בוקר נפלא ויום טוב לכולם

חנהפ

Active member
נו טוב, בוקר מצוין../images/Emo39.gif

הולכת להצטייד בכוס קפה, לא מספיק שהעיניים נפקחו, גם המנוע צריך להניע..

ל י א ת א

New member
בוקר טוב.היום קמתי עם מרץ

והשבת כמעט מוכנה... יש מרק כתום,ומרק ירקות עם גריסים,הכנתי ערמות של שניצלים וגם חזה עוף ממולא בפטרית ובשר. הכנתי קציצות מבשר והודו(מה שלא יאכלו בצהריים ילך ארוז למקפיא) עוף וירקות בתנור(עם סילאן ודבש) והשרתי חומוס לחמין. מה קורה בסירים שלכן?

יוכי68

New member
בסירים עדיין אין דבר, אבל התנור לא מפסיק

לעבוד.........מאיוש.מה קרה התעייפת???????.....חחחחחחחח

מאיוש י

New member
למה התעייפתי??

אני אף פעם לא מכינה ביום חמישי, אלא אם יש אורחים וצריך להכין הרבה.

מאיוש י

New member
הכנתי רולדות תמרים

יש עוגת שמרים במקפיא. מתוכנן עוגת שוקולד, ומאפינס. למחר בע"ה קציצות דגים עם לחם ביתי. מרק אפונה עם קרוטונים חצילים מגולגלים על קבב. אורז פרסי ואולי מפרום נראה. סלטים לא יודעת נכין משהו מירקות טריים גם ככה הילדים שלי לא אוכלים שום סלט.

חנהפ

Active member
כן גם אצלי הגיחו מהתנור

נאגלות עוגיות שוקולד צ'יפס כפולות ועוגיות חמאה, גם פשטידת פטריות וקנלוני ממולאים בבשר

מאיוש י

New member
../images/Emo124.gif../images/Emo124.gifיוכי אני התעיפתי? איפה את??????

????????????????????????????????????????????????? ומה שלום הקטנה רגועה יותר?

יוכי68

New member
מאיוש, אני "עם התנור" ועם הילדה, בין לבין...

הילדה נרגעה קצת.........חכי יותר מאוחר ה ר ב ה תמונותתתתתתתתתתתתת.

יוכי68

New member
הכנתי את עוגיות הקפה שהצעת...טעיםםםםםםם

המצאתי עוגיות קפה משלי פרווההההההההההההה הכנתי טארטלטים אגוזים עם טופי...........הכנתי את בצק הלחם שהשתעשענו איתו.....חחחחחחחח וממנו הכנתי בייגלה, מקלות שטובלים בממרח שוקולד, קערת מרק, קלתיות מלוחות לסעודה השלישית במלוי פלפלים וגבינה וכדו', עוגת פרג, אגוזים ושוקולד...............ואני לא זוכרת מה עוד............הוצאת פילה מרלוזה לטחינה - גם אני מכינה קציצות......כמה שאנחנו חושבות דומה.............חחחחחחח.............נדבר, אני באמצע אפיית הטארטלטים....יש לך רעיון נוסף למילוי חוץ מאגוזים וטופי......? משהו פרווה?

מאיוש י

New member
את יכולה למלא טארטלים

גם במילויים מלוחים כבד קצוץ, ביצים קשות ,. טונה או קצפת פרווה ופירות פרווה אין הרבה אפשרויות. הכנת את הטרטלים מהבצק של הקסדה?

יוכי68

New member
מאיוש, הכנתי קלתיות מלוחות בצורת סירות

טכניקה מעניינת עם "מקל מטאטא".....חחחחחחח - אין לי תבניות מתאימות ולמתוק הכנתי מבצק פריך בסיסי 123 ............מהר רעיונותתתתתתתתתת.

מאיוש י

New member
מהר מהר מצאתי לך

מלית דובדבנים ואגוזים רוצה? כן כן שמעתי קבלי 180 גרם דובדבנים מסוכרים 200 גרם אגוזים קצוצים 1 כוס סוכר חום 3 ביצים 1 כף מרגרינה וניל לערבב הכל ולמלא בשקעים

מאיוש י

New member
עוד מלית מקווה שלא מאוחר מדי

חסר לך שאני מקלידה ובסוף אין לך כלום מהחומרים . מלית מוס לימון ומרנג 1 לימון גדול 4 חלמונים חצי מיכל שמנת פרווה חצי כוס סוכר וניל 3 כפות קורנפלור חצי כוס מים קרים למרנג 4 חלבונים 1 כוס סוכר קורט מלח להמיס קורנפלור במים קרים בסיר לשים קליפת לימון מגוררת ואת המיץ של הלימון להוסיף חלמונים שמנת סוכר ווניל לבשל על חום נמוך כשמתחיל לבעבע מורידים מהאש ושופכים קורנפלור המומס ולערבב מהר לקרר ולשפוך כף שנים לכל טארטל והכין מרנג ולזלף מעל למוס לאפות 10 דקות עד שהמרנג משחים מעט ב180

למעלה