אהההההה!!! אייסיקיו
M MiStEr G u I t A r New member 26/5/03 #21 חחחחחח מניאק... ../images/Emo9.gif ../images/Emo168.gif חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח.... עושה דווקא...
L La Gamba New member 28/5/03 #38 מוגבלים חסרי דימיון!!! אייסיקיו. מה זה? תעתיק עלוב? לא יכולים להבין את משמעות המילה אז מתעתקים אותה? באמת, כמה עצוב!! איציק זה היה, ואיציק זה יישאר, כינוי קטן וטוב, פשוט ולעיתים אף סודי, בעל חמימות של קפה טורקי על ראש ערבי.
מוגבלים חסרי דימיון!!! אייסיקיו. מה זה? תעתיק עלוב? לא יכולים להבין את משמעות המילה אז מתעתקים אותה? באמת, כמה עצוב!! איציק זה היה, ואיציק זה יישאר, כינוי קטן וטוב, פשוט ולעיתים אף סודי, בעל חמימות של קפה טורקי על ראש ערבי.
T Tinkerblack New member 26/5/03 #23 מה הבעיה שככה הוא אמר? ../images/Emo23.gif כאילו אני קוראת לזה איסיקיו ויש לי חברה שלקח לי איזה לפני שבוע למה היא מתכוונת כל ]עם שהיא אורמת איציק אבל מה זה שמנה?
מה הבעיה שככה הוא אמר? ../images/Emo23.gif כאילו אני קוראת לזה איסיקיו ויש לי חברה שלקח לי איזה לפני שבוע למה היא מתכוונת כל ]עם שהיא אורמת איציק אבל מה זה שמנה?
ע עזבו אותי משם משתמש New member 26/5/03 #25 לי יש איסי ומסנג'ר המספר איסי שלי הוא: 161891960 והמסנג'ר הוא [email protected] איסי רולאאאאאא
ש שנישחם New member 26/5/03 #28 אווווווף../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo105.gif כמה אני רוצה שהאייסיקיו שלי יעבוד.... אבל הוא מסרב... האייסיקיו שלי לא אוהב אותי ואין לי כוח להתקין אחד חדש כי אני ממש לא יודעת איך ואח שלי לא רוצה לעשות לי חדש... לא נורא יהיה טוב.... (הוא ממש חמוד...) בכל מקרה - כשיהיה לי אני אפרסם... - -
אווווווף../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo105.gif כמה אני רוצה שהאייסיקיו שלי יעבוד.... אבל הוא מסרב... האייסיקיו שלי לא אוהב אותי ואין לי כוח להתקין אחד חדש כי אני ממש לא יודעת איך ואח שלי לא רוצה לעשות לי חדש... לא נורא יהיה טוב.... (הוא ממש חמוד...) בכל מקרה - כשיהיה לי אני אפרסם... - -
ע עזבו אותי משם משתמש New member 26/5/03 #31 זה מאוד פשוט... תיכנסי לאייסי ושם תלחצי על My ICQ משם תלחצי על Registration to ICQ ואז על Register A New User... משם כבר תראי.
זה מאוד פשוט... תיכנסי לאייסי ושם תלחצי על My ICQ משם תלחצי על Registration to ICQ ואז על Register A New User... משם כבר תראי.
ש שנישחם New member 27/5/03 #36 זה נכנס לי לאייסיקיו../images/Emo105.gif אבל זה לא נותן לי את הרשימת שמות...
M MiStEr G u I t A r New member 28/5/03 #39 אה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif ../images/Emo12.gif ../images/Emo168.gif אז אולי מישהו פרץ לך ומחר לך את כל השמות
אה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif ../images/Emo12.gif ../images/Emo168.gif אז אולי מישהו פרץ לך ומחר לך את כל השמות
ב בואר New member 27/5/03 #33 שלי!!!!!!../images/Emo41.gif../images/Emo15.gif רגע תנו לי להזכר... אהה כן... 293676519 ייי!!!! אני זוכרת אותו בעלפה!!!!!!!!!!
שלי!!!!!!../images/Emo41.gif../images/Emo15.gif רגע תנו לי להזכר... אהה כן... 293676519 ייי!!!! אני זוכרת אותו בעלפה!!!!!!!!!!
ר רותם גוזי בת New member 27/5/03 #37 אנשים...כולם מוזמנים../images/Emo163.gif איי סי קיו שלי... 158723052 אממ אה קוראים לי רותם למי שלא יודע .. והאימייל שלי [email protected] נ.ב אל תצחקו על הניק נים שלי....בבקשה!!!
אנשים...כולם מוזמנים../images/Emo163.gif איי סי קיו שלי... 158723052 אממ אה קוראים לי רותם למי שלא יודע .. והאימייל שלי [email protected] נ.ב אל תצחקו על הניק נים שלי....בבקשה!!!