../images/Emo24.gifשאלון צ"חמ ../images/Emo24.gif
גם לי התחשק להרכיב שאלון
וחלק מהשאלות אולי כבר נשאלו וכמה שגם הוספתי מעצמי ... זה יהיה ארוך מאד אך קליל אז למי שיש סבלנות בכייף . כך אכיר את הראש שלכם
אם הייתם בעלים של עסק רציני - את מי הייתם לוקחים לעבוד אתכם - הרכיבו צוות מנצח מבין הדמויות . מי יהיה יד ימינכם וצמוד אליכם בעסק ? כלומר על מי תסמכו ? את מי הייתם מעדיפים מבין כל המזכירות לקחת לכם כמזכירה ? היכן הייתם רוצים לגור ? מבין כל הבתים הגדולים בג"נואה ? ואת מי תקחו שינקה ויבשל (אין הרבה מבחר אני יודעת) כשאשה (גם לגברים) במי הייתם בוחרים לבןזוג ? (ותענו על כל צמד כלומר תבחרו מכל צמד אחד ולא אחד מכל הצמדים ) ויקטור או ג"ון ? ג"אק או בראד ? פול או מייקל ? ראול או בילי? ג"ייטי או וורטון ? חה חה (לא לדלג על הצמד ) מלקולם או ניל ? רייאן או בראד ? מיגל או סילבה ? רוס או גארי ? ניקולאס או טוני ? בתור גבר (גם לנשים) את מי הייתם בוחרים\ות כבת זוג מבין הצמדים? ניקי או אשלי ? ג"יל או קאתרין ? מקאנזי או בריטני ? שרון או גרייס ? ויקי או פיליס? מייגן או טרישה ? אוליביה או דרוסילה ? נינה או קריסטין ? דייאן או מריסה? לין או קוני ? אסתר או מיימי (חה חה לא לדלג
) מקווה שלא שכחתי ואם כן תוסיפו לבד ..... לו היית פסיכולוג , את איזה מבין הדמויות היית לוקח לטיפול יסודי ? גארי , דייאן , טרישה , תומאס , מייגן (אחרי הטראומה) , ליב (אחרי המחלה) , נינה (עם חוסר הביטחון שלה) , או וורטון ? איזה ספר של אחת הדמויות היית מוכן לקרא ולא חייב מהסופרים.. הכוונה ספר אוטוביוגרפי שיכתוב על חייו ... את מי היית לוקח כעורך\כת דין לכל החיים ? את מי לא? איזה ילד היית רוצה שיהיה לך מבין כל הילדים ??? וכילד את מי היית רוצה להחליף ? כלומר להיות במקומו ... מי מבין כל הדמויות שאת\ה לא סובל\ת בכל זאת היית מוכן\ה לסבול ולחיות איתו\ה כשותף\ה לדירה ? באיזה בית מהבתים בג"נואה היית מוכן\ה לחיות ובתור מה ? מצא\י לך תפקיד או דמות איזה בניין או מיקום עסקי היית לוקח\ת לעצמך ומטפח כמו שהיית רוצה ? את מי היית מעביד ואת מי מעיף ? בחר\י לך דמות אהובה , לו היית במקומו , מה היית משנה בחייך וזה כולל הכל , אישי עסקי מגורים ועוד... וכנ"ל בדמות שאתם לא סובלים ...
(קשה?) קצת התעייפתי וכשיהיו לי עוד שאלות אמשיך תהנו
גם לי התחשק להרכיב שאלון