שאלון הכרות!

ממש צריכה לישון אבל יותר מידי אנרגיות

שם: מורי שיר ששמעתי הרבה השבוע של אדם: אממ סטארלייט /מאד וורלד וגם חרשתי על הביצוע שלו עם קוקי וקריס לליטל לייז. שיר ששמעתי הרבה השבוע לא של אדם: lie של דיוויד קוק וגם את הדיסק החדש של רייכל שיר שאני לא יכול לסבול:ממה שמתנגן בימים אלה ברדיו,2 בלילה של משה פרץ ובכלליות פנקס הקטן- ששי קשת משהו מצחיק שקרה לי:קשה לי לחשוב על משהו ממש מצחיק משהו שעלה לי על העצבים:הפדלאות של חברים שלי השבוע מה מתנגן לכם מ-מ-ש עכשיו:כלום אני בשקט סרט אהוב ישראלי-כנפיים שבורות ומבצע סבתא סרט אהוב לועזי-סיפור אהבה בלתי נשכח,הנסיכה הקסומה,רוח רפאים אישה יפה ,ריקוד מושחת וריוקד צמוד פסקול סרט הכי אהוב- ריקוד צמוד ומלך האריות מקום הכי אהוב בארץ-ירושלים מקום הכי אהוב בעולם-פרו קניון הכי אהוב-מלחה? בילוי הכי אהוב-לשבת עם חברים ממתק הכי אהוב-שוקולד חטיף אהוב-במבה מאכל אהוב-שניצל אבל רק של אמא בית קפה\מסעדה אהובה-בבט אבל המקורי בירושלים הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

sweet shir

New member
עונה. D:

שם: שיר. שיר ששמעתי הרבה השבוע של אדם: לא שמעתי? חח אני מרגישה ממש גרועה, אבל אני עושה הפסקה משירי אדם כדי שלא ימאס לי.. X: שיר ששמעתי הרבה השבוע לא של אדם: Don't Trust Me - 3Oh!3 שיר שאני לא יכול לסבול: Lonely - McFly חחח משהו מצחיק שקרה לי: לא עולה לי. P: משהו שעלה לי על העצבים: ההורים שלי חח מה מתנגן לכם מ-מ-ש עכשיו: Cellar Door - Escape The Fate סרט אהוב ישראלי- אני לא רואה יותר מדי סרטים ישראליים. נגיד שיוסי וג'אגר? חח אבל ראיתי אותו שהייתי ממש צעירה אז יש מצב שעכשיו אני אחשוב שהוא גרוע. סרט אהוב לועזי- נערה בהפרעה ובאנג באנג יור דד, ובז'אנר הטראש ילדות רעות, יורו טריפ ואמריקן פאי 4. D: פסקול סרט הכי אהוב- אין. מקום הכי אהוב בארץ- ת"א ורעננה. :) מקום הכי אהוב בעולם- מכלילה את זה- גרמניה ואנגליה.
קניון הכי אהוב- הסנטר חח. אבל זו אהבה נרכשת, בהתחלה לא סבלתי את המקום.
בילוי הכי אהוב- שופינג או סתם להיות עם חברים. ממתק הכי אהוב- שוקולד, ברור.
חטיף אהוב- צ'יטוס גבינה. מאכל אהוב- סושי.D: בית קפה\מסעדה אהובה- דאנקן דונאטס. *-* זבלים מה הם פשטו רגל. ;;

השיעמום של 3 בלילה...../images/Emo29.gif../images/Emo41.gif../images/Emo23.gif../images/Emo33.gif

שם: גל.
שיר ששמעתי הרבה השבוע של אדם: Fame
שיר ששמעתי הרבה השבוע לא של אדם: Edith Piaf- La Foule והרבה ליידי גאגא לקראת ההופעה מחר
שיר שאני לא יכול לסבול: החידוש של הג'ונאס בראדרס לYo Ho A Pirate's Life For Me
משהו מצחיק שקרה לי: גורי אלפי ורועי לוי ירדו עליי ועל חברות במופע סטנדאפ שלהם, היה מצחיק :)
משהו שעלה לי על העצבים: אנשים שטסים עכשיו לארה"ב. אני רוצה גם.
מה מתנגן לכם מ-מ-ש עכשיו: Black Dog מהזודיאק שואו.
סרט אהוב ישראלי- איים אבודים נחמד...
סרט אהוב לועזי- יש מלא. נגיד שבינתיים הסרט האהוב שלי זה אמדאוס
פסקול סרט הכי אהוב- סוויני טוד.
מקום הכי אהוב בארץ- נראה לי שת"א.
מקום הכי אהוב בעולם- האמ, ניו יורק כמובן...וגם לוס אנג'לס, פריז, ונציה, לונדון...
קניון הכי אהוב- דיזנגוף סנטר וארנה.
בילוי הכי אהוב-
ממתק הכי אהוב- טים טאם. יאמי.
חטיף אהוב- אפרופו.
מאכל אהוב- סושי ומוקפץ ^^
בית קפה\מסעדה אהובה- בית קפה נראה לי The Coffee Bean או כל מה שיזכיר לי את סטארבקס. מסעדה...נראה לי טוק טוק.

למעלה