גם אני חדש פה! סדרה נחמדה...
B B R A Y E R New member מנהל 5/6/05 #5 ../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifברוך הבא../images/Emo140.gif
ד דובדבן אתלטי New member 5/6/05 #6 ../images/Emo24.gifברוכים הבאים../images/Emo24.gif כעיקרון הרוב פה חדשים- כי הפורום רק נפתח תהנוווו
M mominman New member 6/6/05 #74 ../images/Emo24.gif../images/Emo20.gif שרשור חדשים ../images/Emo20.gif../images/Emo24.gif ברוכים הבאים כולם מיד אעבור אחד אחד
../images/Emo24.gif../images/Emo20.gif שרשור חדשים ../images/Emo20.gif../images/Emo24.gif ברוכים הבאים כולם מיד אעבור אחד אחד
S S n o w F a i r y New member 6/6/05 #86 טוב אם זה שירשור חדשים אז אני חדשה! אני דנה בת 14 וחצי וזאת סידרה מהמממת!!! חבל שמחר אני לא אראה כי אני בטיול אבל יש שידורים חוזרים נכון??? אה ומזל טוב אליאור על הפורום אתה גם מנהל את סרטים מצוירים ודיסני שגם עכשיו הצטרפתי חחחח יש עוד פורומים שאתה מנהל שאני לא יודעת?
טוב אם זה שירשור חדשים אז אני חדשה! אני דנה בת 14 וחצי וזאת סידרה מהמממת!!! חבל שמחר אני לא אראה כי אני בטיול אבל יש שידורים חוזרים נכון??? אה ומזל טוב אליאור על הפורום אתה גם מנהל את סרטים מצוירים ודיסני שגם עכשיו הצטרפתי חחחח יש עוד פורומים שאתה מנהל שאני לא יודעת?
A AmiTutiT14 New member 6/6/05 #87 ~חדשה פה../images/Emo172.gif כמו כולם../images/Emo9.gif עמית, בת 15, מירושלים. רואה ערוץ הילדים בגילי המופלג ( ) בעיקבות תסבוכות אישיות סתם, עם איכות לא מתווכחים מה עוד עושה? מנהלת את הפורומים "משחק מכור" והפועל ירושלים, בתפוז, כמובן.
~חדשה פה../images/Emo172.gif כמו כולם../images/Emo9.gif עמית, בת 15, מירושלים. רואה ערוץ הילדים בגילי המופלג ( ) בעיקבות תסבוכות אישיות סתם, עם איכות לא מתווכחים מה עוד עושה? מנהלת את הפורומים "משחק מכור" והפועל ירושלים, בתפוז, כמובן.
B B R A Y E R New member מנהל 6/6/05 #88 ../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifעמית../images/Emo99.gif ברוכה הבאה
A AmiTutiT14 New member 6/6/05 #96 בנע../images/Emo99.gif גם אתה כמה זמן לא דיברתי איתך (פאק מסנג'ר, פאק!)
B B R A Y E R New member מנהל 6/6/05 #98 ../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifכע../images/Emo7.gif
B B R A Y E R New member מנהל 6/6/05 #89 ../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifברוכים הבאים לכולם תהנו בפורום וצפיה מהנה בשמינייה