ערב מעולה!

alona37

New member
..

בקר לאלבום- לדעתי הוא ייצא בחופשת פסח... אני מצפה למגוון שירים , רוק יותר כבד , רוק עדין..וכו'. בקשר לאתר- אני מחכה כבר שיעלה , האתר של נינט מדהים! אז של ג'קו גם יהיה , בטוח. בקשר להופעה- אתן יכולות לתת לי פרטים , אני לא מעודכנת , הופעה לפורום?ורד? מה , מי , מתי , ואיך?חח

alona37

New member
"פנאי פלוס"-יש מצב לסריקה?

או שתגידו לי מי היה בשער של הגיליון..?

לגבי האלבום

לדעתי האלבום לא ייצא באפריל, קשה לי להאמין שגם יספיק לצאת לו סינגל או שניים קודם + שתהיה לו מספיק ייחצנות כדי שהאלבום יימכר עד אפריל בהמוניו. יותר סביר שייצא לו סינגל בסביבות יוני, עוד אחד ביולי, ואז דיסק בראש השנה הבא. נראה, אני מקווה שאתבדה ושהכל ירוץ מהר יותר ושכבר עוד מעט נשמע סינגל בתחנות הרדיו (כולל גלגלץ). לגבי אופי התקליט אני מאד מקווה שהוא יהיה בכיוון חזק, לא כל כך משנה אם הרוק יהיה עדין או עוצמתי יותר, (אני מקווה שעוצמתי) אבל העיקר שג'קו ייתן שם אם כולו ואת קולו ושלא ירככו אותו בשום צורה, שייתנו לו להיות עוצמתי ולא ירסנו אותו מבחינה קולית.

rifkin1

New member
זה גם מה שאני מקווה שיקרה

יוני/יולי יכול להיות זמן דיי טוב ליציאת ההתקליט. אם רוצים להוציא אלבום טוב צריך לתת לו מספיק זמן ולדאוג שעיטוי שלו יהיה נכון. כמו שגלית אמרה, צריך זמן לשחרור סינגל ולייחצנות טובה ולא למהר...

juanes

New member
לדעתי

- תזמון יציאת הדיסק: לדעתי סינגל ייצא באפריל. יש משמעות סמלית למועד הזה (פסח, יציאה מעבודת לחירות וכו'). אני מניחה שהחודשים האחרונים עשו ליצירה הג'קואית דברים טובים, ואני מניחה שיהיה לפחות שיר אחד שנכתב בתקופה הזו. הספתח יהיה באפריל, ובסביבות יולי אוגוסט ייצא הדיסק השלם, כמובן, בעזרתו האדיבה של צביקה הדר, שיקדם אותו בכוכב נולד 5. לדעתי הקו הכללי יהיה רוק, ורוק, ורוק, עם נגיעות שקטות. - אתר: כדי להבין לאיזה כיוון טדי יקחו את זה, כדאי לגשת לאתר של נינט. האתרים של טדי אינטראקטיב הם מאוד מקצועיים (אולי מדי?), יהיה שם המון המון מידע, כל מה שרצינו לדעת ולא רצינו לדעת על ג'קו, מאז היותו עובר ועד היום. - אני רוצה לבוא!!! לראות את ג'קו מול קהל ידידותי מאוד (בוגר
), באווירה יחסית רגועה, ג'קו באינטימיות... חייבת להיות שם גיטרה (אולי גם פסנתר?). יש לי חיוך על הפנים ש

למעלה