שאלון צ"חמ

ומישהו יודע לאן ג'ני נעלמה...?

וסליחה ים ים שאני נכנסת לך ככה באמצע השאלון עם ה"מדור לחיפוש קרובים" שלי... ואוטוטו אני עונה על השאלון המושקע שלך!
איתך הסליחה...

ה-תשובות שלי...../images/Emo185.gif

הצוות המנצח שהייתי לוקחת לעבוד איתי הם: אשלי בראש ובראשונה בזכות יושרה והקסם האישי שלה והייתי מצרפת אליה את ג'ק כי צריך בעסקים תותח ערמומי, ובשביל ה"קטעים" שלא יהיה משעמם מידי הייתי מוסיפה לתבשיל גם קצת ג'יל... יאמי...
.
הייתי רוצה לגור בחוות ניומן כי יש שם הכככככככל!!! זה כמו החווה של מייקל ג'קסון, רק שאצל הניומנ'ס זה נקרא "ניומנ'סלנד"... (אבל גם בפנטהוז של ויק לא אתנגד לגור)
ויקטור, ג'ק, אף אחד, בילי, אף אחד בהחלט!, מלקולם בהחלט! רייאן, שוב נואוו באדי, איכס, ניקולאס.
הילד/ה שהייתי רוצה היא ויסלחו לי כולם! קאסי! ולמה זה? כי פתאום בא לי שתהיה לי מלכת אנגליה קטנה בבית. (היא גם בטח תעשה הכל בבית מגיל 8 . כביסות, כלים, ספונג'ה...) וככה אני אחסוך גם בעוזרת בית וגם בשאלה הבאה. תודה ימוש, היה כיף לענות...

שאלון../images/Emo70.gif

אם הייתם בעלים של עסק רציני - את מי הייתם לוקחים לעבוד אתכם - הרכיבו צוות מנצח מבין הדמויות . מי יהיה יד ימינכם וצמוד אליכם בעסק ? כלומר על מי תסמכו ? את מי הייתם מעדיפים מבין כל המזכירות לקחת לכם כמזכירה ? היכן הייתם רוצים לגור ? מבין כל הבתים הגדולים בג"נואה ? ואת מי תקחו שינקה ויבשל (אין הרבה מבחר אני יודעת) כשאשה (גם לגברים) במי הייתם בוחרים לבןזוג ? (ותענו על כל צמד כלומר תבחרו מכל צמד אחד ולא אחד מכל הצמדים ) ויקטור או ג"ון ? ג"אק או בראד ? פול או מייקל ? ראול או בילי? ג"ייטי או וורטון ? חה חה (לא לדלג על הצמד ) מלקולם או ניל ? רייאן או בראד ? מיגל או סילבה ? רוס או גארי ? ניקולאס או טוני ? בתור גבר (גם לנשים) את מי הייתם בוחרים\ות כבת זוג מבין הצמדים? ניקי או אשלי ? ג"יל או קאתרין ? מקאנזי או בריטני ? שרון או גרייס ? ויקי או פיליס? מייגן או טרישה ? אוליביה או דרוסילה ? נינה או קריסטין ? דייאן או מריסה? לין או קוני ? אסתר או מיימי (חה חה לא לדלג ) מקווה שלא שכחתי ואם כן תוסיפו לבד ..... לו היית פסיכולוג , את איזה מבין הדמויות היית לוקח לטיפול יסודי ? גארי , דייאן , טרישה , תומאס , מייגן (אחרי הטראומה) , ליב (אחרי המחלה) , נינה (עם חוסר הביטחון שלה) , או וורטון ? אי אפשר את כולם?
איזה ספר של אחת הדמויות היית מוכן לקרא ולא חייב מהסופרים.. הכוונה ספר אוטוביוגרפי שיכתוב על חייו ... ג'יל אבוט יש שאלה בכלל
את מי היית לוקח כעורך\כת דין לכל החיים ? מייקל את מי לא? מיטשל שרמן,אולד פאשין כזה, חשיבה של זקן... איזה ילד היית רוצה שיהיה לך מבין כל הילדים ??? אני לא רוצה ילדים. קרציות. וכילד את מי היית רוצה להחליף ? את נייט, והייתי מבקש ממלקולם לכסות אותי כל ערב ולחבק אותי כי אני מפחד מרעמים וברקים
מי מבין כל הדמויות שאת\ה לא סובל\ת בכל זאת היית מוכן\ה לסבול ולחיות איתו\ה כשותף\ה לדירה ? בראדלי. או ראין. באיזה בית מהבתים בג"נואה היית מוכן\ה לחיות ובתור מה ? בצריף הקטן שבחווה שכרגע לא מאוייש (הביתן של קול וויקי) מצא\י לך תפקיד או דמות איזה בניין או מיקום עסקי היית לוקח\ת לעצמך ומטפח כמו שהיית רוצה ? לא הבנתי את השאלה... אם זה עבודה, משהו ב'גלו' של ז'בו... את מי היית מעביד ואת מי מעיף ? הייתי שוכר את דרוסילה לז'בו, שתהיה לג'יל עוד מישהי לריב (הרי שתיהן עקשניות כאלה) בחר\י לך דמות אהובה , לו היית במקומו , מה היית משנה בחייך וזה כולל הכל , אישי עסקי מגורים ועוד... וכנ"ל בדמות שאתם לא סובלים ... ניל... במקום ללקק לויקטור הייתי מלקק לאח שלו
(קשה?) קצת התעייפתי וכשיהיו לי עוד שאלות אמשיך תהנו את התעייפת? ומה עם מי שענה? היה מאוד נחמד האמת, מקווה שבכלל מישהו קרא (אני מוכרח להתוודות שלא קראתי את שלכם בכלל... פשוט אין לי זמן, סורי
)

../images/Emo6.gif

משעשע ומצחיק כמו תמיד... תקרא לפחות את התשובות שלי, אל תהיה מניאק שלי,אני תמיד קוראת את שלך גם כשהם ארוכות... וחוץ מזה שכתבתי קצר ולעניין...

ויש עכשיו יאיר לפיד! ../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif

איזה כיף שהוא חזר ! חולה עליו! מקודם הוא ראיין את יצפאן וכמובן שהיה קורע ביותר... והדודבן שבקצפת: שלמה ארצי אהובי ששר את "מלך העולם" ועוד מעט יאיר יראיין אותו... מ ו ו י כ י ף !

b o t t e n

New member
שאלון ארוך.....

תשובות: 1. צוות מנצח- ג'ק ובראד - למרות היריבות, אני חושבת שהם הפכים משלימים. 2. בן זוג = ג'ק, ובילי כשכבר לא יהיה קטין. 3. חברה = אשלי, אני מעדיפה חברות כוסיות ולא כונפות שלוקחות מה שיש ובכוח
4. עוזרת בית = מיגל - נביחה אחת והוא לא מז@#% ת'שכל לכמה פרקים טובים, ובכל זאת מחליף את הפרחים וכו'. 5.מגורים = אחוזת צ'נסלר - אם רבים על זה עד זוב דם זה כנראה באמת שווה. 6. רופא = רופא אלילים, בטח שלא אוליבייה
7. ילד = אני אביא מהבית, לא סובלת את ה"דבקים" שמסתובבים שם. 8. פסיכולוגייה/פסיכיאטרייה = טרישה, ולהחזיר טיפולי חשמל והידרו

ים כחול

New member
רק תדעו שקראתי הכל הכל ונהניתי../images/Emo23.gif

מכל התשובות שלכם
מעניין ושנון ומצחיק
היה ארוך ושכחתי לציין שלא חייבים לענות הכל תמיד סולחת שחר
צהובי אתה קרוע !!!
וכולכםםםםםםםםםםםם חמודים
תודה על סבלנות

המגרה

New member
עונה על השאלון.

אני הייתי לוקחת את ויקטוריה כמנהלת את ראיין כיד ימינה את לין כמזכירה הייתי גרה בחוות ניומן הייתי לוקחת את אסתר כמנקה היתי בוחרת בויקטור כי הוא יותר צעיר בראד,פול,בילי,גיי,טי,מלקולם,ראיין,מיגל,גארי,ניקולס, אשלי,קתרין,מקנזי,נינה,מריסה,לין,אסתר,שרון,פיליס,מייגן,דרוסילה,לו הייתי פסיכולוג הייתי לוקחת דחוף את טרישה,גארי,תומס,ליב וורטון. הילד שהייתי רוצה הוא כמובן חתיך כמו בילי. ספר האוטוביוגרפיה שלי יכתב בעזרת נינה,הייתי רוצה להחליף את אף אחד. אני לא סובלת את ליב אבל הייתי מוכנה לחיות איתה,הייתי חיה בחוות ניומן בתור מיגל,

למעלה