אגיד לך איך אני מכינה
אחרי שהדג היה במלח ולימון אני סוחטת אותו היטב. אני משתמשת במרלוזה. מוסיפה הרבה כוסברה קצוצה אפשר להוסיף תפוח אדמה מגורר דק וגם בצל אני לפעמים מוסיפה לפעמים לא רוב הפעמים לא. מטבלת בכמון ,מלח מרק עוף כורכום פפריקה מתוקה ומעט חריפה פירורי לחם וביצה אחת או 2 תלוי מה כמות הדג שיש לך משאירה את התערובת חצי שעה שהכל יתמזג ואז מכינה קערה עם פירורי לחם . יוצרת קציצות ביד טובלת אותם קלות בפירורי הלחם, ללא ביצה רק פירורי לחם. נותנת להם טיגון קצר ואז מעבירה לסיר עם הרוטב