שאלון צ"חמ

ים כחול

New member
../images/Emo24.gifשאלון צ"חמ ../images/Emo24.gif

גם לי התחשק להרכיב שאלון
וחלק מהשאלות אולי כבר נשאלו וכמה שגם הוספתי מעצמי ... זה יהיה ארוך מאד אך קליל אז למי שיש סבלנות בכייף . כך אכיר את הראש שלכם
אם הייתם בעלים של עסק רציני - את מי הייתם לוקחים לעבוד אתכם - הרכיבו צוות מנצח מבין הדמויות . מי יהיה יד ימינכם וצמוד אליכם בעסק ? כלומר על מי תסמכו ? את מי הייתם מעדיפים מבין כל המזכירות לקחת לכם כמזכירה ? היכן הייתם רוצים לגור ? מבין כל הבתים הגדולים בג"נואה ? ואת מי תקחו שינקה ויבשל (אין הרבה מבחר אני יודעת) כשאשה (גם לגברים) במי הייתם בוחרים לבןזוג ? (ותענו על כל צמד כלומר תבחרו מכל צמד אחד ולא אחד מכל הצמדים ) ויקטור או ג"ון ? ג"אק או בראד ? פול או מייקל ? ראול או בילי? ג"ייטי או וורטון ? חה חה (לא לדלג על הצמד ) מלקולם או ניל ? רייאן או בראד ? מיגל או סילבה ? רוס או גארי ? ניקולאס או טוני ? בתור גבר (גם לנשים) את מי הייתם בוחרים\ות כבת זוג מבין הצמדים? ניקי או אשלי ? ג"יל או קאתרין ? מקאנזי או בריטני ? שרון או גרייס ? ויקי או פיליס? מייגן או טרישה ? אוליביה או דרוסילה ? נינה או קריסטין ? דייאן או מריסה? לין או קוני ? אסתר או מיימי (חה חה לא לדלג
) מקווה שלא שכחתי ואם כן תוסיפו לבד ..... לו היית פסיכולוג , את איזה מבין הדמויות היית לוקח לטיפול יסודי ? גארי , דייאן , טרישה , תומאס , מייגן (אחרי הטראומה) , ליב (אחרי המחלה) , נינה (עם חוסר הביטחון שלה) , או וורטון ? איזה ספר של אחת הדמויות היית מוכן לקרא ולא חייב מהסופרים.. הכוונה ספר אוטוביוגרפי שיכתוב על חייו ... את מי היית לוקח כעורך\כת דין לכל החיים ? את מי לא? איזה ילד היית רוצה שיהיה לך מבין כל הילדים ??? וכילד את מי היית רוצה להחליף ? כלומר להיות במקומו ... מי מבין כל הדמויות שאת\ה לא סובל\ת בכל זאת היית מוכן\ה לסבול ולחיות איתו\ה כשותף\ה לדירה ? באיזה בית מהבתים בג"נואה היית מוכן\ה לחיות ובתור מה ? מצא\י לך תפקיד או דמות איזה בניין או מיקום עסקי היית לוקח\ת לעצמך ומטפח כמו שהיית רוצה ? את מי היית מעביד ואת מי מעיף ? בחר\י לך דמות אהובה , לו היית במקומו , מה היית משנה בחייך וזה כולל הכל , אישי עסקי מגורים ועוד... וכנ"ל בדמות שאתם לא סובלים ...
(קשה?) קצת התעייפתי וכשיהיו לי עוד שאלות אמשיך תהנו

The Abbott Girl

New member
אני רוצה לענות!!! ../images/Emo72.gif

אם הייתם בעלים של עסק רציני - את מי הייתם לוקחים לעבוד אתכם - הרכיבו צוות מנצח מבין הדמויות . ג'ק אבוט, ריאן מקינל, וג'יל אבוט. מי יהיה יד ימינכם וצמוד אליכם בעסק ? כלומר על מי תסמכו ? ג'ק את מי הייתם מעדיפים מבין כל המזכירות לקחת לכם כמזכירה? המזכירה של ויקטוריה, יעילה ולא מתערבת לבוסית שלה בחיים יותר מידי היכן הייתם רוצים לגור ? מבין כל הבתים הגדולים בג"נואה ? דהההה באחוזת אבוט ואת מי תקחו שינקה ויבשל (אין הרבה מבחר אני יודעת) התלבטות רצינית בין מיגל לאסתר... אני הולכת על אסתר. כשאשה (גם לגברים) במי הייתם בוחרים לבןזוג ? (ותענו על כל צמד כלומר תבחרו מכל צמד אחד ולא אחד מכל הצמדים ) ויקטור או ג"ון ? ויקטור ג"אק או בראד ? ג'ק פול או מייקל ? מייקל ראול או בילי? בילי ג"ייטי או וורטון ? חה חה (לא לדלג על הצמד ) ג'יי טי מלקולם או ניל ? מלקולם רייאן או בראד ? ריאן מיגל או סילבה ? (גם זה חייבים?!) סילבה רוס או גארי ? גארי ניקולאס או טוני ? (טוני הראשון או השני?) ניקולס בתור גבר (גם לנשים) את מי הייתם בוחרים\ות כבת זוג מבין הצמדים? ניקי או אשלי ? אשלי ג"יל או קאתרין ? (איפה השאלה?) ג'יל מקאנזי או בריטני ? בריטני שרון או גרייס ? גרייס!!!! ויקי או פיליס? פיליס מייגן או טרישה ? אויש שאלה קשה שונאת את שניהן, טרישה אוליביה או דרוסילה ? דרו נינה או קריסטין ? אני מגיעה לשלב הבחילה, קריסטין דייאן או מריסה? עכשיו אני מקיאה! מריסה לין או קוני ? קוני אסתר או מיימי (חה חה לא לדלג ) אסתר לו היית פסיכולוג , את איזה מבין הדמויות היית לוקח לטיפול יסודי ? גארי , דייאן , טרישה , תומאס , מייגן (אחרי הטראומה) , ליב (אחרי המחלה) , נינה (עם חוסר הביטחון שלה) , או וורטון ? ליב איזה ספר של אחת הדמויות היית מוכן לקרא ולא חייב מהסופרים.. הכוונה ספר אוטוביוגרפי שיכתוב על חייו ... ויקטוריה נראה לי את מי היית לוקח כעורך\כת דין לכל החיים ? מייקל את מי לא? סילבה איזה ילד היית רוצה שיהיה לך מבין כל הילדים ??? לילי? וכילד את מי היית רוצה להחליף ? כלומר להיות במקומו... קאסי מי מבין כל הדמויות שאת\ה לא סובל\ת בכל זאת היית מוכן\ה לסבול ולחיות איתו\ה כשותף\ה לדירה ? ויקטטור באיזה בית מהבתים בג"נואה היית מוכן\ה לחיות ובתור מה ? באחוזה של ג'ק בתור מנקת רצפות מצא\י לך תפקיד או דמות: המאהבת של ג'ק איזה בניין או מיקום עסקי היית לוקח\ת לעצמך ומטפח כמו שהיית רוצה ? את הבניין של ז'בוט את מי היית מעביד ואת מי מעיף? הייתי מעבידה את ג'יל כמו שצריך, ומעיפה את בריטני מהפרסומת של גלו בחר\י לך דמות אהובה: ג'ק לו היית במקומו , מה היית משנה בחייך וזה כולל הכל - הייתי מפסיקה להיות אובססיבית לגבי ויקטור, מציקה פחות לאחותי המקסימה, מנסה למצוא יותר יחסים אישיים, וזהו. עסקי? אולי הייתי מחפשת בשבילו משהו שלא יתחרה בויקטור ואז אפשר להפסיק עם האובססיה, הייתי מתנחלת בחווה עם ויקי :)אישי עסקי מגורים ועוד... וכנ"ל בדמות שאתם לא סובלים ... (קשה?) ויקטטור, מאבד את כל הנכסים שלו בשל החלטה שגויה. מתחתן עם דיאן שוב כי היא סוחטת אותו והוא מתחיל להיות ממורמר, ומגורים? הייתי הורגת אותו (מוות אכזרי או התאבדות) ואז הוא משנה את מגוריו אל השמיים.. היה כיף היה נחמד אבל יש עבודה! צ'או

עונה על חלק:

|כוכב| אם הייתם בעלים של עסק רציני - את מי הייתם לוקחים לעבוד אתכם - הרכיבו צוות מנצח מבין הדמויות . מי יהיה יד ימינכם וצמוד אליכם בעסק ? כלומר על מי תסמכו ? ג'יל - גם חכמה, מעשית ויודעת לנהל, וגם נאמנה יחסית לשאר הג'נואה-סיטים - שהיה את הסכסוך בין ויקטור לג'ק על ניומן אנטרפרייז היא נשארה נאמנה לויקטור זמן ארוך למרות שהרשע אפילו לא האמין לה שהיא לא בוגדת. עוד עובדים - ג'ק, ראיין, ויקטוריה ואפילו ניל - הא אמנם מעצבן אבל לפעמים הוא מועיל. |כוכב| את מי הייתם מעדיפים מבין כל המזכירות לקחת לכם כמזכירה ? סורי, אני לא מבדילה בין המזכירות. |כוכב| היכן הייתם רוצים לגור ? מבין כל הבתים הגדולים בג"נואה ? באחוזת ניומן! כי יש המון שטח ירוק מסביב, יש ארוות סוסים, בריכה, בית על העץ, מה עוד צריך? |כוכב|ואת מי תקחו שינקה ויבשל? מיגל. Uכוכב| כאשה (גם לגברים) במי הייתם בוחרים לבןזוג ? (ותענו על כל צמד כלומר תבחרו מכל צמד אחד ולא אחד מכל הצמדים ) ויקטור או ג"ון ? ג'ון ג"אק או בראד ? בלי ספק, ג'ק
פול או מייקל ? ברור שמייקל! ראול או בילי? בילי
ג"ייטי או וורטון ? וורטון. אמנם פושע אבל לפחות לא מעצבן כמו ג'יטי. מלקולם או ניל ? מלקולם רייאן או בראד ? ראיין מיגל או סילבה ? מיגל רוס או גארי ? גארי - אז יש לו קצת בעיות נפשיות, אז מה? הוא הרי חתיך
ניקולאס או טוני ? טוני! אחח, הוא היא איש טוב
|כוכב|בתור גבר (גם לנשים) את מי הייתם בוחרים\ות כבת זוג מבין הצמדים? ניקי או אשלי ? אשלי. שונאת את ניקי. ג"יל או קאתרין ? ג'יל - יותר מרגשת. מקאנזי או בריטני ? מאקנזי. שרון או גרייס ? שרון ויקי או פיליס? פיליס מייגן או טרישה ? מייגן אוליביה או דרוסילה ? דרו נינה או קריסטין ? נינה (רק לא את קריסטין!) דייאן או מריסה? מריסה לין או קוני ? מי זו קוני? אסתר או מיימי? אסתר - פחות זקנה. |כוכב| לו היית פסיכולוג , את איזה מבין הדמויות היית לוקח לטיפול יסודי ? ליב! וגם הייתי מאשפזת אותה לנצח בבית משוגעים וככה מוציאה אותה מהסידרה! |כוכב| איזה ספר של אחת הדמויות היית מוכן לקרא ולא חייב מהסופרים.. פיליס! היו לה חיים מעניינים
|כוכב| את מי היית לוקח כעורך\כת דין לכל החיים ? את מי לא? אני חייבת לבתחייב לכ-ל החיים? בעיקרון עורכי דין טובים הם קריסטין ומייקל. את ג'ון סילבה הייתי לוקחת רק אם השניים האחרים לא יכולים בשום פנים ואופן. |כוכב| איזה ילד היית רוצה שיהיה לך מבין כל הילדים ? קאסי. ממושמעת, מתוקה, עוזרת בבית, חכמה. |כוכב|וכילד את מי היית רוצה להחליף ? כלומר להיות במקומו ... לא הייתי מתנגדת להיות נוח - יש לו הורים אוהבים, אחות גדולה אוהבת והוא גדל עם כפית של זהב בפה.

junny

New member
תורי!!

אם הייתם בעלים של עסק רציני - את מי הייתם לוקחים לעבוד אתכם - הרכיבו צוות מנצח מבין הדמויות . ויקטוריה, אשלי, פיליס- צוות הבנות!! מי יהיה יד ימינכם וצמוד אליכם בעסק ? כלומר על מי תסמכו ? על אשלי, היא הכי אמינה שם את מי הייתם מעדיפים מבין כל המזכירות לקחת לכם כמזכירה ? לין.. אני אוהבת לקקנים היכן הייתם רוצים לגור ? מבין כל הבתים הגדולים בג"נואה ? אחוזה של הניומנים, לא ברור?? ואת מי תקחו שינקה ויבשל (אין הרבה מבחר אני יודעת) מיגל- ברור, שוב פעם- אני אוהבת לקקנים כשאשה (גם לגברים) במי הייתם בוחרים לבןזוג ? (ותענו על כל צמד כלומר תבחרו מכל צמד אחד ולא אחד מכל הצמדים ) ויקטור או ג"ון ? ויקטור ג"אק או בראד ?בראד פול או מייקל ?מייקל ראול או בילי?אם אני צריכה לבחור לאחותי הקטנה (כי אני לא מתעסקת עם קטינים) אז בטח זה יהיה בילי. ג"ייטי או וורטון ? חה חה (לא לדלג על הצמד )גיי טיי מלקולם או ניל ?מלקולם רייאן או בראד ?בראד מיגל או סילבה ?מיגל (באאא..) רוס או גארי ? באא (כמו הקאה) יותר גדול... גארי בלי השגעון שיש לו או רוס בלי הפרצוף המטומטם ניקולאס או טוני ?טוני השני! ברור חתיך שלי בתור גבר (גם לנשים) את מי הייתם בוחרים\ות כבת זוג מבין הצמדים? ניקי או אשלי ?אשלי ג"יל או קאתרין ?קאתרין!! מקאנזי או בריטני ?מאק שרון או גרייס ?שרון ויקי או פיליס? פיליס או ויקי או פיליס לא יודעת קשה מייגן או טרישה ?מייגן אוליביה או דרוסילה ?דרו נינה או קריסטין ?כריס דייאן או מריסה?דייאן לין או קוני ? קוני אסתר או מיימי (חה חה לא לדלג )אסתר מקווה שלא שכחתי ואם כן תוסיפו לבד ..... לו היית פסיכולוג , את איזה מבין הדמויות היית לוקח לטיפול יסודי ? גארי , דייאן , טרישה , תומאס , מייגן (אחרי הטראומה) , ליב (אחרי המחלה) , נינה (עם חוסר הביטחון שלה) , או וורטון ? מייגן- מגיע לה היא היתה מקסימה ועברה טראומה כל כך קשה. ואני באמת חושבת שהיא היתה קורבן בסדרה איזה ספר של אחת הדמויות היית מוכן לקרא ולא חייב מהסופרים.. הכוונה ספר אוטוביוגרפי שיכתוב על חייו ... ניקי- איך התקדמתי בחיי מעקרת בית תמימה לחיית עסקים ממולחת בראד- איך כל החיים דרכו עלי ג'ק- 1001 דרכים להפיל את ויקטטור ללא הצלחה. סתם רציני- קאתרין האלילה שלי את מי היית לוקח כעורך\כת דין לכל החיים ? את מי לא? ברור- מייקל איזה ילד היית רוצה שיהיה לך מבין כל הילדים ??? קאסי וכילד את מי היית רוצה להחליף ? כלומר להיות במקומו ...קאסי מי מבין כל הדמויות שאת\ה לא סובל\ת בכל זאת היית מוכן\ה לסבול ולחיות איתו\ה כשותף\ה לדירה ? ריאן באיזה בית מהבתים בג"נואה היית מוכן\ה לחיות ובתור מה ? פנטאוז של ויקטטור בתור בת הזוג של בראד מצא\י לך תפקיד או דמות איזה בניין או מיקום עסקי היית לוקח\ת לעצמך ומטפח כמו שהיית רוצה ? את מי היית מעביד ואת מי מעיף ? תעשיות ניומן- מעיפה את ניל לוקחת את פיליס, ואשלי, דרו ובונה בית טיפוח החן והיופי בחר\י לך דמות אהובה , לו היית במקומו , מה היית משנה בחייך וזה כולל הכל , אישי עסקי מגורים ועוד... וכנ"ל בדמות שאתם לא סובלים ... (קשה?) דמות שאני אוהבת- ויקי ומשנה לה את התמימות המשפחתית, הופכת אותה למשהו קצת יותר ביצ'י ופחות מפונק דמות שאני לא אוהבת- ג'ק ומוציאה אותו מהורידים של ויקטור אופפ... ארוך

ים כחול

New member
תשובות שלי ../images/Emo3.gif../images/Emo140.gif

לא קל להרכיב צוות שם כי אחד אוכל את השני חחחח מנסה : רייאן וויקי ג"יל צריכה משרד לבד
ג"ק ואבא שלו (רק שירסן אותו לפעמים) יד ימיני - רייאן - נאמן אך לא לקקן (נגעלת מלקקנים) מזכירה - קוני - יעילה ולא חודרת לפרטיות בית - של קאתרין - הייתי יושבת בסלון ומתפוצצת מצחוק מהירידות של הנשים אחת על השנייה
מעדיפה את מיגל השקט - אסתר טפשה ומעצבנת בטירוף !! ג"ון המרדים באופן מקסים ולא ויקטרקטור (שדורס מי שבא לו) מעדיפה רומנטי כמו ג"אק ולא ג"יגולו כמו בראד מייקל
(פול = בעעעע) לו הייתי בגילם - אז בילי מעדיפה לברוח מהעיר ורק לא להיות עם אחד מהם---> ג"ייטי או וורטון מלקולם ולא לקקניל בעעעעע רייאן סילבה ולא מיגל השפוט רוס או גארי ??? מי לעזאזל חיבר את השאלון ?????? חחחחחחחחחחחחח טוני המקורי ולא ניקו האידיוט ונעבור לנשים
אשלי ולא ניקי ג"יל ולא קאתרין מקנזי אבל אחרי שיחות עם פסיכולוג שכחתי לשים אותה ברשימת מטופלים . שרון המושלמת ולא גרייס הנחשית פיליס הסוערת ולא קריס המרדימה אם חייבים ואין ברירה אז מייגן ולא טרשת עורקים מריסה ולא דייאן החולנית לין רגישה ומוכרת ולא קוני אסתר או מיימי ??? אני בווווררררררררחתתתתתת שוווווווב ........ יו מה עוללתי לנו מה .... סליחה
זה היה קטע מתיש נפשית חחחחחחחחחחח אם הייתי פסיכולוגית הייתי מטפלת בנינה , והייתם רואים איך תוך כמה שעות היא מעיפה את תומאס ואחרי חודש פורחת ומצליחה...
אני לא צנועה חחחחח סתם ... אחר כך ממשיכה עם וורטון שהיה חוזר בתשובה ומתנדב בכל מיני בתי חולים עם קשישים
הייתי רוצה לקרא אוטוביוגרפיה של דרוסילה מימיה ברחובות ניו יורק עד היום , וגם של וורטון להבין איך ולמה נהיה פושע ,זה מסקרן.... והכי הכי של ג"יל !!!! זו שאלה שכבר שאלתי - מייקל וקריסטין ...כעורכי דין עדיפים מייקל ערמומי ומפולפל וקריס מאזנת אותו . רוצה את לילי מתוקה , וניית היה מבזבז לי המון משחות שיניים ... הייתי רוצה להיות נוח בזכות האמא המקסימה
לגור עם דמות שאני לא סובלת - זה יהיה עם נינה כי כל השאר יותר גרועים ...
הייתי מאמצת את הקפה של ג"ינה ומעוררת ומחייה אותו מביאה יותר זמרים מעניינים , המקום קצת רדום . תארו לכם את ג"ק שואל את פיליס :" את רוצה לשתות איתי בקפה של ימוש" ???
ג"יל - הייתי רוצה שיהיה לה גבר ושהיא תהיה פחות אובססיבית בעבודה ופחות רעה למאקנזי ... שתגור בבית אחר עם החבר ותפסיק להציק לכולם כי זה כבר פאתטי ומצחיק . בראד כמו שפעם אמרתי .... חייב פשוט חייב לעבוד כג"יגולו הוא יעשה המון כסף בלי כאבי הראש של ויקטור ועוד..... רק נשים עשירות והוא יהפוך לנסיך

ג'ני...../images/Emo13.gif

נשמה! אני מה זה מעופפת, אני שואלת באותו השרשור שכתבת, לאן נעלמת...?! אני מקווה שקיבלת את המסר שלי כי את המייל המקסים ששלחת מזמן ראיתי רק לפני כמה ימים. איתך הסליחה מתוקה!

junny

New member
הרמוני

יקירתי! רק עכשיו ראיתי שמהבהב לי המסר! תודה רבה לך. לא כל כך נעלמתי אני קוראת בפורום כל יום אבל אני לא כל כך בענינים בגלל עומס לימודים ועבודה אין לי תגובות לפורום- לצערי. אבל עוד מעט מגיעה עונת הדובים והחורף ואני אחזור עם מדור המתלבשים שלי וביחד נחלק דרקונים לנשות צח"מ על איפור , לבוש וסטיילינג. מתגעגעת לכולם ונשיקות

שמיצית

New member
גם אני רוצה

אם היתי בעלת עסק רציני - הייתי לוקחת את ג'ק, בראד וניקי.. לא מאמינה שהייתי צריכה את אשלי, בהיותה כימאית..
יד ימיני היה בראד.... מהסיבות הלא נכונות בעליל
מזכירה - הייתי לוקחת מזכיר... אנחנו במאה ה-21! נראה לי שניק... מגיע לו שמישהי תטיח בו מנה של מציאות בפנים!@ אם אישה, אז קוני.. היא נראית לי ממש אחלה!
אהני חושבת שלאחוזת צ'נסלר יש פוטנציאל, בתנאי שמותר לי לעצב מחדש...
ינקה ויבשל - רק מיגל! (אשכרה סיסמת בחירות:).
ויקטור, בראד, מייקל, בילי, וורטון, מלקולם, בראד, סילבה, רוס וטוני (הישן:)
בתור גבר - ניקי, ג'יל, מקנזי, גרייס, פיליס, מייגן, דרוסילה, נינה, מריסה, קוני, מיימי..
לו הייתי פסיכולוגית - הייתי לוקחת את דיאן לטיפול ממושך וכואב..
היה נחמד לקרוא אוטוביוגרפיה של דרוסילה, שהייתה בכל העולם..
עו"ד - הייתי לוקחת את סילבה, ולא את כריס... בעע...
קאסי מקסימה וצייתנית...
מבין אלו שאני לא סובלת, הייתי מוכנה לחיות עם ויקי כשותפה לדירה
הייתי משנה את אחוזת צ'נסלר ומעצבת כראות עיני...
במקום ג'ק, הייתי מתמקדת בחיי האהבה של עצמי ולא של אחרים, לוקחת קצת שיעורי יוגה לטהר את הגוף מכל האנרגיות השליליות של שנאה לויק ולבראד, והאמת - הייתי יוצאת מהבית של ההורים! ראבק - בן כמה הוא?

Dawn12

New member
שירה! ../images/Emo24.gif

שנים שלא ראינו אותך כאן! אל תעשי לנו את זה יותר...

גם אני שאלתי את עצמי לאן נעלמת...

העיקר שחזרת אלינו! ב ר ו כ ה ה ש ב ה מ ת ו ק ה

שמיצית

New member
איזו הפתעה.. תודה../images/Emo24.gif

םשוט לא יצא לי לראות צח"מ בזמן האחרון.. רק היום הצלחתי לראות פםרק שלם מההתחלה ועד הסוף.. ישששששש

Dawn12

New member
ועכשיו אני

שאלון ארוך מדי בשבילי אז אני אענה בראשי פרקים. ימוש אני מקווה שאת סולחת
הצוות המנצח שלי: אני עם ג'ני בעניין הזה - פיליס, אשלי וויקי יסתדרו איתי מצויין. אני אשקול גם לצרף את ריאן אלינו. בכל זאת, צריך מישהו שאפשר לשלוח לעשות את העבודה השחורה, לא? אה, וניל יהיה המזכירה שלנו.
מקומות מגורים: כמו הרוב, אני ארצה לגור בחוות ניומן - ללא ספק המקום הכי שווה להיות בו מבין כל האחוזות והבתים, לא רק בג'נואה סיטי אלא גם ביחס לסדרות אחרות. את אחוזת צ'אנסלר הייתי משפץ ומחזיר לחיים. ג'יל ניסתה לעשות את זה וחבל שהיא לא השלימה את מלאכתה. יש שם אווירה של חדר מתים.
בנות הזוג שלי: אשלי, ג'יל, בריטני, שרון, פיליס, מייגן, דרוסילה, נינה, מריסה, קוני, אסתר.
לא סובל אבל בכל זאת: ניל. אם הוא יתנהג בדירה כמו שהוא מתנהג בעבודה לא תהיה לנו שום בעיה.
תפקיד או דמות בשבילי: אני אהיה האח הצעיר האבוד של ויקטור שחוזר לעיר במפתיע. ויקטור ישמח לגלות שיש לו עוד משפחה ויכניס אותי מהר מאוד לעסק המשפחתי. ויקי קצת תחשוד במניעים שלי (בניגוד לניק כמובן שלא יחשוד בדבר) אבל זה יעבור לה. תוך כמה חודשים אני ופיליס נרקום תוכנית להשיג את רוב מניות NE (להשתלט על התאגיד זה סתם מעיק, שמישהו אחר ינהל אותו) ונהיה מסודרים כלכלית לכל החיים. מכאן, הדרך לחיים משותפים נטולי דאגות באיזה אי טרופי בודד קצרה מאוד.

dviridit

New member
התשובות שלי. מצטערת שזה לקח עד עכשו

אאבל פשוט לקח לי הרבה זמן ל החליט איך לענות לעבודת הגמר הזו... :-חחחח) אם הייתם בעלים של עסק רציני - את מי הייתם לוקחים לעבוד אתכם - הרכיבו צוות מנצח מבין הדמויות . מי יהיה יד ימינכם וצמוד אליכם בעסק ? כלומר על מי תסמכו ? את מי הייתם מעדיפים מבין כל המזכירות לקחת לכם כמזכירה ? כמזכירה הייתי לוקחת את קוני כי היא עושה את העבודה שלה והכי פחות מתערבת. כיד ימיני הייתי לוקחת את ריאן שנאמן כל כך לטרישה שלדבר איתה זה כלדבר לקיר. בצוות שלי היו יושבים שרון ניומן (הגיע הזמן שתצא מהבית), ג'יל וג'ק שיעשדו הכל כדי שנצליח) בילי, ויקטוריה הפילפילית ופיליס גם. העסק יהיה בסהנהלת אשלי החכמה. היכן הייתם רוצים לגור ? מבין כל הבתים הגדולים בג'נואה ? ואת מי תקחו שינקה ויבשל (אין הרבה מבחר אני יודעת) הייתי בכיף מתגוררת בפנטהוואז של ויקטור והייתי לוקחת את מיגל הנחמד. כאשה (גם לגברים) במי הייתם בוחרים לבןזוג ? (ותענו על כל צמד כלומר תבחרו מכל צמד אחד ולא אחד מכל הצמדים ) ויקטור או ג"ון ? ג'ון אבוט יותר סימפטי. ג"אק או בראד ? ג'אק פול או מייקל ? פול יותר טוב ומתחשב ראול או בילי? בילי ג"ייטי או וורטון ? חה חה (לא לדלג על הצמד ) ג'ייטי הרע במיעוטו. מלקולם או ניל ? מלקולם. רייאן או בראד ? ריאן מיגל או סילבה ? מיגל (ג'ון סילבה מכוער) רוס או גארי ? תמיד אמרתי שאני מעדיפה את רוס. ניקולאס או טוני ? טוני (גם הראשון וגם השני). בתור גבר (גם לנשים) את מי הייתם בוחרים\ות כבת זוג מבין הצמדים? ניקי או אשלי ? אשלי ג"יל או קאתרין ? ג'יל מקאנזי או בריטני ? מאקנזי שרון או גרייס ? שרון ויקי או פיליס? ויקי מייגן או טרישה ? ברור שמייגן אוליביה או דרוסילה ? דרוסילה נינה או קריסטין ? קריסטין דייאן או מריסה? מריסה (לא רוצה את השלד) לין או קוני ? מהמעט שראיתי אותה, קוני. אסתר או מיימי (חה חה לא לדלג ) אסתר. זה היה קשה אבל היא עדיפה. יותר עליזה. מקווה שלא שכחתי ואם כן תוסיפו לבד ..... לו היית פסיכולוג , את איזה מבין הדמויות היית לוקח לטיפול יסודי ? גארי , דייאן , טרישה , תומאס , מייגן (אחרי הטראומה) , ליב (אחרי המחלה) , נינה (עם חוסר הביטחון שלה) , או וורטון ? טרישה איזה ספר של אחת הדמויות היית מוכן לקרוא ולא חייב מהסופרים.. הכוונה ספר אוטוביוגרפי שיכתוב על חייו ... מייקל את מי היית לוקח כעורך\כת דין לכל החיים ? את מי לא? הייתי לוקחת אתת מייקל כי הוא מתוחכם. האמת שהייתי חלוקחת את נורה מ"לחיות" אבל היא לא כלולה כאן. אני מתה על הילארי, השחקנית המגלמת אותה). לא יודעת את מי לא הייתי לוקחת כי אין הרבה אפשרויות אז ג'ון סילבה הכי פחות חביב עלי. איזה ילד היית רוצה שיהיה לך מבין כל הילדים ??? וכילד את מי היית רוצה להחליף ? כלומר להיות במקומו... הייתי רוצה את בילי כדי להציל אותו מהמאסרים שלו. הייתי רוצה להיות קאסי כי היא נהנית מהחיים ואין לה דאגות. מי מבין כל הדמויות שאת\ה לא סובל\ת בכל זאת היית מוכן\ה לסבול ולחיות איתו\ה כשותף\ה לדירה ? הייתי מוכנה לחיות עם באיזה בית מהבתים בג'נואה היית מוכן\ה לחיות ובתור מה? מצא\י לך תפקיד או דמות הייתי רוצה להיות בפנטהוואז בתור ויקטוריה כי מרשימה אותי התמודדותה עם אנשים מעצבנים כמו דיאן ג'ינקנס (תביני יותר אחרי שתראי את הסצינה בפרק שהקלטתי לך). איזה בניין או מיקום עסקי היית לוקח\ת לעצמך ומטפח כמו שהיית רוצה ? את מי היית מעביד ואת מי מעיף ? הייתי בוחרת את בית צ'נסלר ומעיפה משם כמעט את כולם, ברוק אסתר קתרין ג'יל, לא אחת רעה איתי.הייתי משאירה רק את מאק בתור חברה והייינו מסתדרות. בחר\י לך דמות אהובה , לו היית במקומו , מה היית משנה בחייך וזה כולל הכל , אישי עסקי מגורים ועוד... וכנ"ל בדמות שאתם לא סובלים... דמות אהובה- אשלי הייתי משנה את האובססיה שלי לגבר שפגע בי ובמשפחתי ללא הרף. הייתי מקימה עם משפחתי עסק אחר כמו מפעל לטכסטיל. דמות שנואה-דיאן , אני במקומה לא הייתי מתעלקת על וי'קטור בפנטאווז. מה היא מצאה בגוש קרח הזה כל כך שאלתי את עצמי שוב ושוב. במקום זה הייתי סופרת , מה שאני רוצה להיות.

dviridit

New member
שאלה שדילגתי עליה בענין השותף לדירה

הייתי לוקחת דיאן שלפחותל לא רצחה אף אחד. נראה לי שהיינו מסתדרות. לא הייתי מסתדרת עם רוצחם.

junny

New member
ימוש

לדעתי הצלחת לעשות משהו מדהים!! גם את השאלון הכי ארוך בתולדות הפורום וגם אחוז מענה הכי גבוה! מדליה על דירבון חברי הפורום

ים כחול

New member
יווו.....תודה ג"ני ../images/Emo24.gif

המדליות בשבילכם על הסבלנות
הצלחתי להתיש אפילו את עצמי עם זה

למעלה