תרגיל הרחבת הקהילה...

הי בועז, אפשר להודיע בדיעבד..

לגבי מדידת התוצאות, אני מתכוון לבקר כל יום בפורום, ולמנות את החדשים. ואם יהיה לי ספק לגבי מישהו - אשאל אותו. לצורך התרגיל, אנשים שלא היו פעילים כאן מעל חצי שנה ויחזרו לבקר הם גם חדשים. אם יש לך רעיונות נוספים למדידת תוצאות, אני אשמח.

אייל

דרכים למדידת תוצאות הם דבר אישי, אני לא רואה בכמות גדולה של אנשים שאומרים אחד לשני אני אוהב אותך, איזה גדול אתה, כל הכבוד תמשיך ככה כמשהו מועיל לתווך רחוק. כן זה נחמד, וכיף להיות באווירה כזאת. השאלה שלי היא מה הקשר לדרך הלוחמים ?

הי בועז

אם נחזור להגדרת התרגיל, העבודה האנרגטית שלך אמורה להביא לכאן אנשים שהשתתפותם כאן יכולה לתרום לך ולהם. כלומר, התרגיל הוא למקד את עצמך לאלה שנכונים לך (אף שעדיין אינך מכיר אותם באופן אישי). בהצלחה..

o fri

New member
הי

מסתייגת מהכותרת של התרגיל אבל מצטרפת לכוונה בדרך שלי. וגם מעריכה על היוזמה. אני לא רוצה להתחייב לעבודה יומיומית בעניין, רק משתפת שגם לי יש התכוונות להזמין למרחב אנשים שצועדים בדרכם אל החופש ושיכולים להתעצם מ. ולהעצים את האנשים ההולכים כאן.

עפרי יקרה, תודה על השיתוף ../images/Emo13.gif ...

את מוזמנת גם לשתף בהסתייגות שציינת, ולהציע כותרת שנראית לך יותר מתאימה.

RieM

New member
אני לא בטוח שאני בעד מיסיונריות

ולהביא סתם ככה אנשים שלא מחוברים לענין, רק יצור בלבול והמולה. לעומת זאת, אשמח להשתתף יותר ממה שהשתתפתי עד כה.

תרגיל הרחבת הקהילה - עדכון 1

נכון לשבוע שמסתיים ב 18/12/2005 - חלף שבוע מאז התחלנו לקיים את תרגיל הרחבת הקהילה. תזכורת קצרצרה: עבודה אנרגטית שנועדה להביא לכאן גולשים נוספים שהייתם רוצים להכיר, לשתף וללמוד איתם ומהם. התרגיל נועד גם לאפשר למשתתפים בו להתנסות בעבודה אנרגטית שיש בה כוונה משותפת. אז מי בא השבוע? זרעים של אור, ו lora d
ומי השתתף? וארה, nivnivini, בועז קלמן, ואיל נתנאל. אשמח אם תספר/י לנו אם את/ה משתתף בתרגיל ואינך מופיע ברשימת המשתתפים. באהבה
איל

שלום, ותודה על תשומת הלב ../images/Emo140.gif

המערך שאני פועל דרכו כולל תדרים של 'יהוה' למצבים של הדרכה והעברת מידע אישי/קבוצתי, ותדרים נוספים של 'יהוה' ו'אלוהים', למצבים של פעולה ועשייה בין ממדית ליצירת שינויים באדם ובחומר. התקשור משתלב במכלול השירותים והטיפולים שאני מעניק. אני מבין שאת מאד מחוברת.. שואלת מסקרנות? מתעניינת בטיפולים אנרגטיים או עזרה כלשהי? אשמח לשלוח לך מידע נוסף. באהבה
איל

fire snake

New member
מה../images/Emo35.gif

תדרים נוספים של 'יהוה' ו'אלוהים', למצבים של פעולה ועשייה בין ממדית ליצירת שינויים באדם ובחומר? איזו שפת תכנות זו? אבל הצליח לך להביא אותי לכאן לא בטוחה שאני אוהבת את זה. (שתיים בלילה.. מזמן הייתי צריכה לישון)

השאלה לא ברורה לי ../images/Emo8.gif..............

הטיפולים שאני מעניק ניתנים בממדים אחרים, השייכים לעל-פיזי, והתוצאות של אותם טיפולים מקבלים ביטוי בממד הזה, בעולם הפיזי. במה את עוסקת? מה לא ברור?

fire snake

New member
"יהוה" ו"אלוהים" הם תדרים נוספים?

שמעתי כמה הגדרות אכזוטיות ("אלוהים הוא עוד פריט על שולחן הטונאל" - את זה אמר דון-חואן) - את זאת טרם. - נוספים על מה? "מצבים של פעולה ועשייה בין ממדית ליצירת שינויים באדם ובחומר" - אתה לא מתכוון פשוט לכישוף?

הי

אפשר לתאר את האלוהים כנחלקים לארבעה צינורות/יסודות. יהוה הוא צינור ליסוד אדמה. אבל גם הוא נחלק לתתי יסודות: אש של אדמה, מים של אדמה, אויר של אדמה ואדמה של אדמה. וגם תדרים אלו נחלקים לתתי יסודות עוד ועוד. בתקשור שאני חווה, לכל אחד מהתדרים הללו יש אופי אחר, מטרה אחרת, השפעה אחרת. יש מהם תדרים בעלי אופי הדרכתי יותר, ואחרים בעלי אופי עשייתי. אולי דון חואן היה מכנה את העבודה שלי - כישוף. אך בשפה שאני משתמש בה כישוף הוא כינוי למאגיה שחורה, ואין לי נטיה לכשפים.

fire snake

New member
לא מתחלק לשלושה, כמו כל דבר בצה"ל?

מה מטרת עבודתך? עם מי אתה מתקשר?

למעלה