תרגיל הרחבת הקהילה...

../images/Emo24.gif תרגיל הרחבת הקהילה...

הי, הלכתי לפשפש בארכיון כאן. כמה שעות. מסקרנות. לא פשפוש מעמיק, יותר דומה לרפרוף. גיליתי שם/כאן כל מיני דברים ללמוד/לא ללמוד מהם משהו. אבל גיליתי גם שבתקופות אחרות היו בפורום הזה יותר אנשים פעילים. למה הם כבר לא כאן?... הרגשתי שהייתי רוצה לשנות את זה. בקיצור, יש לי תחושה שהמקום הזה יהיה מכשיר טוב יותר עבורי להפריה ועניין, אם תהיה כאן קהילה רחבה יותר של אנשים פעילים. כאלה שעשו כברת דרך עם עצמם, אבל גם כאלה שמתחילים. עוד אנשים שהאנטרקציה איתם כאן תוכל לתרום לי משהו, בכל דרך שאבחר לנכון, והחלטתי להקדיש ליצירת השינוי הזה כמה דקות בכל יום, בשלושה חודשים הקרובים. או שיצליח לי, או שלא. מי יודע? אני מזמין את מי שרוצה להקדיש להרחבת הקהילה משהו מעצמו, לשרשר את עצמו כאן, ולהתכוונן ליצירת השינוי הזה באופן אנרגטי יחד איתי. אפשר לראות את זה כתרגיל קבוצתי, ואפשר אפילו למדוד את השיפור. כמה אנשים חדשים יצטרפו לכאן בדצמבר, ינואר, פברואר.. ותחשבו על האפשרות, שכל החדשים שיהיו פעילים כאן יוכלו להשתתף בתרגיל הרחבת הקהילה בעצמם.. מדליק, לא? נו, מה אתם אומרים? התחלתי היום. איל

niv, וארה, אתם נפלאים.. :) ....

יש ודאי יותר מדרך אחת לתרגל את הרחבת הקהילה כאן בעבודה אנרגטית (אילו דרכים אתם מכירים, למשל?) אבל התנאים פשוטים להפליא: חמש דקות ביום. שלושה חודשים. אם מי מאיתנו מפסיק או שכח, הוא מתבקש להודיע. אני אמנה את מספר המשתתפים החדשים, ואפרסם אותו בסוף כל שבוע. ואתם מוזמנים כמובן לשתף/לספר/לשאול/להציע כל מה שתרצו. אוהב אתכם, איל

וארה

New member
הי אייל

כרגע אין לי כל כך מושג איך להתכוונן, אבל אני בהחלט אנסה. 5 דקות ביום - 3 חודשים? יאללה בסדר.

וארה

New member
מודיעה ששכחתי

הי אייל אתמול שכחתי לבצע את התרגיל רק היום נזכרתי בזה היום אני ממשיכה אהבה, וארה

אהבתי את האקטיביות והיוזמה ../images/Emo45.gif

איזה עבודה אנרגטית אתה עושה - מדמיין הרבה אנשים? מתכוון אל זה אנרגטית? שולח אנרגיה למיקום כלשהו? משהו אחר?

איך עושים את זה..

הי מיכל, היום למשל, חשתי את האנשים שהייתי רוצה להזמין, שלחתי להם תדר של אהבה והתעוררות רוחית, יחד עם הצהרה ברורה שאני כאן, ותשוקה וסקרנות להכיר אותי דרך הפורום הזה. מרגיש שהם כבר בדרך :) מחר בטח אעשה טיפול קצת אחר. משהו כמו לחזק תכונות מסויימות של הפורום, ולבטל אחרות. מגוון האפשרויות הוא רחב. איזה טיפול את היית עושה?

ita101

New member
חשת גם אותי?

לא בטוח אם שלחת לי תדר אבל אני כאן. קורא פאסיבי בד"כ עד שמגיע איזה נושא פילוסופי שמעניין אותי ואז בד"כ אני לוקח את זה באופן שונה מגולשים אחרים כיוון שאני עדיין לא מעורה בתפיסת החיים הקסטנדאית\ חואנית :)

איתמר, עכשיו חשתי.. ../images/Emo6.gif

רוצה להשתתף בתרגיל? אם אתה לא יודע איך, אתה מוזמן לבקש הדרכה. מישהו מהמשתתפים בתרגיל ישמח להנחות אותך. באהבה, איל

ita101

New member
אני לא יודע אם התכוונת ברצינות

מעניין אותי אם חשת ואיך חשת :) ואם לא - גם לא נורא. :) אני אשמח להשתתף אם זה לא במגבלות שיש לי\ שאני שם לעצמי. שניה אני אקרא ואח"כ אשאל. תודה על האהבה,

אשכר

New member
וזה יביא אותנו ל...?

איזה תוצאה אתה רוצה להשיג ביצירת קהילה? האם אתה מממש את זה גם בלי קהילה? האם אתה צריך את הקהילה כדי ללכת בדרך הלוחמים? האם יש דרכים יותר מוצלחות לדעתך כדי למשוך לפה אנשים שהולכים בדרך הזאת או שמעוניינים להבין במה מדובר? האם במעשה של יצירת קהילה תמשוך אנשים שמעוניינים במידע כלשהו? למה אתה כותב וקורא את הפורום? אני שואל את השאלות כדי להבין מה אני עושה פה, מה אתה עושה פה, ומה בן טל שחר עושה פה (די הרבה), ואיך אנחנו עושים את זה, ואיך אפשר לקדם את פיסת היקום הקטנה (מאד) שאני מודע אליה כרגע. אגב, ההודעה שלך הזכירה לי קבוצות של חניכי צופים, ששרים שירים כדי להגביר את המורל, שמתבטא בשירה להגברת המורל. מדליק, לא
? מה התשובות שלך לשאלות שלי?

אשכר, אם אתה נהנה לשיר...

מה אכפת לך מה אחרים חושבים על זה? שיר! ובכל זאת, אם עבודה אנרגטית היא שירה, אז אני מאד אוהב לשיר. לבד עם עצמי, אבל גם שירה בציבור. "איזה תוצאה אתה רוצה להשיג ביצירת קהילה?" ציבור לשירה בציבור. "האם אתה מממש את זה גם בלי קהילה?" במידה מסויימת כן. אני שר עם עצמי, וגם עם אחרים במסגרות אחרות. אבל עוד לא השתתפתי בשירה בציבור מעל גלי האינטרנט, אמנם אני מוצא במדיום הזה כמה חסרונות, אבל גם המון יתרונות. "האם אתה צריך את הקהילה כדי ללכת בדרך הלוחמים?" אם אתה חש שהדרך שלך עוברת בשירה בציבור, אז כדי לחוות שירה בציבור כדאי לך למצוא ציבור, לא? "האם יש דרכים יותר מוצלחות לדעתך כדי למשוך לפה אנשים שהולכים בדרך הזאת או שמעוניינים להבין במה מדובר?" גיליתי שהכי מוצלח בשבילי זה פשוט להיות אני. כלומר, לשיר. ותראה איזה דבר מדהים קרה - וארה ו Niv התחילו לשיר גם. ואני בטוח שיהיו עוד אחרים שיבואו לשיר איתנו. אתה מבין.. כששרים מהלב השירה מדבקת... מהשאלות ששאלת אני מרגיש שאתה אוהב לשיר בעצמך. למה שלא תשיר איתנו גם? "האם במעשה של יצירת קהילה תמשוך אנשים שמעוניינים במידע כלשהו?" בטח. נכיר אנשים שאוהבים לשיר, או חוקרים שירה, או כותבים שירה, או רוצים לשיר ומתביישים קצת עכשיו, או מחפשים תמיכה בשירה, או כאלה שנהנים לארגן ערבי שירה, או כאלה שנהנים לדבר על שירה. וגם וגם וגם. אבל הכי מדהים - נוכל לשיר המון שירים ביחד!!! נו, אתה בא לשיר?

nivinivini

New member
אגב שירה בציבור. מישהו יודע איפה

נעלמה שירהת? אני מתגעגע לשנאה שלה חסרת הרחמים כלפיי. קשה לי עכשיו.

למעלה