמעתי כמה שפשוט ל
)

talytal

New member
וגם אני עונה (לעצמי...) ../images/Emo8.gif

1. בנושא האלבום, אני מאמינה שהוא ייצא בסביבות אפריל-מאי. לא הייתי ננעלת על החודש בצורה יותר מדי סופית, כי הדברים האלה מטבעם מאוד נזילים ונתונים לשינויים. אבל מבחינתי, באמת, אפריל זה הרבה הרבה לפני ההערכות הכי טובות שהיו לי בימי העליהום, כך שאפילו אם תהיה דחייה קלה, לא זה מה שישבור אותנו, נכון? דרך אגב, אני יודעת שבשלב הזה זה נראה כמו היסטוריה עתיקה, אבל אתם זוכרים שבכתבה "להציל את ג'קו" בידיעות נקבו באפריל רק כמועד החזרה הראשוני שלו, נכון? אז תחשבו איפה אנחנו עכשיו, לעומת איפה חשבנו שנהיה, ותחייכו חיוך גדול...
2. איך אני מחכה לאתר שלו! עצם זה שאין לו כרגע אף אתר, זה לדעתי אחד הדברים הכי לא הגיוניים שיש, וטוב מאוד שזה הולך לקבל מענה. ולפי האתרים של נינט וסקעת, את המענה הכי טוב שאפשר לקוות לו! מה אני מקווה לראות שם? הרשימה באמת אינסופית, אבל בהחלט החשיבות הכי גדולה מבחינתי היא לקבל חומרים חדשים מג'קו - מוזיקה, וידאו, בתקווה גדולה שגם קשר רציף יותר איתו. כמובן שלנו חשוב באופן מיוחד - מועדי הופעות (חלקנו כבר קובעים את הלו"ז החודשי לפיהן, לא ככה?
). חוץ מזה, בוודאי שברגע שיצא האלבום ויהיו חומרים חדשים, בכלל יהיה שמח מאוד! רק תראו כמה עניין אנחנו מצליחים לייצר פה בלי מקור רשמי לחומרים, אז המחשבה על עד כמה נוכל לתרום ולהיתרם מקיום אתר רשמי ומושקע, בהחלט בהחלט עושה לי רק טוב. 3. גם מבחינתי כל סיטואציה של ג'קו, אנחנו וגיטרה במקום אחד, זה כל מה שצריך. זה כבר נכתב בשרשור, וזה כל כך נכון. לא פירוטכניקה ולא שטויות, רק ג'קו והשירים (המקוריים!) שלו. בשביל זה, בסופו של דבר, אנחנו כאן.

Karina85

New member
מחייכת חיך גדול ../images/Emo13.gif

חחח גם אני מתגעגעת!!! ואי אני מזה מקווה שהיום אני אוכל לצאת קצת מהבית!!! יש שמש!

אפרתי 29

New member
גם אני רוצה לענות ../images/Emo9.gif

1) אני מאוד מקווה שהאלבום ייצא באפריל... אבל גם אם הוא ייצא קצת יותר מאוחר, לא אכפת לי, העיקר שהוא יהיה הכי טוב וג'קואי שאפשר !!!
לחברה טובה שלי קוראים הילה, ואמרתי לה שיכול להיות שג'קו יכתוב שיר אהבה להילה חברה שלו, ואז היא תרוויח שיר אהבה מדהים עם השם שלה שיתנגן בחתונה שלה, ושתזכור מי עלתה על זה !!!
3) לגבי ההופעה והמפגש עם הפורום... היה לי חלום שכולם ישבו במעגל על כיסאות פלסטיק וג'קו שר וניגן על הגיטרה... :p אני לא יודעת איך זה יהיה, אבל יהיה מדהים, זה בטוח. אני לא יכולה לחכות...

למעלה