בוקר נפלא ויום טוב לכולם

יוכי68

New member
מאיוש, מצטערת כבר אבודדדדדדדד

החלטתי שהכל יהיה חלבי.....חלק אגוזים שקדים בונדוק וטופי וחלק עם גנאש שוקולד...........ופולי קפה תוצרת יוכי......חיחיחי תגידי....האם הגנאש יתקשה לי: חצי מכיל שמנת (מעט יותר) + 100 גר' שוקולד מריר?
 

מאיוש י

New member
כן כן ודאי, יש שם ביצים

למלא 2 כפות בערך בכל אחד ולאפות בחום בינוני 20 דקות
 

מאיוש י

New member
דרך אגב אני לא טוחנת את הדג

אני לא אוהבת שהוא רסק אני פשוט קוצצת אותו דק דק עם סכין .
 

יוכי68

New member
ואיך מתאחדת הקציצה, יפה??????

אם זה טוב אגיד לבעלי שיעשה את מלאכת הקיצוץ הוא אוהב להתעסק עם הסכין החדהההההההההההה. ומה עם שאר החורים קוצצת ביד?
 

מאיוש י

New member
אגיד לך איך אני מכינה

אחרי שהדג היה במלח ולימון אני סוחטת אותו היטב. אני משתמשת במרלוזה. מוסיפה הרבה כוסברה קצוצה אפשר להוסיף תפוח אדמה מגורר דק וגם בצל אני לפעמים מוסיפה לפעמים לא רוב הפעמים לא. מטבלת בכמון ,מלח מרק עוף כורכום פפריקה מתוקה ומעט חריפה פירורי לחם וביצה אחת או 2 תלוי מה כמות הדג שיש לך משאירה את התערובת חצי שעה שהכל יתמזג ואז מכינה קערה עם פירורי לחם . יוצרת קציצות ביד טובלת אותם קלות בפירורי הלחם, ללא ביצה רק פירורי לחם. נותנת להם טיגון קצר ואז מעבירה לסיר עם הרוטב
 
למעלה